Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 234
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Да съхраним малко търпение. Скоро ще вкарат и Веси, и да видим, дали ще позная, ще я пуснат по същия коридор. Все пак и нея трябва да я изтикват на гърба на някоя жена, пък то няма много опции.  Дани и той е там, отявлен боец срещу жени. То не беше Венета, то не беше Валерия, под неговия вербален тормоз. После ще го кръстят стратегия, пък то едни ниски топки.

# 586
Според мен Кико умишлено се целеше в главата на Веси, Янков също. Не им прави чест и аз лично съм много разочарован и от двамата. Как може да целиш момиче по главата? Дори и момче да е, няма значение. Вижда се много добре с каква злоба мятаха топката някои от участниците. И хич не е толкова безопасно както си мисли някой, защото може да ти нанесе щети на ухото.
И аз така мисля. Не съм от фенклуба на Мис Йогурт, обаче на мъже  не им прави чест да удрят така жени, с топка по главата, като не се знае къде ще удари тази топка, по слепоочие ли, по носа ли, по челюстта ли... Тя зависи как си мръдне главата, може и право в носа да я фрасне и да й счупи носа.
И безумно беше как Кико (на когото иначе симпатизирам) да казва "не беше нарочно"... е, добре. Хич не беше. Просто си беше съзнателно и умишлено. Със сигурност топката не се е изплъзнала сама от ръката му в тази посока, без той да знае.

# 587
Жоро го харесвах в Игри на Волята и даже го защитавах като се издъни с Фейгин, като ядеше пред всички. Сега не мога да го понасям наравно с новата му любима. Търкулнало се гърнето. Ние,  разбира се, не знам какви са отношенията на хората в живия живот, но от излъченото Фейгин е страхотно момиче,  а Веси е точно за Жоро. Първоначално ми беше жал за Фейгин, а сега осъзнавам, че се е отървала от една латерна, която намиля по цял ден.

Веси преигра на второто падане. На първото от Кико не беше мъжко, но на второто драмата вече отиваше към индийски сериал.

# 588
Жоро много го жегва хейтът. В ЧакалКаст само чака някой да спомене негативни коментари и веднага скача. 😂 Споко, Жоре, не е чак толкова зле положението. 😁 Все още. 😂

# 589
Жал ми е за Венета. И тя, и Азов го изядоха заради отбора си, поне според това, което ни представиха. И двамата имаха много повече потенциал от тези вътре, дано поне тя се върне. Жоро беше много харесван в ИВ, нормално. Иначе аз съм го казвала, но мен лично много повече ме дразнят Валерия и Янков, както и Кико, и донякъде Ставрев. Така и не разбрах защо масово се дразнят на другите, за мен тези са по-големите дразнители.

# 590
1. Още  от старта не се е харесвал с Антонио поради различия във всичко - ценностни системи, разбирания, дори музика. Има отвратителен начин на говорене.
2. Според него Веси не се е преструвала. Искал е повече да си говори с нея. Възхищава и се, защото е силна жена и човек. Мисли че тя трябва да си промени начина на говорене, защото хората си правят грешно впечатление. Според Туджаров тя трябва да се научи да понася критика.
3. Не си е правил коалиции с никого преди играта.
4. Не е пушаш, но е търгувал с цигари, за да провокира. Забавно и хитро лично според мен
5. Имал е доста разговори с Валерия и си е мислил, че са се сприятелили, но е останал разочарован(не го е казал, но си личи според реакциите му).
6. За Кико е ясно. Единствено не му харесва как се е целил с топката. Поддържат контакт извън къщата.
7. Харесва Дани и мисли, че е много полезен за предаването. Идеален злодей. Според него щеше да е по добре да не се опитват да му чистят образа чрез edit-а и подкаста "Да си кажат".
8. Мария - недоволен от нейните обиди към него. Но играе добре(горе долу).
9. Алекса - харесва. Поддържат контакт извън къщата.
10. Венета - не разбрах много добре. Харесва я. Прецакал я е като той и споменал за това че Крум съществува, защото тя не го е спасила. Мисли че няма самочувствие.
11. Моника - Мисли, че е трябвало да я защити. И го отчита като грешка. Интелигентна според него.
12. Янков - добряк според него. Излязал е от сянката на Кумбата според него. Според Туджаров трябва да се научи на отговорност. Азов е съгласен. В добри отношения с него е в момента
13. Ставрев - стиска му палци да спечели. Иска бъдещите играчи да играят като него.
14. Коцето - В добри отношения са. Но той е с добри отношения с всички. Единственият, който е същият и в къщата и в живота.
15. Виктория - нищо особено. Има непоказана сцена как той я подкрепя.
16. Георги - уважават се. Щеше да си партнира с него и останалите, ако беше останал.
17.  Васил - според него е редакторска намеса и fanservice да е сложен последен да гласува, за да се подмажат на аудиторията на Васето. Не е някакъв уау хор според него. Просто си е изиграл правилно картите.
18. Цецо локалния(така му викат в Надкаст хаха) - били са си много близки с Азов и Азов се е застъпил за него в началото.
19. Спас - готино момче.
Това е. Ако нещо съм изпуснал, някой може да ме допълни. Извинявам се за грешки и неточности.

