Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 42 073
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
По-добре да дават Валерия и Янков отколкото Вики и Дани според мен, тъкмо стана интересно, Валерия му се беше натварила в един момент 😂

Вики обсъжда Валерия и мъжкото внимание, но от друга страна тя (Вики) има 3 пластични операции (поне) на под 30 години, така че всеки си има някакви “комплекси” ако може така да ги нарека

КПД ги вкараха сигурно да правят шоу, но може би стана малко като когато някой ти каже “кажи нещо смешно” , не става така от въздуха, трябва да е естествено според мен

# 196
Антонио, ако иска да си изчисти имиджа и да мине за хетеросексуален, може би е добре да спре да се оплаква, че му е неприятно жени да се разхождат по оскъдно облекло пред него. Grinning

# 197
Даниел Хаха има някакъв лайв от тази вечер, с майка му. Жената изглежда на неговите години. Максимум 35, явно много млада го е родила.

# 198
Мислих си, че няма да има по-скучно нещо от рекламата на телефоните и ... вкараха КПД. Тотално ненужно упражнение, с никаква добавена стойност за предаването.
Направи ми впечатление обаче, че Валерия и Янков се крият от Кумбата. Рязко спряха да си бъркат по дупките, седнаха далеч един от друг. Езикът на тялото на Валерия, при разказа на Янков за плюенето в устата, показваше, че  се срамува и й е неприятно. Дано! Нямаше го обичайното приповдигнато настроение при нея.

Разговорът между Янков и Кумбата беше покъртителен. Изложи се Кумбата, подканяйки Янков да секси Валерия, защото "ще избухнат". Янков пък се притеснил за родата на Валерия какво ще си помисли. Родата тъкмо се е успокоила, че са плюли в устата на "госпожицата" и секс ще им дойде много. Добре, че Вал, както сама каза, има морал. JoyJoyJoy

Даниел още не се беше изкъпал и започна с великите стратегии. Можел да си играе с психиката на хората и това била причината него да изберат да се върне. Смях в залата. Правилно се е самоопределел като ХАХА.

Историята с Крум също много плоска. Тъкмо си казах, няма толкова елементарен човек там, който да се върже на тази тъпотия и Азов се изцепи - трябва да пратим най-силните. Добре, че бързо го приземиха.

Антонио, моралният стожер се е загрижил кой какъв пример дава и кой с какво трябвало да е известен...

Венета ми е свеж полъх. Започва да ми харесва все повече.

ПП: Защо на Веска й казваме Вкиснатото мляко? Нещо съм изпуснала.

# 199
Има в биографията си титла Мис Кисело мляко. Това е от визитката. Вкиснато - защото е кисела.Това е от нас.

# 200
Догледах го с много мъка. Преди можехме да прескочим кадрите с Тъмницата, сега ще трябва да превъртаме половината епизод.
Много жалко беше Виктория да критикува Валерия, че търсила валидация, като по същото време направо щеше да се побърка, че може случайно да й се размине гушкането с Даниел.

# 201
Мислих си, че няма да има по-скучно нещо от рекламата на телефоните и ... вкараха КПД. Тотално ненужно упражнение, с никаква добавена стойност за предаването.
Направи ми впечатление обаче, че Валерия и Янков се крият от Кумбата. Рязко спряха да си бъркат по дупките, седнаха далеч един от друг. Езикът на тялото на Валерия, при разказа на Янков за плюенето в устата, показваше, че  се срамува и й е неприятно. Дано! Нямаше го обичайното приповдигнато настроение при нея.

Разговорът между Янков и Кумбата беше покъртителен. Изложи се Кумбата, подканяйки Янков да секси Валерия, защото "ще избухнат". Янков пък се притеснил за родата на Валерия какво ще си помисли. Родата тъкмо се е успокоила, че са плюли в устата на "госпожицата" и секс ще им дойде много. Добре, че Вал, както сама каза, има морал. JoyJoyJoy

Даниел още не се беше изкъпал и започна с великите стратегии. Можел да си играе с психиката на хората и това била причината него да изберат да се върне. Смях в залата. Правилно се е самоопределел като ХАХА.

Историята с Крум също много плоска. Тъкмо си казах, няма толкова елементарен човек там, който да се върже на тази тъпотия и Азов се изцепи - трябва да пратим най-силните. Добре, че бързо го приземиха.

Антонио, моралният стожер се е загрижил кой какъв пример дава и кой с какво трябвало да е известен...

