Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 724
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Е вече стана ясно, на финала в “Арена 8888 София” ще пеят Димитър Мариянов, Иван Тишев (който и да е той), Торино и Пашата.
Аз нямам против Ева и Играта от първи сезон да изпеят нещо, ама … те (продукцията) си знаят най-добре.

# 451
Winbet щит Joy

# 452
И пак нечестни работи. Продукцията пак бута Даниел напред. Не стига, че има щит и не могат да го махнат, ами и той има привилегия, да отнеме един отрицателен глас от някого. Ама откъде накъде?
Всички гласуваха този човек да отпадне от предаването? Връщат го напук на всички, сега и 2 предимства му дават. Ей заради това хората ще спрат да гледат нагласени риалитита с любимци на продуцентите, които да ги бутат до финала.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 18:38 от diziler

# 453
Ами то май и останалите им го казаха: "Пак ги бутате."

# 454
  • България
Е вече стана ясно, на финала в “Арена 8888 София” ще пеят Димитър Мариянов, Иван Тишев (който и да е той), Торино и Пашата.
Аз нямам против Ева и Играта от първи сезон да изпеят нещо, ама … те (продукцията) си знаят най-добре.

Баш ти да питаш кой е Иван Тишев. Беше водещ на Гласът на България 2 поредни години, прави и аранжиментите на песните във формата. Беше още участвал в Революция Зет като част от групата.

Аз не знам кои са Торино и Пашата. Димитър Мариянов ми стана неприятен при гостуването си в този сезон, когато и разбрах кой е. Ясно е, че няма да ходя да гледам финала на живо. Ще си инвестирам парите в по-хубави изживявания.

# 455
Пффф...Виктория...отново...без грам реална представа за себе си. Не мога да я слушам вече... Dizzy Face

# 456
Аз не съм изгледала епизодът, видях само финала, но ще си напиша коментара - не назовавам спойлери, но не е трудно да се досетите.
Евала, че качихте епизода с час по-рано! Ще се види как върви и може би ще е по-добре до края на сезона да е така - все пак телевизионния график е натоварен.
Второ - ЗА МЕН е голяма грешка, че до такава степен се вслушвате в детските коментари (тези под видеото). Искат по-дълги епизоди и така се създава усещането за тъпчене на едно място и пълнежи при останалите. Знам, че КПД бяха топ хит в миналия сезон, но не ни ги показвахте толкова много, колкото Валерия и Янков. Много от нещата можеха да отидат в допълнителното съдържание.
Трето - поради факта, че сезонът буксува и от един месец се занимаваме с тъмницата заради нединамичното развитие на епизодите, вие се принудихте да тийзвате със случващото се занапред и си наспойлихте следващите седмици. Ами за мен не беше никаква изненада, че
Скрит текст:
Васко и Азов отпаднаха, даже се досещам и кой ще си тръгне от тъмницата
Скрит текст:
заради подкаста в Пловдив Плаза. А за Васко издадохте, че ставал по-главетн - уж с мисията за Цар, но ми беше ясно, че ще иде в Тъмницата и най-вероятно ще се спаси от нея, за да може Веси и Жорката да се загаджат.

После ще коментирам и серията.

# 457
  • София
Изгледах, май съм първи. 😊

И за мен е супер, че пуснаха епизода 1 час по-рано.

Твърде голямо предимство получава Дани, не стига, че има имунитет, ами и доплънителен глас?! И защо? Дори не победи в битката за оцеляване, а събра рекорден брой отрицателни гласове.
Нямам думи. Абсолютно безумно и супер несправедливо подпиране на пишман коалицията от страна на продукцията.

За самото гласуване

Скрит текст:
Не съм изненадан. Очаквах точно Васко и Азов да изгърмят. Венета можеше да спаси Азов, защото Кико никога не се е таргетирал за гонене, със сигурност е чувала името на Азов в пространството, ама мне, гласуваме си по приятелски. Тц тц тц. Глупава коалиция. Ставрев и Мария ще ги изядат отвътре.
Дани според мен имаше късмет с това, че Вики не последва Васко, а Азов. За мен беше грешка да не използва предимството си.
Вики си е предателка. Можеше да даде положителен глас за Васко, тя дава за Коцето. Ех, как ме е яд, че не отиде тя в тъмницата.
Валерия била над нещата и не се обиждала. Ахахахаха, кого лъжеш? Как само реагира Валка. Ако погледа можеше да убива, Вики отдавна да е два метра под земята.

Дано Азов да се върне или поне да не е последен.
Няма как да съм за пишман коалицията, защото са бутани от продукцията, иначе ме кефят ама 'сори гайс' никой не харесва връзкарите.

# 458
Завърнаха се със силен епизод

Аз ли съм в грешка или на Дани му казаха че трябва да избира или този глас или нещо друго, отделно той мисля че не го използва

Валерия и Янков не ги дават чак толкова напоследък, това е мое наблюдение

Хубаво е че Дани и Васко не се скараха както изглеждаше от тийзъра

Искам да кажа и за това че Антонио не бил отишъл на подкаста, някой изгарял ли е от желание да го гледа 😂

Последно, но не на последно място ( колко оригинално 😂) , цитатът на сезона в конкуренция с “една птичка лято не прави”

“Аз го усещах” Вики 2024 🤪

# 459
Баш ти да питаш кой е Иван Тишев. Беше водещ на Гласът на България 2 поредни години поред
Да, баш аз. Трябва ли да знам кой води Гласът на България? Не съм го гледал от 10 години това предаване. Гледах първия сезон, когато го водеше Мартен Роберто.

Не съм гледал сериала Революция Z и не смятам да го гледам.

Торино и Пашата имат някаква песен "Любов или не..." или нещо от сорта. Речитативи на зверски диалект и мьекане. Общо взето са в графата "субкултура".

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:39 от diziler

# 460
Каквото и да става или да не става занапред, Азов е моят герой.
Васко почва да ми харесва и от тяхната пишман коалиция е единственият с акъла си и с усет към играта. Пък нека е тих.
Сърдита съм на Кико, че не номинира негативно Виктория и на Венета, че не даде положителния глас за Азов.
Другите си играха по техните симпатии и интереси, не ми бяха интересни.
Ако наистина Жоро не е казал на Азов, че играят с Веси, това е направо комично..

# 461
Това предаване не знам дали ще мога да гледам. Много станаха. Обаче да си напиша, че любимци от началото са ми точно Азов и Васко. Също Спас и Венета са ми симпатични. Ама те нали не правят шоу и затова не ги дават. Пас на стратега Георги, досадните Дани и Веси, натоварващата Вики и гнусните Валерия и Янков.

# 462
Мария и Ставрев много добре мажат ските на собствената си коалиция отвътре, жалко само, че Азов, Венета и Кико не се усетиха.

Васил ми направи много добро впечатление, жалко само, че жертвата му беше, за да спаси Виктория, която тотално се изчерпа и когато и да си тръгне ще бъде късно.

Венета много ми харесва. Не мога да повярвам, че има реалити с човек, който ми е изцяло положителен и му симпатизирам. Ако внимаваше и в играта, ще е да е топ. Satisfied

Стискам палци на Васил да спечели и да се върне в къщата и Жоро "стратега" да си ходи.

# 463
Повечето номинираха Васил, защото не го виждат, не общуват с него. Той си стои заврян в интернет стаята и изобщо не комуникира с другите.
Ето какъв автогол си вкарват от продукцията. Неслучайно Ники Николов каза, че сбъркаш ли кастинга, опропастил си 90% от предаването.
Продукцията вкараха Антонио, който от 5 дни участие реално 3 дни липсва. Реално той почти не участва. Върна се, напсува всички и изчезна.
Васил е г-н Невидим в това предаване. По цял ден и цяла нощ си играе игрички и си е самодостатъчен. В предаването почти не го видяхме. И защо вкарвате такива хора?
И наглецът каза "изкарвам си парите така, за мен са по-важни моите фенове и ако трябва предпочитам да си тръгна, но няма да ги оставя"... Ми тогава що си влязъл в това предаване, бе драги? Да си беше стоял у вас, на компютъра 24 часа.  Хора, обсебени от игри, които не общуват с другите и са като зомбирани пред екраните... за мен, имат нужда от лечение.
Дано Азов да се върне или поне да не е последен.
А за какво ти е да се връща? Да мълчи и да краси стаята? Това е едно от 4-те растения там. За 18 епизода да е казал 2 пълни изречения. И още 2 на синхрони. (Толкова е излъчено, иначе може да е казал и повече. Сега да не вземе да се обиди, че нали чете тук...).

# 464
Коцето, докато старателно и пресметливо подхранваше филмите на Виктория, така че тя да изпъкне като потенциална жертва за номинации (да не забравяме, че той я беше пратил при Кико да говори с него, че иска да се дистанцира от Даниел, защото уж му било зле), пак излезе съвсем сух от водата. Виктория май няма особено добри усещания...

Може би това ще е първият и последен път, в който ще кажа това, но съм тотално Team Валерия. Досега не съм видяла поведението й да донесе вреда на никого в Къщата. Едно е някой да каже, че не одобрява нейното поведение, съвсем друго е обаче да й държат сметка, да я нападат и агресират. На Дани какъв му е проблемът, май, че на него никой не иска да му се натиска вече? Валерия май е една от малкото, които не се правят на това, което не са.

Поздравявам Венета за важните неща, които каза за скромността. Личи си, че е добър и искрен човек. Но наистина, тяхната коалиция не влага особено мисъл в номинациите.

Независимо какво ще се случи, Азов си има достатъчно солидна аудитория, която го подкрепя. И да не остане, истината е, че за него не е голяма загуба. Аудиторията на на Къщата е масово на много ниска възраст, като чета коментари и ми става лошо. Той няма нужда от такива последователи.

Общи условия

Активация на акаунт