Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 43 333
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Все си мисля, че Жорката се увлече толкова по стратегиите, че загуби способността си да мисли рационално, защото това си беше тяхната зарибявка с Веси, всеки искаше да впечатли другия и да покаже, че е много по-голям разбирач от останалите.
Иначе да, заедно са, хора постоянно ги срещат в Пловдив и в София.

# 271
Билет за него няма как да няма, той е брат на гаджето на една от "актрисите" Grinning
Даже и Весоу участва, така че си е брат на един от "актьорите".
Вчера доизслушах подкаста на Виктория и Коцето и към края има цял сегмент колко са разочаровани от Дани. Общо-взето и на Виктория първо е разказал историята за Крум и всичко останало, според нея е репетирал, а чак после ѝ е разказал истината и тя е била много объркана. Другото, което е станало, но не е излъчено, е, че я е целунал на лягане, а минути след това е отишъл пред камерата и е почнал да моли за цигари, защото "е направил контент". Май даже е помислила, че е мисия това с целувката, но все пак го е чула как се моли заради контента и я е обидило. Изглежда не са им добри отношенията към днешна дата.

# 272
  • България
Билет за него няма как да няма, той е брат на гаджето на една от "актрисите" Grinning

За кого става дума, с кой е брат и на коя актриса?

# 273

За кого става дума, с кой е брат и на коя актриса?

Даниел е брат на ВесоУ, а Петя “актрисата” му е гадже

# 274
# 275

Вики обсъжда Валерия и мъжкото внимание, но от друга страна тя (Вики) има 3 пластични операции (поне) на под 30 години, така че всеки си има някакви “комплекси” ако може така да ги нарека

Виктория ревнува от Валерия, че обира цялото мъжко внимание, и не може да преглътне, че не припадат толкова по нея, колкото е очаквала. Затова няма как да има приятелство там. Правило ми е впечатление и на други моменти, когато я питаха за Валерия и Янков и вметна уж небрежно "Ама той Янков и с мен се закача". А на дефилирането пред момчетата най-много държеше да изпъкне и ѝ дойде като гръм от ясно небе, когато я класираха на последно място. Затова и се вкопчи в първия, който ѝ обърна изобщо някакво внимание, било той и такъв като Даниел. За мен Вики е едно объркано и незряло момиче, криещо се зад паравана на "самоувереността", с гръмки фрази като "аз сама съм си муза" и n на брой корекции, които тотално са я обезличили и превърнали в друг човек. Ако действително беше самоуверена и знаеше коя е, както сама твърди, нямаше да ревнува от други и да се хвърля на първия срещнат. Но има време, ще порасне и ще види колко нелепо е изглеждало отстрани.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 19:35 от lillyofthevalley

# 276
Виктория защо се почувства длъжна да разкаже на половината къща, че Дани не бил искрен? Та на Мария, та на Коцето, та на Кико? То се мисли първо.

А Цецо Ставрев на няколко път използва цигански изрази, които обаче са доста цинични, не знам дали изобщо им знае значението.  "Хас мо чоребе сос" е невероятна простотия и той е употреби няколко пъти, после каза "чоре" и "чоранте моите", което е другият свръх циничен  израз. Не знам с какви хора общува, ама ... да внимава, преди да ги употребява тези изрази.

# 277
Виктория защо се почувства длъжна да разкаже на половината къща, че Дани не бил искрен? Та на Мария, та на Коцето, та на Кико? То се мисли първо.

А Цецо Ставрев на няколко път използва цигански изрази, които обаче са доста цинични, не знам дали изобщо им знае значението.  "Хас мо чоребе сос" е невероятна простотия и той е употреби няколко пъти, после каза "чоре" и "чоранте моите", което е другият свръх циничен  израз. Не знам с какви хора общува, ама ... да внимава, преди да ги употребява тези изрази.
Изразите ги използва Янков, нали трябваше да го имитира.

# 278
Единият (който не знае значението на някои думи) имитира друг, който също не знае какво означават тези изрази. Използването на "сиктир" (не само в това предаване, а въобще) също е пълна тъпотия. Защото това си е абсолютна псувня на турски и е доста цинично. Думата "сик", предполагам, знаете какво е.

