Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 784
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Те не показват на никого ежедневните разговори, а те двамата участват почти само в такива. Под сюжетни линии се има предвид примерно и игрите. Ето Азов беше провокиран с последното място на играта с размера, но той не е някой като Антонио да избухне или да си отмъщава. Точно такива моменти много помагат да ги опознаем кой как ще реагира. Имаше ключова роля и в обръщането на коалициите и че избра Кико и Венета. Отстоя си мнението в период, в който инфлуенсърите бяха в силната позиция, но не го хвана страх.

Васко го няма нито в коалциите, в игрите също минава по-незабелязано, в тази с разкриването дори не беше в Къщата.

# 391
Е то хубаво, не са част от основните сюжетни линии, но така не им правят добра реклама и на тях. Реално те се включват в различни дейности, а зрителите не виждат нищо.  За нас Спас, Тодор, Васил и Цецо Цонев са абсолютни растения, статисти. И за да смятаме така, са виновни и от продукцията. Защо ни натрапват определени образи? На мен не ми е приятно да ми дават постоянно Янков и Валерия, умишлено да ги правят протагонисти. Ми има и други. Май и тук някой трябва да направи табличка с бройката на синхроните (както има в темите за Игрите и Гривните). А то не опира и само до синхрони, те изобщо не дават кадри с тях, да им чуем гласовете... Сякаш не участват в това предаване.

# 392
На мен ми се струва, че ежечасните ревове и намилане до побъркване на глупостите на Виктория не ни се спестяват изобщо. То буквално са еднакви всичките й два репертоара. “Не му вярвам на Дани” и после рев, че да не би пък неоснователно не му вярва. Тази дилема се схваща от веднъж, максимум от два пъти. Но не, тя плака по всички легла, шезлонги и синхрони, независимо какво прави и не прави Дани. Това е адски много време.
Поне да дават повече Кико и Цецо Сървайвъра. Те са активни, бърборливи, забавни.

# 393
На мен не ми харесва, че много им личат пристрастията на момчетата към определени хора, трябва да положат старание да бъдат по-обективни. Това, което Азов сподели - че не са му дали разрешение да снима видео с Кико и Спас, а същевременно на хора като Жорката и Виктория им разбрахме всяка малоумна мисъл, която се е родила в съзнанието им, за мен е супер несправедливо.
Съжалявам, ама продукцията по този начин само си прецакват своя подкаст. Кой от вас ще има желание да слуша "Ще си кажат" с участието на Жоро и Виктория, като ще повтарят едно и също, което вече отдавна сме чули по 1752 пъти?

# 394
Ето Азов беше провокиран с последното място на играта с размера, но той не е някой като Антонио да избухне или да си отмъщава. Точно такива моменти много помагат да ги опознаем кой как ще реагира.
Е той по принцип може би е по-интровертен. И е хубаво, че не реагира на простотията с простотия. А това си беше откровена провокация от страна на продуцентите/водещите.

И се съгласявам с мама ххл, че тези ревове на Виктория малко ни идват туу мъч. На 5 различни човека отиде да мрънка и да плаче дали не бърка с Даниел. Хем не му вярва, но ако не се окаже права, това после няма да й дава мира. Е хубаво де, РАЗБРАХМЕ. В същото време ни спестяват други сцени.

# 395

who’s that girl 🤪

45 минути реклама, тия не са хора 😂

# 396
На мен не ми харесва, че много им личат пристрастията на момчетата към определени хора, трябва да положат старание да бъдат по-обективни. Това, което Азов сподели - че не са му дали разрешение да снима видео с Кико и Спас, а същевременно на хора като Жорката и Виктория им разбрахме всяка малоумна мисъл, която се е родила в съзнанието им, за мен е супер несправедливо.
Съжалявам, ама продукцията по този начин само си прецакват своя подкаст. Кой от вас ще има желание да слуша "Ще си кажат" с участието на Жоро и Виктория, като ще повтарят едно и също, което вече отдавна сме чули по 1752 пъти?

Аз пък се чудя дали просто Азов не е питал кротко и възпитано, те са му казали: "Не" и той да е казал: "ОК", а въпросните други участници да са оревали света с мрънкане и преговори, докато Павел и Ицака не са казали: "Добре де, само еди-какво-си...".
От видяното до сега в къщата и Жоро, и Виктория могат да бъдат много досадни и да намилат едно и също постоянно...

# 397
Но те на крака им ходят в подкастите. Това показва друго отношение и двоен стандарт.

# 398
EП.17

Интересът рязко спада, откакто тръгнаха риалититата по Нова и БТВ. Поне да изместят началния час на Къщата... от 18.30 примерно. Пък кой когато иска да си я пуска.

# 399
И според мен трябва да изместят началния час. Преди не публикуваха ли в 18?

# 400
Сега видях в Тема 1,  от 19.00 е бил пак. И на мен ми се върти 18.00 ч, странно. Сега могат да го изместят малко по-рано, тяхното риалити ще е първо за вечерта, после тези по телевизията. Че вечерта всички са наведнъж и... кое по-напред?
Поне не е супер дълъг епизод, ядва се.

# 401
Не може да бъде, че изтърканият театър с драма Куин отново продължава. Imp Не мога да не призная, обаче, че промото накрая е обещаващо. Зариби ме за още един епизод. Grinning

# 402
  • Paris
А Коцето с кого ли е спал от предишни сезони? Защото намекна, че е било с някой уж хетеросексуален, или поне аз така разбрах
Може да е бил със Сандеф 😀
Ако пък Дани е бил с Валерия, това обяснява тя защо не искаше да се премести от спалнята. Може да обясни също и странното поведение на Виктория ако е усетила нещо. Също така в разговора между Даниел и Венета в днешния епизод обсъдиха ситуация с Валерия и той и каза “нищо не знаеш, но си умна жена и ще се досетиш”.

# 403
  • София
Скучен епизод, въобще не ме интересуват драмите на Виктория. Много леко поведение показва и с тези усещания... Въобще не бих се разбрала с човек, който до такава степен се влияе и се филмира. Ако не иска да е с него, да го реже и толкова.

Мисията я превъртях.

Даниел пак намекна на Венета за Валерия, все повече мисля, че са имали нещо.

# 404
Не съм изгледала все още последните два епизода поради липсата на време, но ако Дани и Валерия са имали нещо в миналото, лицемерното и двуличното, което Валерия вижда в Дани, придобива допълнителен смисъл за мен

Общи условия

Активация на акаунт