Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
А новия епизод на "По-дълбоко" не съм го и кликвал дори. Неприятни са ми и двамата водещи (Виктория и Коцето).

Венета ми става един от любимците в Къщата.

# 421
И на мен ми харесва Венета. Добра енергия има и даже нейните навици почват да ми стават симпатични.

# 422
Коцето намерил с кой да се заяжда, с момче, което всъщност е 10 г. по-малко от него, как не му е неудобно. Grinning

Знам, че това не е Игри на волята и тук не търсят участници, които да влязат в ролята на конкретни персонажи, но на мен Коцето твърдо ми напомня на Котарачето миналата година - абсолютен интригант, който обаче иска да е приятел на всички и да ги манипулира. А Виктория ми е Александра, която парадира с фалшив морал и единствените думи, които фигурират в речника й са енергия, усещане, духовно, вселена...

# 423
Викито как живее с всички тези усещания, направо не знам. И аз съм си обещала да обръщам повече внимание, когато  интуицията ми ми сигнализира за нещо съмнително в ежедневието, но това нейното си е некст левъл. Как прави избори, как взема решения, представям си направо някаква криза и код червено всеки път, щом трябва да направи едно или друго. Даниел ми е тотално неприятен, но вече започвам да му съчуствам на какво е подложен. Той изглежда толкова простичко устроен - всяка схема, измислена като от първокласник, го екзалтира невероятно. А сега с този океан от нейните настроения и усещания се видя в чудо.
Наистина дават само определени хора, което е супер досадно. Другите толкова ли в нищо съществено и интересно не се ангажират, че ги виждаме от дъжд на вятър като ходещи сенки. Иначе всеки епизод не се пропуска да се покажат ръцете на Янков някъде върху Валерия и глупостите, които измислят и предлагат за цигари. Направо изглежда жалко вече. Васковци, Спасковци хич ги няма. Освен Спас, барабар Петко с мъжете, ако не реши и той да барне Валерия някъде - та това да включат. Другият Цецо и Азов са като призраци из къщата.
А Даниел пък, големият джентълмен, не разбирам не мисли ли или смята, че другите не могат да мислят... Не му ли хрумва, че, ако не иска да разказва нещо и то да излиза наяве в предаването, по-добре да не говори с всеки втори, който засича, за него, пък било то и с някакви не особено завоалирани намеци. Толкова ли не му хрумва или просто се притесни, че може да вземе наистина въпросното нещо да остане скрито, а той пък всъщност иска всички да разберат кой с кого какво.

# 424
Съгласна на 100 %.
Виктория не разбрах какво иска от Дани. Да я изпрати с благословия и одобрение в другата коалиция? - "Да, миличка, права си - играй си с тях, каквото и да направиш, аз няма да се откажа от теб. Номинирай ме, плюй ме, аз, както и моята коалиция  ще те пазим, защото ти си едно сладко недоверчиво момиченце...".
Наистина не спря да мрънка и стана досадна. Много досадна.
Коцето - ще се види отвън как изглежда отстрани. Както и Валерия, която също не беше доволна от начина, по който я имитираха.

Изгледах епизода до средата. И на части, в работно време. (Вечерта няма кога, заради другите риалитита).
Коцето сериозно ли се обижда на Спас, че го изиграл като женствен гей? Ами той Е такъв, кое точно го обижда? Познавам гейове, на които грам не им личи, че са такива. И като поведение, и като визия не им личи. Ако не ти каже някой, че е такъв, не разбираш. Докато на Коцето му личи от 100 км, и като визия, и като интонация на говора, и като жестикулиране... Не осъждам това, но пък защо го отрича? Той си е класическа пищялка, личи му и е нелепо, когато го отрича.

Виктория не се трае, мрънкане, хленчене. Ми като му нямаш доверие на Даниел, окей.. запази си го за себе си. Защо трябва да го разказваш на всички, пък и на самия Даниел, а ние, зрителите да го чуваме за десети път.

# 425
  • София
Гейовете в Къщата на инфлуенсърите се показват в много лоша светлина с едно подмолно държане и сплетни, пък после защо има едно такова негативно генерализирано мнение за тях в обществото... Или пък не знам, но може би трябва да вкарат 5 такива героя, та поне един от тях да се държи като нормален и разумен човек, емционално зрял също така.
Никога не бих гледал Вики и Коцето и техния подкаст, дори и пари да ми дават. А това, че обиждат едно дете е показателно що за стока са и в реалния живот.

Много лошо е монтиран и отразен сезона дотук. 90% от екранното време е превзето от Валерия и Янков, които не са ми интересни с абсолютно нищо, ама това си е мое лично мнение. Явно са интересни на децата с тъпотиите си, което обаче е жалко за самите деца и за родителите им. Защото не са им обяснили, че това което виждат не бива да е пример за подражание (горене на космите на корема, цинизми, плюене в усти, пробиване на зърната, обарване, щипане, връзване и т.н. и т.н.).

