Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Познайте кой е на гости в подкаста на Виктория? Ронси и мъжът й. Grinning

# 346
Как е възможно, пак тия двамата досадници, вече на 5 места гостуваха за десетина дни. В единия подкаст мляскат някаква пица, в другия се оправдават за предишния сезон и за безумното поведение на Ронси...
Пускам си "Ще си кажат" от снощи, да видим кой ли е този брат на Даниел и с какво е бил "известен".

Това е пореден подкаст, в който идеята е да се оправдае Даниел. Мен той не ме дразни, по принцип. Но прави впечатление как специално за него се правят няколко подкаста, с цел да му се направи реклама.

# 347
Всички подкасти са с цел да им слушаме оправданията, изобщо не е случайно, че Виктория си стартира подкаст непосредствено преди да бъдат излъчени епизоди, в които се проявява в целия си блясък. Жорката и той. Канят и само хора, които са им угодни. Адски досадно стана. Така още повече ще загубят уважението на интелигентните хора.

# 348
# 349
Аз не съм гледала още епизода, но преди това да вметна (тъй като виждам пак кой е на тъмбнейл), че слушах последните два подкаста на Виктория. Общо взето, нейната версия е, че действията й не са стратегия, а изобщо не знае къде се намира и какво прави и предприема действия под въздействието на емоции. Постоянно нареждат Даниел, особено с обвинения как не бил толкова интестиран в отношенията им, нямал толкова силни чувства, колкото тя, не виждала голяма грижа от неговата страна и т.н. Какви чувства и какво инвестиране се очаква към човек, който познаваш от 5 дни? Зарибяваш се с някого и толкова. Започнах чак да съчувствам на Дани, че изобщо е решил да се занимава с нея. В последния епизод яко изливаше злоба към Валерия, голям трън й е в очите. Защо изобщо спят на едно легло?

# 350
Гледам в момента леко на бърза скорост. Да ги пускат тия епизоди в 18.30, щом от още от 19.50 по телевизиите започват реалити програмите.

Сватбата беше скучно изиграна. Ама Виктория Хаха ме накефи, с новото фамилно име Grinning

А на играта "съм/не съм" беше нелепо само един човек да вдига чашата. Реално почти всички са лъгали.  Дори преди няколко дни ги хванаха да лъжат за цигарите. Още в първия епизод Мария бутна камерата и пак лъга. Ама днес всички са света вода, никой не бил лъгал...

# 351
Pеших да им се отсърдя и добре, че го направих. Много интересен епизод, но няма да издавам (в социален план е, не в стратегически, не си вдигайте очакванията).
Само ще си кажа дежурното - ако има вот от публиката, ще пускам за Цецо Ставрев.

# 352
Виктория Хаха има ли човек от Къщата, на когото да не сподели какво недоверие изпитва към Даниел и как не знае дали бърка? И пак ред сълзи, ред сополи. Обичайното оръжие на жените.

В този епизод нито една реплика от Тодор. Дори и другите обичайни статисти: Васил, Спас и Цецо Цонев казаха по някоя друга дума.

Мега мърляв монтаж. Отново оператори влизат в кадър, което е пълна кретенѝя. По време на синхроните прескачащи кадри... мързи ги дори пресечки да монтират. Субтитрите .. ако се зачетете, пълна неграмотност. Като се започне от "енергиЙте", мине се през "Янко" и се стигне "да МЕ е жал". Запетаите... явно не знаем кога се слагат.

# 353
  • София
Виктория едвам я изтрайвам вече.
Не знам с какви очи ще погледне Дани след формата. Изключително грозно и долно постъпва спрямо него. И стига се е тръшкала с крокодилски сълзи, защото специално от продуцията и пуснаха запис как Дани си казва истината. А тя милата така се надяваше да не е това, за да излезе ''морален победител''
В момента тя ми е най-противния човек в къщата. Предател!

Мария ме шокира със сплетните с гея и то зад гърба на коалиционните си партньори. Тихите води са най-дълбоки казват хората. Е, прави са! И после защо и нямаха доверие в Сървайвър.

Значи само Дани е лъгал, така ли? Всичко дето не отпиха (ами то са всички в къщата) се изложиха много, защото излъгаха нас зрителите.
Това Коце много разкрепостен бе. Арестуван е, подкупвал е полицаи, правил е дълбоко гърло, изневерявал е и е правил четворка?!?! 😮
Май само Кико отпи на въпроса, кой е правил тройка (освен Коцето), не знам дали бъркам, не ми се проверява.
Валерия се изпусна, че е правила тройка ама с мъж и жена, не с двама мъже.
Наркотици са пробвали Коцето, Валерия и Вики, като Вики май от думите и ще излезе, че е било по-сериозно, т.е. е имала и някаква зависимост, а не само за купона или ей така да се пробва.

Тези, които са изневерявали поне веднъж са също така: Дани, Валерия, Янков, Кико и Цецо локалния.

Най-застрашени за гонене от чутото от епизода:
Вики, Васко и Азов.

Азов отдавна е на мушката на Мария, която играе някаква сложна двойна игра, а пък за Коцето, Азов бил безхарактерен човек?! Аз ако бях на мястото на Азов, изобщо нямаше да се трогна от думите на един подмолен к*урвар.

# 354
Добpе де, как можахте да не обърнете внимание на най-интересното нещо в епизода... няма да го сервирам наготово, ама обърнете внимание на въпроса "Спали ли сте с някой от КнИ сезон 3", реакцията на Даниел и диалога с кодовете между Янков и Даниел... някой ще се сети ли и кой е "В., който е и Б.". Жокеp - последното "Ще си кажат".

# 355
  • София
Ами не обърнах внимание, може би защото не ме вълнува чак толкова, кой с кого спал.
Т.е. да разбирам, че Валерия и Янков са правили секс? :о

# 356
Е те с буква В са 5 души: Весела, Валерия, Васил, Виктория, Венета.
С буква Б няма никой, нито малко, нито фамилно име.

Изобщо не обърнах внимание на този разговор, признавам. Ако на някого му се занимава, нека разгадае Wink

# 357
Много сте далече и двамата Grinning
Никой не беше спал с никого В Къщата към онзи момент. Каза се, че става дума за преди това.
А инициалите на шезлонгите не са на хора от този сезон. За да го разясня ще кажа, че Янков попита Даниел дали би имал нещо с някоя, с която В(есоу), който е и Б(рат му) би имал нещо - по такава причина Янков не би действал към момичето, което харесва. Янков няма биологичен брат, но си има човек, когото усеща като брат.
Мисля, че сега е ясно.
И за да не става повече объркване, Весоу е вкаран само за метафората, има си приятелка от доста време.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:10 от Clouded

# 358
Мн топ епизод и мен ме изкефи, кака Венета (ако съдим по играта) май си пада леко палава аааанааа 😂

Аз това  с кой се замесва съм съгласен с Clouded- В е Весо, който е Б- брата на Даниел, Петя е сегашната приятелка на Весо доколкото знам, а Х и Г вече не знам 😂 А какво общо имат също не знам

Мария нещо се излага, чак да нарича хората половин мозък и шматка, повече говори за нея това бих казал

Васко изглежда че ще вземе “дръвчето”, мн тъпо ми става, защото не заслужава, и отделно когато продукцията му даде инициатива се представя добре, както се видя от мисията където имитираше Антонио и от трейлъра когато ще бъде кралц

# 359
  • София
Ахаа, значи един вид, Янков не предприема нещо с Валерия, заради Кумбата? Т.е. Кумбата е причината и че последния е имал вземане-даване с Валерия преди шоуто?
Ако и това не е се предвам. 😂

Общи условия

Активация на акаунт