Еми и на мен ми се стори подозрително плоска. Никога ли не сте били в ситуация, в която си мислите "Не, това изглежда прекалено лесно и очевидно. Какво, ако...". Аз поне на мястото на Даниел щях да кажа истината, щото знам, че никой няма да ми вярва на "блъфовете". Пък и в крайна сметка, дори да е така...защо да не пратя най-силните? Не ме ли устройва?

# 202
  • Paris
Според мен пък Виктория е права за изказването си за Валерия. Постоянно е в ръцете на различни мъже. Спас и прави масаж, сяда в скута на Янков, бута се при Ставрев. Че и през цялото време е по гащи. Не ми е много нормално.

# 203
Ако само слушам Дани без да гледам, все едно говори Динко от Ямбол. Нямам предвид само диалекта, но и самия глас и едно такова троснато говорене, дори с Виктория. Като някакъв недодялан е.

# 204
Според мен пък Виктория е права за изказването си за Валерия. Постоянно е в ръцете на различни мъже. Спас и прави масаж, сяда в скута на Янков, бута се при Ставрев. Че и през цялото време е по гащи. Не ми е много нормално.
Тя по-скоро използваше Спасчо. То бяха едни масажи по два часа...и той си трае милия, кво да прави.

# 205
Предпочитам подобна критика за Валерия да я каже някой, който не се крие под завивките с мъж, пък през другото време да се прави на много морален и... духовен. И по възможност да няма не знам колко на брой пластични операции, защото това също свидетелства за търсенето на валидация.

# 206
Направи ми впечатление обаче, че Валерия и Янков се крият от Кумбата. Рязко спряха да си бъркат по дупките, седнаха далеч един от друг. Езикът на тялото на Валерия, при разказа на Янков за плюенето в устата, показваше, че  се срамува и й е неприятно. Дано! Нямаше го обичайното приповдигнато настроение при нея.

Еми и на мен ми се стори подозрително плоска. Никога ли не сте били в ситуация, в която си мислите "Не, това изглежда прекалено лесно и очевидно. Какво, ако...". Аз поне на мястото на Даниел щях да кажа истината, щото знам, че никой няма да ми вярва на "блъфовете". Пък и в крайна сметка, дори да е така...защо да не пратя най-силните? Не ме ли устройва?

Оо, сигурно съм била в такава ситуация. Не го приемайте като хейт, просто се изненадах, защото смятам, че сте един от най-интелигентните участници. Хрумна ми, че е възможно да е стратегия, но не знаех дали е удобно да се пита. Grinning Пък и гледайки предаването мисля, че подобни стратегии бихте обсъждали само с Кико и Венета, може и да греша.

# 207
Миличкия Спасчо как го е експлоатирала тази Валерия. От друга страна сега му е паднало да мачка гореща мацка. А, и тя добре върти търговията – сигурно си дава сметка, че той ѝ се кефи, а за това се плаща. Ще има да се хвали пред приятели...
За леглото си беше абсолютно права да си иска чисти чаршафи. Е, добави и две цигари в сделката.

# 208
То е доста гадно някой така да те гони от леглото ти.
Иначе аз се изненадвам, че Валерия и Виктория са в такива отношения, тъй като се познават от преди покрай общата им приятелка Екатерина от Ергенът. Сигурно са излизали доста. Даже бях сигурна, че ще играят заедно.

# 209
  • България
Тримата глупаци с тумбаци са нетърпими! Обитателите на тъмницата са ми в пъти по-приятни, което е ново. Нямах търпение да стигна до частта с тъмницата днес! За пръв път ми се случва.

Двама от тези тримата ми приличат на представители на маргинализирана социална група, чиито родители са били с престъпни наклонности. Много ниска летва за участници. Подхождат си единствено по акъл и манталитет с Антонио и Янков. Как нагло им изядоха малкото припаси и пиеха без да почерпят.
Нито са забавни, нито оригинални ала Кико, нито нищо. Абсолютен минус!!! В интернет, в правителството, във властта, в учебните заведения простотията прогресира главоломно.

Виктория е ужасно смешна описвайки Валерия като лека, а молейки я да й преотстъпи леглото, за да спи с първия срещнат мъж в шоуто. Вики сама няма себеуважение. Когато и да отпадне, все ще е късно.

Коцето ми е нелеп, продължава да отрича вината си за цигарите и да вини другите. Пич, нито си приятен като характер, нито на визия. Загрозил си се с прическа, с татуировки и със стил на обличане.

Даниел и той е много кух, сам си вярва на измислиците... Никой не го е страх от него, чудят се как да го разкарат скоро.

Общи условия

Активация на акаунт