Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Ронси нали беше и при Перси. И в техния личен канал. И не знам още къде.
На сто места беше.
А Чолето напълно неподготвен. Гледам 25 мин вече,  за четвърти път Чоле казва "това съм го изпуснал", "този момент ми е убягнал", "това не съм го видял" ... Ми като не си гледал епизодите, защо отиваш да ги коментираш? Ронси коментира, ама Чоле явно е там за украса. И пак причесчица и жестове.. Ех, тези метросексуални мъже. Ама явно Ронси по такива си пада.

# 331
Нов НадкасТ. Феновете на Туджаров - по-добре не гледайте повече. 😠
Скрит текст:
Шегувам се 😆

# 332
Надкаст днес ... с Неделчо и Ицака. Темата "Манипулатор ли е Виктория", ще си го оставя за утре, че сега нямам нерви да гледам повече.

# 333
  • България
Туджаров Ергенът ли снима? Grinning

# 334
Ето, на такива неща се основават женските стратегии:
Скрит текст:

# 335
О, нее 😂😂😂

# 336
  • София
Скрит текст:
Не е скрит спойлер, а снимка.

Не бих се учудила Вики да се влияе от Таро и други такива неща. Бих се побъркала, ако някой по цял ден ме занимава с "духовности".

Приятен беше Надкастът, имаше леки тип спойлерчета, но не за кой стига до финал, по-скоро разяснения за взаимоотношенията. Предполагат, че е имало интимности в едната тоалетна, но Ицака е против да има камери там. Набутали са се, когато беле спрял токът, иначе е забранено по двама. Намерили са и фасове в тоалетната, затова е бил онзи момент, когато ги караха да си признаят и накрая ги наказаха без.

# 337
  • България
Скрит текст:

Вики беше казала, че задавала въпроси на Вселената и Вселената й давала отговори. Това комбинирано със силна интуиция е като някой да е на гъби.

# 338
Чоле е качил преди малко нов подкаст: "Алекса сипва на инфлуенсърите".

# 339
Виктория окончателно ми падна в очите. Не че харесвам Даниел, който започна да се изживява като голям стратег, а всъщност не успя да убеди нито един човек в историята си. Joy Вики просто се изложи, уж има голямо достойнство, но ще му се "пусне" , за да играе играта. Скъпа, на това му се казва курвалък.
В този ред на мисли, Валерия не ми изглежда толкова лесна колкото се опитват всички да я изкарат. Плюс това си държи изключително много на мнението - изобщо не е длъжна да си преотстъпва леглото.
Стратегията на Жорката се съмнявам да успее, макар че съм убедена, че с Веси ще се върнат в къщата съвсем скоро. Твърде много са си повярвали и тримата.

# 340
Изгледах половин час от подкаста на Чоле с Алекса.  Това мляскане на пица и говорене нонстоп ядейки е супер досадно. Разбирам, че правят реклама на съответната пицерия, ама примляскване и говорене с пълна уста ми е отвратително. И да гледаме Чолето как си чисти зъбите с език. И пак "само това не съм гледал, заклевам се" и трябва Алекса да му разказва някаква сцена. Вчера в друг покаст за 5-6 неща каза, че не ги е гледал. Чудя се как ходи неподготвен да коментира нещо.
Алекса само се лигави и хихика, много глупаво и ограничено същество. С нищо не те обогатява, нищо не научаваш. Само някакво пуберско хихикане и лиготии. Това не се гледа просто Sad

# 341
Не знам дали е лесна Валерия, но изглежда от жените, които правят секс за кеф, а не за ползи. Пък при Виктория изглежда малко отчаяно, все едно ако я целунеш и вече ти е надянала хомота. Толкова пък да си куц в отношенията си мъжете…то говори достатъчно, че е красиво момиче, но само най-големият льольо ѝ обръща внимание.

# 342
Да, Валерия поне ще направи нещо защото го желае, а Виктория с това "Не искам да ме докосва, но ще го направя за играта" ми олекна страшно много.

# 343
"Ще си кажат" с брата на Даниел... който и да е той. (Лично аз го виждам за първи път)

# 344
И аз за първи път го виждам, първото ми впечатление е добро. Дани в началото също ми харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт