Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 748
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В този епизод най-интересното бе промото за следващия. Най-накрая ще има съвет и някакво раздвижване, че в това шоу си тръгва един човек средно на месец...

Мисията що годе им се получи. Васко има талант да влиза в роли, но жалко че не го използват достатъчно и не го дават ама за да го излъчват и той самия трябва да е по-инициативен, а той явно не е.

Вики не мога да я гледам и слушам повече. Рядко дразнещо и неориентирано същество. А и предател на коалицията. Никой не харесва предателите и фурнаджийските лопати.
Стана ми гадно за Дани. Дано поне Васил му остане верен.

Мария има отвратителен език, а това шушу-мушу от нейна страна ми идва повече.

# 406
Не беше лоша мисията им, поне видях някои хора, че бях забравила, че са вътре.

# 407
А Коцето с кого ли е спал от предишни сезони? Защото намекна, че е било с някой уж хетеросексуален, или поне аз така разбрах
Може да е бил със Сандеф 😀
Ако пък Дани е бил с Валерия, това обяснява тя защо не искаше да се премести от спалнята. Може да обясни също и странното поведение на Виктория ако е усетила нещо. Също така в разговора между Даниел и Венета в днешния епизод обсъдиха ситуация с Валерия и той и каза “нищо не знаеш, но си умна жена и ще се досетиш”.
Май е нарекъл Валерия к**** и Венета го питаше защо, та Данчо каза защо.
Топ поведение за мъж на 20! А, той бил на 31. Още по-добре.

Валерия ми изглеждаше информирана за случката, когато обсъждаха с Янков на шезлонга.

# 408
Можех да си спестя епизода и аз. Виктория и тъмницата ги превъртях.
Добре, че беше промото, иначе сигурно нямаше да си пусна следващия епизод.

# 409
Сега видях, че са обявили официално, че Антонио няма да участва в подкаста. Изтрил си е и снимката от участието си.

Така че мисля, че сте в безопасност и за финала, а пък видяхме и в Арена София, че не се пуска лесно чалга Grinning

# 410
Превъртайте, но да знаете, че пропускате много съществена информация - като това как Дани по някаква причина смята, че откакто е в Къщата, има хормонален дисбаланс и тестостеронът му е нисък, защото вчера за първи път получил ер**ция.

Васко, Венета и Кико се бяха събрали да коментират Цецо локалния и изказаха много позитивни коментари за него. А аз предните дни писах, че Виктория и Коцето в техния подкаст го изкараха пропаднал алкохолик. И сега разбрах защо - Коцето спомена в епизода, че Цецо не бил голям фен на хомосексуалистите.

# 411
  • София

Така че мисля, че сте в безопасност и за финала, а пък видяхме и в Арена София, че не се пуска лесно чалга Grinning

Хаха, много добро. Satisfied

# 412
Превъртайте, но да знаете, че пропускате много съществена информация - като това как Дани по някаква причина смята, че откакто е в Къщата, има хормонален дисбаланс и тестостеронът му е нисък, защото вчера за първи път получил ер**ция.

Васко, Венета и Кико се бяха събрали да коментират Цецо локалния и изказаха много позитивни коментари за него. А аз предните дни писах, че Виктория и Коцето в техния подкаст го изкараха пропаднал алкохолик. И сега разбрах защо - Коцето спомена в епизода, че Цецо не бил голям фен на хомосексуалистите.

Цецо Цонев го глобиха, че не взе никакво участие в играта с царя, а не го излъчиха това. Сега и тази риалити сценка. Явно са решили най-после да го развиват.

# 413

Цецо Цонев го глобиха, че не взе никакво участие в играта с царя, а не го излъчиха това. Сега и тази риалити сценка. Явно са решили най-после да го развиват.

Тъкмо се чудех какво стана с ролята му, защо нямаше нищо свързано с покръстване. Жалко, щеше да е забавно.

# 414
Поне на Венета отделят някакво екранно време и аз лично я оценявам като колоритен участник. Цецо-локалния се оказа интересен за публиката, но продуцентите очевидно са ни подценили и са решили, че след като Янков е в центъра на всички простотии, съответно в компанията на Валерия, трябва да им се отдели специално внимание.  Добре, че е другият Цецо и миличкото Спасче да внасят живец в епизодите.

Драмата на Виктория продължава да е следена в реално време.
Продуценти, нямаме нужда от това. Има много по-интересни участници.

# 415
Единствената ми надежда е Виктория скоро да отива в тъмницата и оттам в цивилния живот извън предаването.

# 416
А Жорката ще се включи направо за Арена София...

# 417
Изгледах епизода до средата. И на части, в работно време. (Вечерта няма кога, заради другите риалитита).
Коцето сериозно ли се обижда на Спас, че го изиграл като женствен гей? Ами той Е такъв, кое точно го обижда? Познавам гейове, на които грам не им личи, че са такива. И като поведение, и като визия не им личи. Ако не ти каже някой, че е такъв, не разбираш. Докато на Коцето му личи от 100 км, и като визия, и като интонация на говора, и като жестикулиране... Не осъждам това, но пък защо го отрича? Той си е класическа пищялка, личи му и е нелепо, когато го отрича.

Виктория не се трае, мрънкане, хленчене. Ми като му нямаш доверие на Даниел, окей.. запази си го за себе си. Защо трябва да го разказваш на всички, пък и на самия Даниел, а ние, зрителите да го чуваме за десети път.

# 418
  • София
Коцето още от началото се заяжда със Спас и го поучава. Гледам, че и той подстригва мъжете и не виждам някой да е зле. Ако му се отдава, Спас може да се замисли да изкара курс и да влезе в индустрията. Да не би Коцето да си е мислел, че ще е незаменим вътре, а се яви конкуренция без претенции. Може и просто да не го харесва.

# 419
Виктория е имала нужда да си хленчи пред всички (което показва емоционалната ѝ зрялост), но ние нямаме нужда да гледаме това. Спряха да ни навират кадри под полата на Валерия, но голи дупета не липсват. В същото време си върви един живот в къщата, за който ние зрителите нямаме и представа.

Общи условия

Активация на акаунт