Цялостно доста балансиран поглед над играчите и играта. Възможно най неутрално. Харесвам му мненията. Личеше си, че си спестява това онова.

# 591
  • София
Благодаря за преразказа, защото няма да гледам подкаста.
Харесвах Азов и съжалявам, че напусна толкова рано. А най-ме е яд, че не дадоха почти нищо от него (и не само от него).

Това с Цецо локалния тръгна от мен Grinning
В първия си надкаст обзор за сезона на Къщата взеха моята подредба на отборите, където бях кръстил Цецо Цонев, 'локалния'

# 592
Подкастът е много хубав, но за съжаление звукът не е отличен (все пак са на живо). Нямам търпение за Надкаст.
Смях се на историята, че е плащал на Валерия и Янков да дразнят Антонио. Знаел, че реагира остро след като бил настроил тапетите на компютрите да са снимки на Азис и Антонио и той е откачил (но е мислел, че е Васето). Павел обаче каза, че за първи път разбира за тази история. Май накрая екипа ще се окаже виновен, а не продуцентите.

# 593
Според мен Павел и Ицака не бутат коалицията на Веси и Жоро, защото са им много симпатични, а за да дразнят зрителите. Което е добър подход, защото води до engagement от наша страна. Според мен никой от коалицията няма реален шанс да спечели. Имунитета на Дани за колко време важеше? Една номинация? Няма никаква гаранция, че пак няма да се озове в тъмницата.

# 594
Благодаря за преразказа, защото няма да гледам подкаста.
Харесвах Азов и съжалявам, че напусна толкова рано. А най-ме е яд, че не дадоха почти нищо от него (и не само от него).

В първия си надкаст обзор за сезона на Къщата взеха моята подредба на отборите, където бях кръстил Цецо Цонев, 'локалния'

Моля. Аз така или иначе гледам всичко на 2x така че не ми е проблем. И аз съжалявам, че той напуска. Наистина, както се изразиха в подкаста - легенда на бг ютуба.

Това с Цецо локалния не го знаех. Готино. Евала Grinning

# 595
Ааа, аз му виках Регионалния инфлуенсър, хахаха.  То е нелепо самото определение. Сякаш интернет има само в неговия град.

Ама идеята да се настроят десктопите с образа на Азис и Антонио.. е много добра, хахаха.

# 596
Хорааааа, някой има ли представа колко време ще продължи финалът? Дали е чул нещо да се говори?

# 597
Хорааааа, някой има ли представа колко време ще продължи финалът? Дали е чул нещо да се говори?
Не съм чула да е коментирано, но понеже разбрах, че ни четат, може да отговорят скоро.
Предполагам, че и те самите не знаят точно, ще има игра на живо все пак (няма да е онази с кутията).

# 598
Не съм чула да е коментирано, но понеже разбрах, че ни четат, може да отговорят скоро.
Предполагам, че и те самите не знаят точно, ще има игра на живо все пак (няма да е онази с кутията).

В сайта с билетите пише -
Цитат
"Над 4 часа сълзи, смях, интриги и много емоции - всичко това ще достигне своя връх на живо пред очите ви."
Играта сигурно ще е с ограничено време. Все пак ще плащат наем на зала. За зала 1 на НДК се плаща на час, за Арена предполагам също.

# 599
4 часа в залата, в които няма опция превъртане. Бих предложила на организаторите да осигурят яйца и домати за „почитателите“ на Дани, Вики, Веси и Жорката.

А Коцето и Вики как изведнъж си възвърнаха доверието в Дани, когато се върна Жорката...

Общи условия

Активация на акаунт