Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 42 009
  • 737
  •   3
Отговори
# 240
Честно казано този епизод ми беше по-интересен от някои от предишните.

Относно историята на Дани, наистина се чудя това ли беше най-доброто, което измислиха. Човек на продукцията, Чубака, Време за което трябва да изиграеш.... Попринцип, когато си измисляш нещо невярно, трябва да има някоя истина, ако всичко се върти, около лъжата, няма как да ти повярват. Казваш една лъжа и една истина. Доста глупав ход. Жоро още от ИВ си мисля, че не ги разбира стратегиите.

П.С. Относно изказването за това, колко силен ще бъде сезона. Мисля, че къщата е прекалено голяма и за това не може да се заформи хубава енергия между участниците.  Astonished Като са пръснати на толкова голямо разстояние, всеки си е в зоната на комфорт и с хората, които харесва и няма крайни ситуации. Това, че не светла, като миналогодишната пък отново затвърждава това усещане за нещо по-убито.

# 241
Да си кажа за всички изгледани подкасти на гърба на Къщата. За мен е нещо като спойлер, че Жоро е финалист, може би и Дани. Голямо пране на имидж, голямо чудо.
На бай Алпер Чочев бих казала: Моля те не бъди дребнав като стара мома, че Азов преди незнамсиколко години коментирал, че изскачаш отвсякъде. Голям мъж си, балканджия, не се дръж тъпо!
Подкастът на Вики и Коцето е със съдържание, клонящо към 0. Единственото силно положително и много лично - че Коцето отглежда заедно със сестра си нейното дете!
Жоро обръща Чакалкаст на прес службата на Бойко Борисов и го моля да се спре! Най-малкото колегата му не заслужава да се отегчат всичките им фенове с безкрайно дълбаене и доказване на неважни за зрителите неща.
Надкаст с куците им покемон(к)и вече ме отчайват. Специално към Туджаров - не всяка красива млада жена има качества като за голяма личност или голям играч.
Всички кумби, кумби подобни и кумби образни не могат да компенсират с момчешки чар липсата си на смисъл и добър модел. Печелете, хранете се, ама малко милост и съвест имайте към децата, които сляпо и безкритично ви вярват. Особено ми е гадно, че Перси и Янков са родители вече и въпреки това със селянията и махленщината не се спират.

# 242
Аз изслушах едно много кратко видео на Виктория за участието й в Къщата, в нейния канал. За мен също е спойлер, че и тя остава повече време. Защото обясняваше как в началото се представила слабо, не се чувствала добре и т.н., обаче после се оправили нещата, влязла в стихията си и играта й потръгнала - очевидно визира периода след влизането на Дани.

# 243
Е, ако тя се задържи, явно ще стане негледаемо.

# 244
Без да съм гледала и без да имам намерение да гледам последния епизод, все пак ще коментирам, че Валерия е в правото си да отказва местене за лудо, заради прищявките на друга жена. Не съм я усетила тук да се заяжда с другите жени, както в Ергенът, гледа си своя интерес и си прави собствените избори без да плюе другите участнички. Докато Веселка и Виктория много се занимават с нея и ми става досадно, още повече че и за Моника реагираха много ощипани. Малко женска солидарност не би им навредила.
И малко женски коментар: от всички жени в Къщата само за мис Мляко бих казала, че е напълно обикновена откъм чисто визуални характеристики. Абсолютно безпочвено е да подозира момичетата в женска завист. Отделно един голям минус да ни ангажира с връзката й навън и да настръхва какво щял да си помисли (бившия) партньор. Може да се окаже, че не е бил неправ да я подозира в нещо си, ако се залюбят обвързани с Жоро. Мен лично никак не ме интересува, ама и заради това нямам намерение да се ангажирам с чувства на роднини или гаджета на участници.

# 245
Някой писа за тъмницата. Гледам ЧакалКаст и там Жорката обяснява, че поне засега може да те пращат безброй пъти в тъмницата от съвет.

# 246
Не е ли ужасно една група да не те иска и безброй пъти да се връщаш в нея?

# 247
Не е ли ужасно една група да не те иска и безброй пъти да се връщаш в нея?
Ами точно БигБрадърски номерца. Дето връщаха Панайот 2 пъти в обикновения брадър и после същото във ВИП брадър.

# 248
Панайот имаше много фенове в публиката, нашите герои от Тъмницата не. Плюс това, на Пацо изобщо не му пукаше от мнения, докато нашите трима затворници са суетни и ги боли от критика!

# 249
Е да, така е. Но в къщата на ББ не го харесваха Пацата, зрителите го харесваха.
Докато Мис Йогурт май не я харесват ни в Къщата, ни зрителите Grinning

# 250
  • София
Недейте да си нагласяте мненията само заради някакви догадки от някакви подкасти. Няма смисъл. А и според мен послъгват за всичко.
Аз ако съм продуцент ще забраня всякакви подкасти и сторита или ще наема екип, който да следи всяка думичка и за най-малката подсказка - солена глоба.

Според мен Дани скоро ще е аут завинаги. Единствено Жоро има шанс за финал от коалицията на пишман стратезите, защото е добър в игрите, но и там не съм никак сигурен.
Лошото е, че си развали имиджа от ИВ, сезон 4. А ако продължава така ще развали и Чакалкаста...

# 251
Тези жокери и коментари реално носят още популярност на предаването. Няма как да се изтрият. В Нетфликс успяват супер добре, но там реално има два rollout-a на серии в рамките на месец и не излизат нови епизоди всяка седмица, та малко по-лесно като е минало половината да се опазиш да не спойлнеш. А и предполагам, че имат много сурови договори и може би им проверяват публикациите преди да ги качат.

Иначе и аз това усещам по наглото поведение на някои хора. Алекса и Моника ги предвидих, че не остават дълго, просто си личеше по приказките на останалите. Ще видим докъде ми работят догадките - тази година нарочно реших да не ги ровичкам кои ще влизат и колко ще остават, а май е трябвало! Laughing

# 252
  • България
Ники, изгони Жоро от Чакалкаста. И без това си по-готиният и с по-хубавият глас!

# 253
В подкаста на Вики стана ясно, че се е почувствала доста тъпо, като е гледала излъчените епизоди, в частност как тя на ден 6 се скъсва да реве, до голяма степен, защото й е тъжно за Даниел и после дават паралелни кадри от Тъмницата - как той обяснява на Веси, че не е срещал преди такава жена и му е върнала вярата в жените и т.н.

# 254
Имаше стрийм на Дани с Жорката, Ицака и Бубето, тя взе хейта, защото едно момиче в омето (такъв беше стрийма)  което беше на 16 каза че се снимала с Ицака на морето и Бубето започна да прави “фасони”, не знам дали се е шегувала или не ама май се шегуваше, вижте коментарите 😂

Общи условия

Активация на акаунт