Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • България
Не съм съгласна, че участниците са скучни. Имаме много цветни хора като Кико, Венета, Коцето, Ставрев, Валерия, Спас. Имаме и по-интровертни и интересни като Азов, Васето.

Грешка на продукцията е, че бута Мис Кисело мляко, Жорко, Данчо и Вики. Грешка е, че постоянно ни излъчват сценките на глупака Янков и Валерия. Продукцията трябваше да измисли начин да скара Валерия и Янков, и да видим Валерия като отделен персонаж.

Продукцията трябваше да спре да ни показва четиримата връзкари доста отдавна.

Тъмницата е недомислица.

И аз не следя последните епизоди особено сериозно, гледала съм ги до половината. Липсва им сюжет. Диви и красиви беше по-интересното онлайн риалити тази година.

Продукцията трябва да дава задачи и игри на участниците, а не да монтира празни епизоди, чието съдържание е 90% реклама.

В един епизод трябва да има минимум по една игра, една задача или един племенен съвет. Останалото да се изхвърли от монтажа.

# 481
Достатъчно добро послание е да се види, че сред популярните хора има и такива, които са интелигентни, скромни и с добро сърце. Защото май напоследък не виждаме много такива в публичното пространство. Който трябва, ще те оцени.
А това за промотирането на хазарт няма какво да го коментираме, мисля, че тук всички сме единодушни. За мен това също е изключително дискредитиращо за продукцията.

# 482
Не са виновни участниците, че им дават да играят игри по цял ден. Продукцията решава какво да излъчи и за тях е важно сезонът да е интересен. На мен са ми много по-интересни синхроните на Венета от задника на Валерия и драмите на Виктория. Но от Павел и Ицака не очаквам да наблегнат на нещо различно от простотията. Още в миналия сезон се видя.
Ако и това, което написа Азов за хазартните спонсори е вярно, направо са дъно... Сигурно ще догледам сезона, но следващ едва ли ще си причиня.

# 483
Тоше, и без това предаването е под нивото ти. Личеше си, че не ти е мястото там.

# 484
Ааа, имала си крушка опашка.

Като гледам какво внимание се отделя на Дани и Вики е по-добре, че Азов и Васко остават в сенките. Да не говорим за съдържанието, предлагано от Валерия и Янков.

# 485
Аз мисля, че момчетата следят темата, поне миналите сезони беше така. Дано не игнорират позицията ни и да не продължат да угаждат само на аудиторията си от петокласници. Очевидно има разочарование и ще настъпи отдръпване.

# 486
Те следят темата, но повече следят коментарите в ютюб, където преобладават коментарите на пуберите и в огромна част фенчета на въпросните инфлуенсъри. Тук пишат предимно хора 30+.

А Даниел не спря да повтаря как "Васко с нищо не беше заслужил"... ама какъв контент е дал той на нас, зрителите, че да ни е интересен? И отделно.. Даниел не спря да повтаря думата "катил" (и то в положителен смисъл), поне да знаеше значението й. Пълен смешко ми е и той вече. В началото не ме дразнеше, ама вече ми става доста елементарен.
Не са виновни участниците, че им дават да играят игри по цял ден.
Е и аз това казвам.

# 487
Аз лично не държа да гледам 2/3 от времето терзанията на Дани и Вики. Повтарят като латерни едно и също. А, имаше ранообразие – Данчо се нахвърли на Валерия. Явно го е минала за бройката.

# 488
То кой иска да ги гледа, в тая тема всички сме единодушни, няма с кого да се скараш. Grinning

# 489
Нормално е Васко да мисли първо за контента, който ще предостави на последователите си. Аз бих се изнервила, ако го следя, свикнала съм да качва всеки ден и изведнъж изчезне за 2 месеца, за да тъпее в къщата на сганта (както беше писала една съфорумка за предишния сезон Smiley). Ако може да си позволи да качва всеки ден от къщата, защо не? Работа на продукцията е да се грижи участниците да генерират интересно съдържание за предаването. Но като всичко друго този сезон и това е недообмислено.
Васко са го взели заради многото му последователи, а не защото е много интересен и ще прави шоу. Не съм чела коментарите в youtube, но някой беше споменал, че е пълно с негови фенове.

# 490
Проблемът за мен е не, че ще дадат Виктория и Дани, Валерия и Янков в епозода, а това, че дават до безкрай неща, които вече сме видели, абсолютно идентични, еднакви ситуации, еднакви разговори, пълен циклаж. За сметка на останалото съдържание...

# 491
С ръка на сърцето си признавам, че последните два епизода не съм ги гледала целите, информирам се тук от коментарите. Хем нямах очаквания, хем съм мега разочарована.
За отпадането на Азов мога да кажа много, но смятам, че той самия се изказа много добре по темата. Евала, за което Heart

Ще се изкажа обаче за Васко, защото съм запозната с неговия контент и до преди няколко години попадах в неговата целева група.
Това, че играе игри, не го прави асоциален. Изисква много нерви и преиграване и говорене да задържиш вниманието на днешните 12-годишни. Едно видео средно 15 минути и няколко часови стриймове изцеждат цялата енергия на човек. Трудно е да си говориш с лайфчат и да поддържаш интереса, а Васко това го умее. Засичала съм го когато играе с други хора - тоя не млъква. В неговия случай просто има притеснение от много хора и защото не се включва в простотиите. Проблем е и от продукцията, че дават едни и същи хора. Аз вече имам чувството, че за тях съществуват само Янков, Валерия, Даниел и Виктория.

# 492
Чакай да се върне Жоро хиперактивният, ще стане негледаемо. Grinning

# 493
  • Paris
Васко постъпи много мъжки и въпреки, че виждаше как коалицията потъва остана с отбора си до последно. Венета беше права с коментара си, че за съжаление в България хората предпочитат по-шумните. Според мен и точно затова ни показват плюнки, вместо интелигентни разговори. Надявам се да се върне в играта.
За Азов мисля, че умишлено го прецакаха и изпратиха на заточение. Както направиха и с Алекса. Няма кой да ме убеди в противното, че не могат да направят една проста сметка, особено при наличието на такива “стратези” в коалицията им. Бих се изкефила ако Азов се върне да смени отбора и да започне да играе с другата коалиция. Ей тогава ще станат драми.
След завръщането си от тъмницата Даниел ми харесва. Беше искрен с Вики и според мен не е направил нищо кой знае колко лошо. Трябваше обаче Виктория да отиде в тъмницата вместо Васко. Струва ми се, че престоят и там ще и се отрази добре.
Валерия яко започна да ме дразни. Това обяснение, че не била такава… колко пъти ще ги говори тия неща не знам. Ами каква е тогава? “Мъжка енергия” имала… Мъжката енергия се изразява в съвсем различни неща и ако иска хората да я взимат на сериозно, а не като лека жена трябва да работи много.
Иначе от много време ми се струва, че един от хората, които пишат в Бг мама е Янков.

# 494
Накрая дават кадър от играта с пайовете, от който се разбира, че Жоро се връща в къщата, но то беше ясно, че той ще спечели битката.

Общи условия

Активация на акаунт