Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 42 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Непопулярно - гледам заради тези от тъмницата Joy
"Набутах се" в този формАт заради Жорката, като си харесвам и Ставрев и Вал. Нямам проблем, че играят в различни отбори и не се харесват особено - аз пак си ги харесвам.

Интересни са ми само игрите и в частност стратегиите. Всичко останало във формАта ми е абсолютна досада.  ИВ фен съм и явно КИ няма да ме грабне. Все пак гледам де. Ако правилно се ориентирам, в този сезон нещо като революция има - мноооого стратегии. Grinning И яко хейт заради това, офф.... Imp
Надявам се на интересни игри поне, ама и за тях май публиката недоволства, че са в повече, офф....офф.... офф... Joy
Тройката от днес, ако са "каймака" на предния сезон, леле...... Trollface Joy

# 211
Не харесвам и Валерия, и Вики, така че не ми пречи да се хранят една друга. Да си пречат. Въобще - сеир да има. 😂

# 212
Мислих си, че няма да има по-скучно нещо от рекламата на телефоните и ... вкараха КПД. Тотално ненужно упражнение, с никаква добавена стойност за предаването.
Направи ми впечатление обаче, че Валерия и Янков се крият от Кумбата. Рязко спряха да си бъркат по дупките, седнаха далеч един от друг. Езикът на тялото на Валерия, при разказа на Янков за плюенето в устата, показваше, че  се срамува и й е неприятно. Дано! Нямаше го обичайното приповдигнато настроение при нея.

Разговорът между Янков и Кумбата беше покъртителен. Изложи се Кумбата, подканяйки Янков да секси Валерия, защото "ще избухнат". Янков пък се притеснил за родата на Валерия какво ще си помисли. Родата тъкмо се е успокоила, че са плюли в устата на "госпожицата" и секс ще им дойде много. Добре, че Вал, както сама каза, има морал. JoyJoyJoy

Даниел още не се беше изкъпал и започна с великите стратегии. Можел да си играе с психиката на хората и това била причината него да изберат да се върне. Смях в залата. Правилно се е самоопределел като ХАХА.

Историята с Крум също много плоска. Тъкмо си казах, няма толкова елементарен човек там, който да се върже на тази тъпотия и Азов се изцепи - трябва да пратим най-силните. Добре, че бързо го приземиха.

Антонио, моралният стожер се е загрижил кой какъв пример дава и кой с какво трябвало да е известен...

Венета ми е свеж полъх. Започва да ми харесва все повече.

ПП: Защо на Веска й казваме Вкиснатото мляко? Нещо съм изпуснала.
Еми и на мен ми се стори подозрително плоска. Никога ли не сте били в ситуация, в която си мислите "Не, това изглежда прекалено лесно и очевидно. Какво, ако...". Аз поне на мястото на Даниел щях да кажа истината, щото знам, че никой няма да ми вярва на "блъфовете". Пък и в крайна сметка, дори да е така...защо да не пратя най-силните? Не ме ли устройва?

Оо, сигурно съм била в такава ситуация. Не го приемайте като хейт, просто се изненадах, защото смятам, че сте един от най-интелигентните участници. Хрумна ми, че е възможно да е стратегия, но не знаех дали е удобно да се пита. Grinning Пък и гледайки предаването мисля, че подобни стратегии бихте обсъждали само с Кико и Венета, може и да греша.

Кико и Венета едва ли щяха да са съгласни да си губят най-силните играчи от отбора. Но пък историята на Даниел можеше да е удобно алиби за целта. Трябваше да опитам, колкото и смешно да изглежда.

# 213
Съгласявам се напълно с @ferencliszt
Влизането на тримата простаци в предаването е поредното дъно. Водещите ги обявиха като “любимци”? Ама вие сериозно ли? На кого са любимци? На Янков и на Александра от предния сезон?
Нито е смешно, нито е забавно влизането им в къщата, нито дава някаква полезна стойност на предаването. Плюене в устите, ц*ц* на масата, конкурс “чий член е най-дълъг”, сега и това.

Виктория се държи супер нахално, да иска някой друг да се премести в друго легло, за да се клеца с някакъв мъж. Ма като толкова искаш, идете на хотел след предаването или си ходете на гости, ваша си работа. Защо трябва да занимаваш  другите със собствените си плътски желания към някого и да караш някого да се чувства виновен? Откъде накъде? Тръгнала да вменява вина. А Валерия (каквато и да е) си смени 3 пъти леглото, заради такива капризи на останалите. Браво, че отказа. Тия хора вярно мислят, че са на почивка там. Че чак и на камерата тръгнала Викито да се моли “за да се гушкаме с Дани”. Ми цял ден имате за “гушкане”, кой ви пречи?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 16:44 от diziler

# 214
Следя формата от първи сезон и изцепката на Коцето "Това ще е най-гледания сезон" не ми се струва вярна. Фенка съм на Азов от години, Ставрев е симпатяга. Венета и Кико ме кефят, че са весели души. Даниел обаче грам не ме изкефи пак колко беше нафилмиран и как пак повтаряше колко добре ще игра играта. Евала за мотивацията, аз ако толкова много хора не ме харесват на едно място щях да съм доста по-негативна. Историята с Крум??? абсолютна тъпотия, но нормално все пак от скука са я измислили и "стратегия". Не виждам нищо лошо човек да иска да влезе да се забавлява в такъв формат, а не само да печели играта със стратегии.
От както Даниел се завърна все повече мисля, че той и Вики ще са двойката в къщата, които ще спят и вчера с това постоянно гушкане някак такъв вайб дадоха.
ПС. Иначе много ме кефи формата, много бих участвала 🤤

# 215
  • България
Не харесвам и Валерия, и Вики, така че не ми пречи да се хранят една друга. Да си пречат. Въобще - сеир да има. 😂

Валерия ми стана по-симпатична тук, а и все пак най-неприятната ергенка е Теа.