Другото екранно време е запълнено от охканията и ахканията на неориентираното девойче Вики, която ще излезе с по-лоша слава и от Ронси. ''Горките'' неразбрани момиченца. И после обикалят от подкаст на подкаст да си чистят името, ама ние зрителите помним кои са фурнаджийските лопати и предателите.

Продуцентите пък навсякъде се скъсаха да канят близки хора на пишман коалицията за да ги защитават, както и те самите го правят, което е непрофесионално! Сякаш има някаква пи ар акция на пожар, която трябва да им изчисти имената и да превърнат Ставрев, Цонев, Кико, Азов, Венета и сие в лошите герои. Ами мне, няма как да стане, сори!

# 426
Да се запиша и аз 😂

Нещо не беше мн добър епизода

Венета с тва синичко ммммммм 🤪

Гадно ми стана на трейлъра че Дани така каза на Васко, копелец си е доста гадна дума

# 427
Даниел е възможно най-лошият избор за човек, с който да се играе стратегически. Изключително емоционално нестабилен е, в момента, в който не си съгласен с него, започва да избухва и да агресира. Съгласна съм, че Виктория прекали, но той трябва да е наясно, че е нормално хората да не му вярват и да нямат желание да играят с него, след като веднъж се е издънил. Тук е моментът да запази спокойствие и да спечели доверие. В разговорите с Виктория го усещах как едва се сдържа да не я напсува.

# 428
Ами, той Даниел скапа коалицията на Жорката – ходеше като цветарка от човек на човек да ги светва, че имат договорка. Веска и тя жадна за слава не остана по-назад.

Кико ми е много смешен в позицията на изпаднал по неволя в ролята на Capo di tutti capi. Добре го играе. Освен това много е прав за Виктория – лагер не се сменя толкова лесно.

А, и да отбележа, че прословутата интуиция на Вики не я е излъгала. Дани се прави на невинен и неразбрал, но определено си я манипулираше.
Според мен той прояви интерес към бъдещата Мис Вселена (понастоящем Мис Кисело мляко), просто защото друг мъж го направи преди него. Грам сексуален интерес няма към Викито, нищо че бил получил ерекция под чаршафите с нея. Егати наглеца да се възмущава, че го изрита от леглото.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 14:12 от LadyCharming

# 429
Вчерашния епизод го хванах някъде в средата и го гледах отгоре отгоре само и единствено, защото стриймъра, който гледах, го беше пуснал. Иначе едва ли щях да си го пусна особено след коментарите тук.
На мен също много силно впечатление ми прави, че продукцията бута някакви хора.

Следващите ми изречение са непотвърдена информация, но все пак смятам да я споделя.
Миналата година имах съмнения, че бутат Перси, защото Ицака преди играеше в неговия сървър на FiveM за GTA V. Наскоро чух, че и Даниел е играл в същия сървър и от там се познава с Ицака. Перси вече ако не се бъркам живее в София и си е дружка с Кумбата и покрай него и Янков. На база това ми става си правя заключението, че продукцията може съвсем умишлено да дава основно Даниел и Янков, което според мен е нередно. В първи сезон всички участници им бяха познати, но там не се усеща някакво побутване на участници. Миналата година също. Но тази... Просто се вижда. Последните няколкото епизода са фокусирани върху едни и същи хора, а другите - като статисти колкото да става калабалък.

# 430
Това не само не е етично към част от участниците, но дори клони към измама при обявена парична награда за победителя. Ако до финал стигнат двама с много екранно време и двама с почти никакво, това сериозно намалява шансовете на вторите.

# 431
Много скучен беше последният епизод. Дори и за фонов шум не ставаше.
А тази Виктория изобщо не мисля, че е толкова объркана, на колкото се прави. Видя девойчето, че се прецака с избора на коалиция, направи сметката на гласовете и почна с цирковете как не вярвала на Дани. Надява се да излезе суха от цялата ситуация - да не я номинират, да смени коалициите и същевременно да не изглежда двулична и манипулативна. Според мен затова е ходенето при всеки да се обяснява, разправянето колко е объркана и сълзите (които са си историческо женско средство за манипулация). Опитва се да се изкара жертва, за да я пощадят от съжаление...

# 432
  • София
Да и което я прави още по-смешна и жалка.
Т.е. типичен интересчия и предател, както и крещящ червен флаг.
Днес съм с теб, защото си влияетелен. Ама утре ако не си ще те сменя с друг.
Та да...

# 433
Чудя се защо му е на Коцето да се залепи за нея и да си сведе участието до лоша версия на Котарачето. Сигурно са планирали преди Къщата още техния бездарен подкаст, нищо че наблегнаха в първото си видео колко спонтанно и в крачка го правят.

# 434
  • София
2 епизода нонстоп едно и също. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт