Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Paris
Значи Венета ме дразни, когато пее в къщата и превъртам, обаче попаднах на едно видео в х фактор и пее страхотно!

# 436
Мисля, че доста често го казвам, но много са ми забавни Неделчо и Туджаров. В последния подкаст на моменти са като баби пред блока, които си клюкарят.

# 437
Те са готини. Ама май сега им идва нанагорно да коментират 4 риалитита седмично.

# 438
Вероятно по тази причина не коментираха ДиК в началото.

# 439

Някой от Плд ще ходи ли?

# 440
Ронси и Чолето сигурно ще ходят. Joy

# 441
И аз така мисля. Напусналите нещо отказват да ходят, а Ронси е вечният заместник.
Догодина да имат железни договори и никакви капризи от рода на тези на Антонио повече да не бъдат допускани.
Как си представяте някой отпаднал от ИВ да откаже да иде при Гала или “Събуди се”? Огромна неустойка, да плати глоба и другите вече ще си правят сметката.

# 442
Имат неустойка, но смеят ли да му я поискат на Антонио, после ще си събират зъбите.

# 443
Надявам се, че гостът няма да е Азов, макар да е от Пловдив и да му е удобно да присъства.

# 444
Ронси и Чолето сигурно ще ходят. Joy

Къде без тях…😀толкова да са противни и двамата…Чолето 2 деца ѝ направи, ама продължавам да го мисля за педал🫥

# 445
Ясно изявено метросексуален е (то е видно от визията), жестовете са си доста нежни, но какво прави под чаршафите няма как да знаем. А и си е негова работа. Но ето, че има и жени, които харесват такива мъже.

# 446
Е***** тъпия епизод! Що зорлем си смъквате рейтинга, момчета? На НИКОЙ не му се гледат драмите на Вики и Дани. Нито сплетени за стратегии, нито  млякото и Жоро. Колко съм снижила летвата,  щом се зарадвах да гледам Валерия и Янков.

И каква е тая глупост, че не давате разни хора, щото нямат връзка със "сюжета "?

Искам да гледам Венета, Кико, Ставрев. Искам да видя повече от Цецо предприемач и другото. Кико прави страшно шоу, а ми давате Викторини неволи... Венета има чувство за хумор и талант. Цецо Ставрев е интересен и радва окото.

# 447
Послушаха ни, епизодът е качен в 18

# 448
Eхаа, каква изненада. Мерси, супер!

# 449
Приятно съм изненадана! Дано след епизода още да ми е добро настроението🙂

Общи условия

Активация на акаунт