Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
В това предаване няма красавица. Grinning
Е хайде сега.. Всички момичета са хубави. Всички жени са цветя.

# 316
Проблемът на Виктория е тъпотата. Другото е без значение.

# 317
  • Варна
А на Валерия възпитание й липсва.

# 318
Аз на Виктория синхроните ги превъртам, много ми е флегматична и безличностна.
Валерия за какво използва Янков? И в предаването се харесват и към днешна дата като гледам са си заедно.
Абе нещо много мудно ми върви тоя сезон, снощи не догледах и епизода..

# 319
Васил ми стана интересен. Дано му дават повече мисии, че да не стои там за бройка.

# 320
Те изобщо не го дават. Или аз просто се разсейвам и не го виждам. А и една негова дума не излъчват. На Тодор и Цветелин (регионалния) .. чат пат дават по 1-2 думи, ама този Васил все едно го няма.

# 321
Аз Виктория ще я запомня и с репликата от визитката й при влизането, че "вярвала във вселената". Joy

# 322
Хаха, страхотна реплика. А аз в Космоса.
В подкаста с Коцето я усещам, че пробва да се прави на умна, но не, не е. И като даваше акъл на Тинко от първия сезон какво съдържание да правел... да занимава зрителите с ежедневието си, с какво се занимава и т.н. Ама чакай, това е интересно само при доста утвърдени звезди (Капитонова прави такова съдържание), ама Тинко да ни занимава със себе си, кой беше той, извинете?
Не е достигнал до това ниво. Виктория обаче ръси акъл кой как да си възстанови последователи и какво съдържание да пуска, че да е интересно. Ти да видиш. Умница.

# 323
На мен имитациите ми харесаха като идея, но повечето са дървета. Никакъв актьорски талант, а са ми инфлуенсъри. Ставрев се справи блестящо. Докара Янков 1:1. Освен, че е красив, млад, умен е и талантлив. Съвсем ми се издигна в очите в това предаване. Нямам проблем с цинизмите му на цигански. Перфектно влезе в роля. Те със сигурност забравят понякога, че всяка дума може да бъде излъчена и се отпускат. А хората са различни и сред приятели могат да бъдат доста цинични. Това не е образователно шоу и не му преписвайте такива качества. Всеки сам трябва да се погрижи за това какво възпитание получава детето му.

# 324
На всички подкасти споделят, че не са изпратили Веси обратно в къщата, а Дани, защото много бързо щели да я изгонят и пак щяла да се върне в Тъмницата. Моят въпрос е, някъде казвали ли са им, че могат повторно да се връщат в Тъмницата, а не директно да си ги елиминират на втория път като бъде гласувано за тях. Някак си не ми се връзват нещата, ти 5 пъти да гониш един и същ човек, а той без последствия да си ходи в бункера на изгнаника. Та въпросът ми е дали е споменавано от продукцията или си правят сметки без кръчмаря?

# 325
На всички подкасти споделят, че не са изпратили Веси обратно в къщата, а Дани, защото много бързо щели да я изгонят и пак щяла да се върне в Тъмницата. Моят въпрос е, някъде казвали ли са им, че могат повторно да се връщат в Тъмницата, а не директно да си ги елиминират на втория път като бъде гласувано за тях. Някак си не ми се връзват нещата, ти 5 пъти да гониш един и същ човек, а той без последствия да си ходи в бункера на изгнаника. Та въпросът ми е дали е споменавано от продукцията или си правят сметки без кръчмаря?

Не знам да е споменавано такова нещо. Коментираше се по-нагоре, че ще е ужасно да ги гонят по 100 пъти и да се връщат, но не бих се изненадала.

# 326
Да няма нова професия "гост в подкасти"?? Ронси и мъжът й пак гостуват, този път при Бога на стратегиите, а Ицака - в Надкаст. Толкова ли няма други хора, които да следят и да се интересуват от предаването. Май това не говори много добре за сезона...

# 327
Да, за трети пореден път Ронси, този път в Чакалкаст. И това е в рамките на десетина дни.

Отделно, Ицака винаги е зад камера.  Вчера гледам Надкаст с Ники Николов и Неделчо нещо се провиква "Абе Ицак...". Предния ден гледах малко от "По-дълбоко" с Виктория и Коцето... и пак "Ицак, я кажи..." и той нещо зад камера им отговаря.

# 328
Ронси нали беше и при Перси. И в техния личен канал. И не знам още къде.
Иначе Неделчо развива теории, че цялото поведение на Виктория е стратегия, защото е решила, че трябва да има оправдание да напусне коалиция, в която не й е изгодно да остане, защото е отслабена. Затова разиграва целия театър с липсата на доверие към Дани, a също и ходенето да разпитва определени хора в Къщата какво мислят за отношението му към нея. Каза, че според него това, че продукцията е дала на Вики да види запис от синхроните на Даниел е голяма грешка, защото по този начин са й развалили стратегията. И затова тя накрая каза, че разбира, но все още не му вярва - тъй като иска да си продължи по тази линия и за нея няма значение дали Даниел е искрен.

# 329
Аз пак изгледах последните два епизода наведнъж, но вече ми натежават.... От час и нещо епизод я има 10 минути интересни, я не.
Чудя се толкова ли нищо интересно не става в тази къща, че все едни и същи персонажи гледаме.
Тази мисия с имитациите малко пораздвижи нещата - видя се, че и статистите могат да говорят, ама явно от продукцията не знаят как да изкарат тази им страна.
Драмите с Дани и Вики са ми плоски и смешни и двамата са ми тъпи като образи. Онези в тъмницата пък като ги чуя какви са пренавити, а реално буквално нищо не правят по цял ден и ми става смешно. Валерия и нейния антураж и те все едно и също правят.
То имаше ли още хора в тази къща? Някои оператори ги виждам по-често в кадър от дадени участници...

Общи условия

Активация на акаунт