Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Виктория как е изглеждала преди корекциите?

# 286
Че това е друг човек?! Това не са малки корекции.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 22:24 от Mama xxl

# 287
Ето видео от канала ѝ, пак е с черна коса тук. Тя много си сменяше цветовете (светла ми харесва повече).

Има ринопластика и някаква операция на клепачите - май искаше блефаропластика, но я насочиха към друго. Не съм гледала много. Отделно има и хиалурон в устните и силикон в бюста.
На мен малко ми се бие този образ с духовността, но не прекалява с никое, така че няма лошо. С други неща ме дразни Simple Smile

# 288
  • София
Цецо Ставрев и актьорски талант има, много умело имитираше Янков и направи шоуто.
Тези 200 коинтса да ги бяха дали на него, защото на останалите не им се получиха имитациите според мен.

Вики ме изненада, но неприятно. Много бързо забрави за коалицията и за Дани и е готова на всичко, за да си спаси кожата. В много лоша светлина се показа, не знам как може да се вярва на такъв човке в реала. Дани като гледа сега всичко това, сигурно му е много гадно. Нормално. Аз ако съм, повече няма да я погледна.
И друг червен флаг. Мъже, ако желаете връзка с Вики, да знаете, че ще бъдете зорко следени от нейните приятели и тя първо ще се допита до тях дали ставаш или не...

Нормално Кико, Азов и Венета да са мнителни и въпреки усилията на Вики и Коцето, най-вероятно ще са на пангара.

# 289
Като цяло, в този епизод, една скучна жена и един скучен мъж, се напъваха да правят контент от скучните си диалози и постните си монолози "а-ля ергенът". Нещо не съм впечатлена. Зад кадър гласът на Елена.
За следващият епизод, дано да ме пощадят и да ги орежат максимално.

# 290
Знаят какво значат изразите, това са най-популярните изрази на немски след со керес и хас мо кар 😂

На Валерия не съм и фен, не съм и и хейтър, мисля че добре се справи с мисията, това с почвата на мен ми беше мн смях 😂

А на външен вид на мен най-мн ми харесва Веси, но Вики, дори и след операциите не може да “стъпи” на Валерия, макар че може и тя да има хиалурон, не знам 😂

# 291
Ето видео от канала ѝ, пак е с черна коса тук. Тя много си сменяше цветовете (светла ми харесва повече).

Има ринопластика и някаква операция на клепачите - май искаше блефаропластика, но я насочиха към друго. Не съм гледала много. Отделно има и хиалурон в устните и силикон в бюста.
На мен малко ми се бие този образ с духовността, но не прекалява с никое, така че няма лошо. С други неща ме дразни Simple Smile

То и затова косата ѝ е в такъв покъртителен вид.

# 292
  • България
На Виктория сегашният вид след операциите е неуспешен - кръглото топче на върха на нослето й още малко ще се търкулне от лицето й и ще направи един Майкъл Джексън, а устните й седят като на свинче звънче. Докарала си е един много заоблен кръгъл вид на лицето, който й седи непропорционално и се чудиш какво й е объркано. С промяната на клепачите си е докарала азиатски вид на очите. Нацупените устнички, кръглото носле и кръглите очички й придават един прасешки/кравешки вид, при все че животните са по-умни от нея. Поне не са фалшиво духовни.

Изглеждала е напълно нормално момиче с нос за България, а сега заприличва на поредната Инстаграм кокошка. Тя се е окепазила повече от Надежда от ергенът 3.

Поведението й спрямо Валерия беше доста грозно. Валерия успя по забавен начин да представи глупавото фалшиво духовно Викторийче.

# 293
В някой от предишните епизоди даваха Мария да наговаря за номинации срещу Азов, а нещо увисна това. Дано не се изненадам неприятно, докато сега уж се очаква други да са номинирани.
Също така е прекалено на веднъж вече изгонен да му дават таен имунитет и така да има невалидни гласове на вятъра.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 23:15 от Mama xxl

# 294
Азов, Венета, може ли повече информация на Вики за тефтерчето? Как са ѝ позволили от продукцията?

# 295
  • България
Продукцията много бута Вкиснато мляко, Пишман Стратега, Рижото плямпало и Прасенцето с Тефтерчето. Време им е да си ходят. Колко пъти ще отидат в тъмницата и ще се връщат?!

Виктория още не беше проучила дали Дани е искрен и айде, дай да го хвърлим под ножа. Мисля, че тези, които ще правят секс, ще са Дани и Виктория. И двамата са ми неприятни и са глупави. Догодина по-мислещи участници.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 23:43 от ferencliszt

# 296
Да, ограничили им телефоните, а оставили тефтер. За детето на Янков ми стана доста неприятно. Особено за разведени/разделени родители е много тежко да не си изпълняват обещанията.

# 297
А на външен вид на мен най-мн ми харесва Веси, но Вики, дори и след операциите не може да “стъпи” на Валерия, макар че може и тя да има хиалурон, не знам 😂
Има, да. Но си има и плътни устни като цяло, не се променя особено визията от това.

# 298
Имаше стрийм на Дани с Жорката, Ицака и Бубето, тя взе хейта, защото едно момиче в омето (такъв беше стрийма)  което беше на 16 каза че се снимала с Ицака на морето и Бубето започна да прави “фасони”, не знам дали се е шегувала или не ама май се шегуваше, вижте коментарите 😂

Е и на крака по стриймовете ли им ходи... вие представяте ли си Андрей да ходеше в канала на Хепи Ванче, докато излъчваха епизодите на Фермата? Абсолютно несериозно ми е.
Може би се уплашиха от миналата година и хейта срещу Дидо, ама не е това начинът... айде да ги видя като широкато публика разбере, че Вкисналото мляко е причината Георги да зареже Фейгин как ще ги защитават, сигурно ще спрат коментарите под видеата на Къщата.

Мегсън е голяма сладурана. От миналата година все се надявам да я видя в Къщата (за този сезон се радвам, че е пропуснала).

О, не! Няма да спрат коментарите на къщата, всички коментари без значение хейт или не, кара алгоритъма да мисли, че видеото е интересно за голяма аудитория и популярно, щом се обсъжда толкова и го предлага на още повече хора, които да се абонират за канала им евентуално, това ги кара да трупат последователи. Не съм сигурна, че ги интересува толкова кой с какъв имидж е а гледат да си извлекат максимума от всяка ситуация.

# 299
Аз не знам дали Виктория завижда на Валерия конкретно за мъжкото внимание, но мисля, че й се набива на очи, защото е изключително самоуверена, държи се много нахакано и общува освободено - неща, които на Вики й липсват. Тя (Вики) преди години е била много свита и срамежлива и се вижда, че се бори да се промени и полага усилия да се отличи в тълпата, което е и много важно за тяхната сфера на развитие. Мисли си, че е по-достойна за внимание от Валерия, но не успява да си го спечели.

Общи условия

Активация на акаунт