А в този епизод Васил и Тодор буквално "не млъкнаха" Grinning

# 279
  • Paris
Според мен Виктория имитира доста добре Валерия. 😀 Аз не знам какво се засяга Валерия при положение, че по цял ден стои по гащи и се бута да я пипат Янков/Спас/Ставрев. Иначе Вики ме издразни, че ходи да пита другите за Даниел. Тя ако така пита и във връзките си странични хора…

# 280
  • България
Виктория как е изглеждала преди корекциите?

Тези цигански и турски псувни какво значат?

# 281
Виктория хем не е сигурна в Дани, хем иска да спи с него. Говори, че е дистанцирана от него, а в същото време пускат как се целуват. Представям си, ако не е дистанцирана. Говори, че нарочно го е целувала и после стар синхрон - как не би си играла с човешки чувства. Не го искала до себе си и й било неприятно да я докосва, но иначе били застрашени с Коцето. Като представител на древна професия ми е, но не се продава за пари, а за екранно време. Има ужасяваща нужда от валидация, корекциите й и това, че е друг човек след тях, въобще няма да го коментирам.

Не харесвам Даниел, но Коцето за поред път върти страшни интриги. Добре, че Виктория е "умна и интуитивна", както сама се определи. Много ми е интересно как ще реагират тройката стратези, след като гледат синхроните на Виктория и разговорите й с Кико.

Мисията с имитациите ми беше изненадващо забавна. Искрено се смях на Ставрев(Янков), който пита Цонев(Азов) как са свършили мачовете и отговорът беше - не съм ги гледал, брат, притеснявах се за играта. Много добре се представи Ставрев в тази мисия. Не мога да коментирам цинизмите, не знам какво означават, но не бих се изненадала наистина да са част от репертоара на Янков.

На Хекса добре, че му дадоха мисия да имитира Антонио, за да му чуем гласа. Даже куцукаше с една патерица. JoyJoyJoy

Валерия пак беше много неадекватна. Виктория я имитираше много добре и Вал, ако имаше грам акъл, щеше да подхване сюжетната линия от предишния ден и щеше да започне да се моли за легло, за да спи с Дани. Можеше и да станат на кълбенца.

# 282
Извинявайте, обаче Виктория вече наистина копае дъното. Това, което направи спрямо Валерия, не само че беше тъпо, но беше унизително за нея самата. Каквото и да е правила Вал, не е сядала в подобна поза и не се е мляскала с някого зад кадър и после да твърди колко е духовна. Напълно ми падна в очите Виктория - колко била еди-каква си, как никога, ама никога не би направила еди-какво си, и после виждаш как прави тъкмо това, което е отричала. А като тръгна да разнася пред всички какво се случило беше върхът. С право останалите не ѝ вярват, защото цялото това наговаряне срещу Даниел е тъкмо за да си спаси кожата. И не знам кое е по-отвратително - млященето с Даниел или кроежите зад гърба му. Чак не мога да повярвам, че започнах да му съчувствам.

# 283
Да, мисля, че Виктория също прекали с имитациите на Валерия, явно гледаше да я уязви и да я изложи повече, отколкото се излага самата тя.
@ФеренцЛист, е как да ти кажа какво означават тези псувни, като всяка една дума е цинизъм, ще ме баннат, хахаха.
Скрит текст:
Тва "чоребе" е семенна течност (най-меко казано) на цигански... А "сик" на турски си е ... трибуквието (половия член), хаха. Затова беше голям криндж 90-те когато имаше една силова групировка СИК.
@Lilly of the Faley, добре дошла във форума. Ама ти си една от участничките в Къщата ли?

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 22:09 от diziler

# 284
Харесаха ми имитациите, наистина се забавлявах.
Само Виктория ми се стори прекалено злобна и дребнава. Сигурно с Коцето плюят Дани пред всички за някаква тяхна поредна тъпа стратегия, нещо от великото тефтерче, случайно позволено от продукцията. Иначе не виждам смисъл да натяква в синхрон на следващия ден, че Валерия не й отстъпила леглото, а от предната вечер била разочарована от Дани. Или да не търся смисъл, където липсва мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт