Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Е кога да ни го покажат Азов - шансът е само да се включи в някоя простотия на Валерия и Янков или да се мушне при Виктория и Даниел. Монтажът на сезона е скандален.
Очевидно се е сближил с Кико (когото също не показват особено), значи не спи и стои на компютъра по цял ден.

# 466
Повечето номинираха Васил, защото не го виждат, не общуват с него. Той си стои заврян в интернет стаята и изобщо не комуникира с другите.
Ето какъв автогол си вкарват от продукцията. Неслучайно Ники Николов каза, че сбъркаш ли кастинга, опропастил си 90% от предаването.
Продукцията вкараха Антонио, който от 5 дни участие реално 3 дни липсва. Реално той почти не участва. Върна се, напсува всички и изчезна.
Васил е г-н Невидим в това предаване. По цял ден и цяла нощ си играе игрички и си е самодостатъчен. В предаването почти не го видяхме. И защо вкарвате такива хора?
И наглецът каза "изкарвам си парите така, за мен са по-важни моите фенове и ако трябва предпочитам да си тръгна, но няма да ги оставя"... Ми тогава що си влязъл в това предаване, бе драги? Да си беше стоял у вас, на компютъра 24 часа.  Хора, обсебени от игри, които не общуват с другите и са като зомбирани пред екраните... за мен, имат нужда от лечение.
Дано Азов да се върне или поне да не е последен.
А за какво ти е да се връща? Да мълчи и да краси стаята? Това е едно от 4-те растения там. За 18 епизода да е казал 2 пълни изречения. И още 2 на синхрони. (Толкова е излъчено, иначе може да е казал и повече).
И какво му е на Васето? Вярно е, че така си изкарва хляба. Отделно продукцията са го избрали точно заради аудиторията му, която той по този начин им поднася.

# 467
Е кога да ни го покажат Азов - шансът е само да се включи в някоя простотия на Валерия и Янков или да се мушне при Виктория и Даниел. Монтажът на сезона е скандален.
Очевидно се е сближил с Кико (когото също не показват особено), значи не спи и стои на компютъра по цял ден.

Скандално е също да не им позволят реакция на Къщата заедно, а на другите да им подгъзуват и да им адвокатстват.

# 468
@Alucard, не е интересен на зрителите някой, който само мълчи или е заврян на тавана да си играе игрички за парички. Да си изкарва парите извън предаването. Тоест, ако не може да издържи поне 2/3 от деня да прекарва с останалите съквартиранти, тогава да не влиза в предаването.

В един от старите сезони имаше един Боянчо,  все с някаква шапка ходеше. За цялото си участие не каза и една дума. Помните ли го? Не, нали?
В първи сезон даже и книжки май четоха.  И такива персонажи не са нужни на зрителите. Той си е уредил собствения комфорт, хем да може да си работи и да си изкарва парите, хем да се води, че е част от риалити... ама зрителите нищо не виждат от него. Пълна скука!
Тодор мълчи, но той просто си е по-интровертен явно и не го прави нарочно. Докато онзи може да говори, ама не се появява. Виси горе на тавана, като зомбиран ... и ни приема, ни предава. Той просто не участва в играта. И това ми е "риалити герой", хахаха.

# 469
  • София
Май, май наистина ще излезе, че е имало нещо между Валерия и Дани. Чака таква 'омраза' да струи от нея към него. Тук се хващам към разкритията на доказани форумни детективки, а и с голям усет освен всичко друго.
Да не се окаже, че Валерия е месила два кекса, а не само един... С шеф готвачи Дани хаха и Кумбата КПД. 😮

# 470
Привет. Последния епизод ми върна доста негативни емоции, но все пак няма да се оправдавам или да влизам в обяснителен режим, защото уважавам интелигентността ви. Вместо това, просто ще използвам платформата да отправя извинения на онези от вас, които са имали някакви очаквания от мен и са останали разочаровани. Дет се вика - искрено ваш, Тодор Азов.

# 471
  • София
Е, чакай сега, какви са тези приказки. Звучиш така, все едно губиш играта в следващия епизод. Sad

# 472
Аз май бях дотук с този сезон. Слаб кастинг, слаб монтаж, половината от участниците са ми мега противни(същите, които и на 99% от останалите четящи и коментиращи тук). Колкото и да се опитвах да се захвана за нещо, за някой, все се разочаровах. Превъртам частите с тъмницата и малоумниците в нея и той епизода свършил. Колкото и да се мъчех да разбера чувствата, чакрите, аурите и тн. на викито, усещах само как IQто ми рязко се понижава. Фъфлещия ѝ възлюбен, дето само папата не е дошъл на подкаст да го защити няма и да го коментирам. Само май тъмбнейлите на епизодите са обещаващи.
И като гледам накъде отиват нещата, любимците на “продукцията” се бутат до последно и се измислят всякакви щитове, мечове, шлемове, за да са облагодетелствани, тотално се отказвам да си губя времето.

# 473
Няма да говоря от името на всички, но мен изобщо не си ме разочаровал, Азов. Вижда се кой е под светлините на прожекторите, така че по-скоро щях да се разочаровам, ако беше един от циркаджиите. Simple Smile

# 474
  • София
Харесвам и двамата отпаднали. И ще следя точно с тях какво се случва навън.

Азов си го бутнаха неговата коалиция. Те трабваше да го защитят, нормално е другите да гласуват за него, все пак са два отбора и той рискува с това, че в началото отиде при Простолюдието. Не получи обаче подкрепа обратно. Янков щеше да е аут, ако не беше той.

Васко нямаше какво да направи, поне си спаси Вики, която не харесвам, но той показа, че си пази коалицията. Хареса ми този ход, въпреки че не ми допада крайният резултат.

# 475
E, да не караме човека да спойли. Но затова какво сме видели или не, реално продукцията си носи отговорност. И догодина да не вкарват хора, които не могат да се посветят на предаването за 4 седмици.  Просто им спрете интернета. Ако не им изнася, други ще се навият да участват.

Ама да питам Тодор: като отворихте вратата на фургона, как беше въздухът вътре? Grinning

# 476
  • София
Азов не е виновен и със сигурност има контент с него, ама те са избрали да излъчват простотиите за децата на Янков и Валерия.

# 477
Гонят и по-дългосрочна сюжетна линия според мен.

# 478
  • София
Да, да, ясно е това...
Азов на 90% е аут в четвъртък.
Тъпооооооооооооо

# 479
Е, чакай сега, какви са тдзи приказки. Звучиш така, все едно губиш играта в следващия епизод. Sad

Няма значение дали оставам или не, когато така или иначе не показват нищо от мен. Можеха поне да от елементарно уважение да не показват пак Янков и Валерия и техните кахъри в епизод, който по презумпция не е за тях. За мен победата не са 25-те хил лева или екранно време, или победа на някоя смотана игричка. Истинската победа щеше да е покажат посланията ми с постъпките и решенията ми. Защото това е истинският инфлуенсър. Защо ми набиха този цялостен пърпъл едит? Защото не бях съгласен да промотирам хазартните им спонсори? Но предаването си е на Павел и Ицака и не ми остава нищо, освен да се съобразя с тяхната визия.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 21:23 от todor.azov

Общи условия

Активация на акаунт