Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 42 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Според вас Даниел не харесва ли повече Веси от Вики?

според мен, не. Иска да си се гушка с Вики

# 226
Не знам защо даже си пуснах епизода. Спрях го след 15тата минута, останалото превъртях, а какво се е случило прочетох тук.
Защо влязоха КПД? Аз ли нещо не видях великия смисъл?
Ами смисълът беше да им изядат храната, която и без това беше оскъдна. Явно са им казали "провокирайте ги, яжте им от храната, отваряйте им хладилниците"...
Персиян се разхожда като някаква звезда из къщата, ама кой беше ти? Пълен смешник.

# 227
Тия тримцата са толкова досадни колкото им е голямо и самочувствието. Този Кумбата е прост, но поне има някаква харизма за разлика от господин слънчеви очила и господин искам ама не ми стиска с Вал.

# 228
Според вас Даниел не харесва ли повече Веси от Вики?

Както отбеляза Коцето – Вики му казва да ги остави насаме, а Дани му вика „Ела, ела“. Може и да я е забравил в тъмницата.

# 229
Алпер, който познава Дани от много години, обясняваше, че си пада женкар, така че сигурно ще мине всяка, която му върже. Освен това осъзнава, че никой не го харесва вътре и искаше да си повиши самоувереността.

# 230
Тия тримцата са толкова досадни колкото им е голямо и самочувствието. Този Кумбата е прост, но поне има някаква харизма за разлика от господин слънчеви очила и господин искам ама не ми стиска с Вал.
Димитър, т.нар. Marianoff е най-малко досаден, защото най-малко говори.  Той нямаше и образование. Но дето се вика, не вика като Персиян, не обижда и не се подиграва на хората. Но пък четвъртият субект - Янков може перфектно да се впише в КПД. Диалозите при него са "на високо ниво".

# 231
Коцето и Виктория са си направили подкаст с любезното съдействие на Павката и Ицака (сами го споменаха) и обсъждат някакви неща от "кухнята на къщата", казва се "По- дълбоко".

# 232
E, нали го обсъдихме надълго и нашироко този подкаст? Не четеш темата Wink

# 233
От КПД и Янков само Перси се прави на тегав мисля че, това не ме кефи в него, не че му е важно, но все пак 😂

От излъченото изглеждаше че на КПД са им казали влезте вътре и бъдете себе си (правете квото искате), а участниците бяха някак си шокирани и нищо не казваха почти, Янков може би нарочно за да не го свързват с Кумбата

Янков реално смея да твърдя че има харизма,  повечето хора в къщата имат, Васко и Азов също мисля че имат, но са по-срамежливи, честно казано и аз съм така, разбираемо е

Казват на Спас че “попива” от Янков, но на мен ми се струва че Цецо (С.) спами “ауе я чакай уе” доста или поне така изглежда от излъченото. даже и Коцето го каза на вчерашния епизод 😂

# 234
На мен пък точно Янков ми е много, как да кажа, не дразнещ ами ... инфантилен, знам ли. Просто има вайб на 15 годишен тийн, а е 30 годишен мъж. За капак ми прилича на Франклин Grinning На мен дори на Кумбата не ми прилича. На Спас му отива на годините да "попива", те това правят в тази възраст - подражават, още не се е намерил, дете е.

# 235
  • София
Пореден слаб епизод в сезона на пишман стратезите и бутането на определени любимци.

Не се получи търсения ефект с влизането на КПД.
Общо взето провален сегмент.

Лелее, Кумбата как се изложи като накара Янков да прави секс с Валерия, за да ''Избухнат'' ?! Един вид за повече рейтинг и слава.
Безмълвен съм!
А, Янко сякаш го послуша и се надъха.
Дано Валерия наистина не му пусне и докаже, че има 'някакъв морал'
И децата се кефят на това? :o тц тц

Продукцията много се изложи с това подпиране на ''пишман коалицията'' Чак даже с Антонио надълго и нашироко дебатираха кой ще е най-удобно да бъде върнат и каква тактика да изберат.
Върха на безумието пък бе когато Антонио разбивача на зъби и псуващ българите, тръгна да чете морал. На Азис гаджето, ахахахахахаха. 'Господи, защо не си прибереш вересиите!'

Това с Крум 'Чубака' бе покъртително плоско. Естествено, че няма кой да се хване. Ама като че ли някои сякаш повярваха. Как може бе хора??? Не се излагайте така... Много неубедително скалъпена история.
Добре, че е Цецо Ставрев, това момче играе най-добре играта дотук! Дано да го слушат и далеч ще стигнат, иначе ония ще вземат да направят обрат в играта.

Въпрос с повишена трудност към продукцията.
А какво ще стане ако отново изгонят Дани след съвет (на този или следващия съвет, бтв: не знам дали ще е с имунитет сега), пак ли ще се върне в тъмницата? Ако е така, това вече минава всякакви граници на добрия разум.
Този сезон стана тотална манджа с грозде, сори, но не сори!

Браво на Валерия, че отказа на Вики да си отстъпи мястото на леглото, за да са се гушкали с Дани?!?! Пак добре, че запази самообладание. Това бива наглост ама...

# 236
Не би трябвало да се връща отново в тъмницата. В други предавания с подобни условия при второ гонене бяха директно вън.

# 237
  • софия
Не би трябвало да се връща отново в тъмницата. В други предавания с подобни условия при второ гонене бяха директно вън.
Аз обратното разбрах - пак се връщат в Тъмницата.
Май това им беше мотива да не върнат Веси в къщата - веднага "враговете" щели да я пратят обратно. Защо са се объркали, че Дани има повече шансове - това вече не знам Joy

# 238
Е то много неща не трябват и по принцип е така, но да не забравяме, че гледаме Игри на инфлуенсъри. Опс, исках да кажа Къщата на коацилициите. Ох, пак обърках, Къщата на инфлуенсърите: Сезона на глуповатите решение (и от страна на участниците, и от самата продукция).

Аз обратното разбрах - пак се връщат в Тъмницата.
Май това им беше мотива да не върнат Веси в къщата - веднага "враговете" щели да я пратят обратно. Защо са се объркали, че Дани има повече шансове - това вече не знам Joy
Това, че те си мислят така не значи, че ще е така макар че всичко очаквам от продукцията вече. То тая групичка се мислят за умни, красиви, стройности хора и добри стратези ама са фани единия, изритай другия.

# 239
Който и да се върне от тримата няма шанс да остане, прекалено много са останалите. Просто Жорко искаше да остане с Веска в тъмното Grinning

Общи условия

Активация на акаунт