Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Някой купи ли си билет?

# 61
Аз не помня ... Антонио е дал глас за Виктория ли при предно гласуване? Че и там недоволстваше нещо, как не го е подкрепяла?

Последните 10 минути със Swipe бяха такава скука и тъпотия, че абсолютно може да се превърти до заключителните анонси на водещите.  И май господинът от фирмата беше под навес, а отегчената аудитория стоеше на припек.

Да, положителен даде за Виктория, Коцето го накарал.

# 62
Някой купи ли си билет?
За 30 минутното чалга парти на Антонио? Grinning Той спомена в един подкаст, че ще пее половин час най-големите си "хитове". Естествено, ще има и много други неща, сигурно ще е няколко часа общо.

# 63
Някой купи ли си билет?
За 30 минутното чалга парти на Антонио? Grinning Той спомена в един подкаст, че ще пее половин час най-големите си "хитове".

Аз си купих билет. Азисио може да е всякакъв, но наистина има хитове и то с топ имената в бранша. Пълни клубовете по участия.

# 64
Алелелей, за кой хит по-напред тез 30 минути😂
Със закъснение прочетох предходния коментар. Няма лошо, нека работи и печели момчето, но дано малко си вдигне нивото, вместо носа. С хора работи, за хора пее, дано се очовечи.

# 65
Сигурно ще имат хит с Венета хахах
Някой купи ли си билет?
За 30 минутното чалга парти на Антонио? Grinning Той спомена в един подкаст, че ще пее половин час най-големите си "хитове".

Аз си купих билет. Азисио може да е всякакъв, но наистина има хитове и то с топ имената в бранша. Пълни клубовете по участия.

# 66
Азисио може да е всякакъв, но наистина има хитове и то с топ имената в бранша. Пълни клубовете по участия.
Хахаха, е какво като ги пълни? То и Азис ги пълни. Ама нормален човек може ли да издържи дори и 5 минути подобна "музика"? А половин час?

# 67
Аз се радвам, че дори след участието му, не знам абсолютно нищо за творчеството му и все още не съм чувала нито една негова песен. Grinning

# 68
Сигурно ще имат хит с Венета хахах
Някой купи ли си билет?

Аз пък да си кажа честно, почнах много да симпатизирам на Венета като човек и играч, но...на нейното пеене не, то вече ме дразни. Като я чуя да пее и ИЗТРЕПВАМ😅

# 69
  • София
Аз не помня ... Антонио е дал глас за Виктория ли при предно гласуване? Че и там недоволстваше нещо, как не го е подкрепяла?

Последните 10 минути със Swipe бяха такава скука и тъпотия, че абсолютно може да се превърти до заключителните анонси на водещите.  И май господинът от фирмата беше под навес, а отегчената аудитория стоеше на припек.

Той гласува за нея положително. Сега водещите питаха по време на играта Виктория кой предпочита да остана и тя каза, че ѝ е все едно дали Азов или Антонио. И с двамата не си е говорила много.

Според него сега трябвало тя да вика за него на играта, но те не са близки и тя не избра нито един от двамата.

Следващият път да стои вътре и ще направи приятелства.

# 70
E той може и да се върне след тъмницата, нищо не се знае. Тогава вече ще има чудна комуникация с тях.

# 71
Да, все пак само ги напсува, но не ги прокълна. Има какво още да покаже в комуникацията.

# 72
Аз го разбрах така, той си тръгва и решава кого да вземе със себе си и да си тръгнат двамата, или си тръгва и изпраща някой обратно. Според мен си тръгва и праща Дани. Тогава Веси и Жоро остават сами и така св заформя романс между тях и се разделя с Фейгин.

# 73
  • София
Да, Антонио си тръгва, а един от останалите влиза в къщата с имунитет.

# 74
Най-скандално ще е ако сексът е между Веси и Жоро😂 а не какво всички мислят Валерия и Янков

Общи условия

Активация на акаунт