Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 758
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Добре, не е ли странно, хем има някакви бариери, заради Кумбата, хем скоростно се лепна за нея и то от началото на формата. И поведението му никога не е било съвсем приятелско. Ако наистина ти е важно да не предаваш приятел, няма ли да си малко по-дистанциран?

# 361
Ахаа, значи един вид, Янков не предприема нещо с Валерия, заради Кумбата? Т.е. Кумбата е причината и че последния е имал вземане-даване с Валерия преди шоуто?
Ако и това не е се предвам. 😂
LaughingДа, това е едното. Другото - и по-ясно за разгадаване, е, че Даниел е имал отношения с Валерия по свои думи (каза, че тъй като другият човек не е отпил и той ще бъде джентълмен). Тя не го потвърди.
На шезлонгите говореха за различни неща - Даниел, че той е бил с Валерия, а Янков за това, че Кумбата го спира. Говореха и за някакви странични хора, които са им общи познати, но не мисля, че има връзка, просто се оплетоха в някакви паралели.

# 362
Имаме новина! Леле, това вече изобщо не го очаквах и ще ми е нужно време да го осмисля... Joy

# 363
Доста са я минали значи. Grin

# 364
На излизане от Къщата списъкът може да е по-дълъг.

# 365
Доста са я минали значи. Grin
А, вземи думите от устата Grinning

Ама после "ооо, вуйчо ми ще го гледа това" Grinning Grinning

# 366
Какъв разврат на събитията, както казваше една в Ергенът 2😂

# 367
Инфлуенсърите явно са някакво затворено сектантско общество, което се съвкуплява само със себеподобни. Борят се за чиста инфлуенсърска кръв!  Grinning

# 368
Ами за мен лично интересно беше, но нищо не се потвърди и ме съмнява Кумбата или Дани да са “играли” там, прекалено бегло споменаваха нещата и не може да се разбере за сега поне

едит:Ако Кумбата беше причината  щеше ли да му казва да “натиска” 😂

# 369
Ааа, късно е, аз вече възприех, че това е абсолютната истина и ще я разпространявам.

# 370
  • Варна
Въобще не се учудвам, дет'се вика 🙂

# 371
А Коцето с кого ли е спал от предишни сезони? Защото намекна, че е било с някой уж хетеросексуален, или поне аз така разбрах

# 372
# 373
Може и с Котарачето Grinning

# 374
  • София
И аз за Гош или Крис Ненков (много малко вероятно) си помислих, друг хетеро не си представям, че би. Може би и на Кумбата тройките, но това е различно. Принципно може и да е жена или пък Котарачето/Николаос.

А за Янков и Даниел и аз разбрах историята като Clouded. Поне частта с Янков, той директно си каза, че не иска заради К. Даниел му намекна нещо, обаче май Янков не го разбра. Там останаха недоизказани неща.

Общи условия

Активация на акаунт