Валерия в това предаване не прави драми, а даже напротив. Виждам я като неосъзната жертва на нагона на Янков и желанието му за слава. Жалко, защото е природно умна и харизматична.

# 216
Всички в началото гледахме по различни причини, но сега единственото нещо, което ни интересува е зараждането на истинската любов в Тъмницата. "О, Жорка, толкова си секси, когато говориш за чубака Крум!"

# 217
Венета ми допада все повече.
За пореден път не дадоха нито една реплика на Васил, на Тодор… пак че излъчиха по една реплика на другите статисти: Спас и Цецо-Регионалния инфлуенсър.

# 218
Не знам защо даже си пуснах епизода. Спрях го след 15тата минута, останалото превъртях, а какво се е случило прочетох тук.
Защо влязоха КПД? Аз ли нещо не видях великия смисъл?
Освен връщането на един от гадовете/говедата нищо не е случило интересно. Самото връщане пък само още повече ми скапа настроението по отношение на предаването.
Някакси формата се люшка между Биг Брадър и Игри на волята. Опитват се да седят на два стола едновременно, но всички знаем как завършва това накрая. Само да не стане така че да си го гледат малчуганите и възрастните съвсем да се отвратим.

# 219
Всички в началото гледахме по различни причини, но сега единственото нещо, което ни интересува е зараждането на истинската любов в Тъмницата. "О, Жорка, толкова си секси, когато говориш за чубака Крум!"

хахахахахахахахах пак “гръмна” с пост, браво за чувството за хумор

На мен ми е интересно дали си е оставил предната приятелка заради Веси или са се разделили първо и после са станали нещата

# 220
  • софия
Влезе обвързан с Фейгин във формата.
 Жорката е пример, поредният след Александра, как можеш да си скапеш хубавия имидж от предишно риалити. Аз всъщност съм доволна. Така и недоумявах прехласването по него в ИВ.
 От коалиция ГоВеДа очаквам още излагации.  Още се смея на Дани как пресмяташе гласовете. Инфлуенсъртите били повече от простолюдието, значи ще ги смачкат. Мачкай, животноооо. 😄

# 221
Изключително тъп епизод. Кумбата и Перси са се взели много насериозно и се имат за големи звезди май, на мен лично са ми адски простовати и никак не са ми забавни. Мариянов е пичага, добро момче изглежда.

Даниел едвам го изтърпях с историите му и високомерието, с което се върна сякаш е хванал Бога за... да.
Трябва да си много спрял, за да му се вържеш на историята за "Крум". То чак комично беше.
После гушканиците с Виктория и молбите да спят в едно легло, за да се "гушкат" - блякс, щях да повърна.

Янков и Валерия също ми идват в повече, Валерия не я харесвам още от Ергена - елементарно девойче ми е и с поведение и с мисловна дейност.

Симпатизирам все повече на Ставрев, Цонев и Венета.

# 222
Фен съм на игра и стратегии, обаче това с мачкането и т.н. ако мога да го разбера в ИВ - адреналин, глад и то при физическо натоварване, номерата на ненормални продуценти, то тук във формат Къща изобщо не е оправдано и е излишна вербална агресия. Имат толкова опции: да се наговарят е разрешено, не ги дънят продуцентите с информацията от синхроните, имат свободно време и то в повечко, просто да си гледат играта и да мислят.
Не ми харесва предимството на изгонените да знаят изцяло правилата, докато редовните участници ще играят на сляпо. Поне аз не обичам да ме правят на глупак и ако участвам в нещо, бих искала да знам в какво, за да не съм неадекватна.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 09:31 от Mama xxl

# 223
Влизането на тримата отворковци нас ни подразни, но коментарите на участниците бяха, че е бил много як ден (после настроението рязко е спаднало). Цецо бързо се ориентира в ситуацията с храната и определено очакваше да ги компенсират. Изобщо не беше ядосан, защото знаеше, че няма как да бъдат допуснати в играта външни участници, които да посегнат на запасите им. Ако такова нещо се случи, би трябвало да им е позволено да се бият с пришълците. Школата на Сървайвър определено си личи.

Валерия, като изключим гологъзенето и лигавенето с Янков, много ми харесва как общува с останалите. Казва си каквото има да каже и който разбрал, разбрал. Не влиза в обяснителен режим и ако я притиснат се прави на неразбрала. Много леко общува с околните без да нагнетява обстановката.

# 224
Според вас Даниел не харесва ли повече Веси от Вики?

Общи условия

Активация на акаунт