Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 43 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
И на мен ми е забавен Надкаст, особено как се бъзикат с Жорката.

# 121
Супер, така е малко по-добре. Реално този, който се връща в Къщата има имунитет, не може да спечелиш битка, да останеш в Тъмницата, но да си запазиш имунитета за когато се върнеш.
800 койна е по-прилично, така хем стигат за нещо, хем трябва да се помисли как да се използват оптимално.

Но си оставам на мнението, че всичко това не е подходящо за предаването дори само заради факта, че се излъчва 2 пъти в седмицата, а не като ИВ 5-6 пъти, т.е. зрителят забравя правилата и непрекъснато трябва да му се припомнят, а като са сложни става твърде объркано.

The circle е готино, но последните сезони не съм ги гледала. Американците са много превъзбудени и два сезона един след друг натоварват, но французите бяха топ играчи и направиха най-добрия сезон (май обаче има само един френски сезон). Трябва нашите създатели на предавания да почерпят вдъхновение от него.

# 122
Хепи съм кой отпадна, макар че почти никой от този отбор не ми е супер приятен, така че който и да беше, нямаше да ми е кофти. Антонио го разбирам, че му стана криво, че другите не го подкрепяха кой знае колко, но в крайна сметка той май и доста време не беше в къщата и не успя да се сближи наистина с някого.
Азов в играта ми напомни на Елеонор от миналия сезон. Явно просто като е под напрежение, се панира и изнервя и му е трудно да се съсредоточи и да мисли. Пък и наоколо толкова народ, доста хора биха блокирали. И на мен ми се е случвало.

# 123
Изгледах епизода. Само за двама участника имам коментар.
Азов много го харесвам, но не очаквах от него така да се предаде психически. На елиминационната битка подходи с нагласата на загубил и само това, че Антонио беше мега зле го спаси. Разбирам, че не можеше да набара буквите, но с толкова подсказки очаквах поне да подходи логически и да се опита да ги отгатне.
И след това Антонио... Рядко участник в предаване ми е толкова крайно антипатичен. Как пък едно позитивно качество не видях в този човек. Дори там, където се предполагаше, че му е силата, се изложи - виеше фалшиво на един тон. Крайно комплексиран на тема мъжественост. Скачаше като ощипана госпожица всеки път, когато се засегне" мъжеството" му (което е нелепо за човек станал известен с пиар на гей компаньон). Комплексиран и на тема собствената му значимост - мисли си, че всички са му длъжни да му се възхищават, само защото пияни хора без музикален вкус и култура пълнят клубовете, в които вие, за да късат салфетки и да мятат мазни гюбеци на маанетата му. От цялата тая жажда за признание просто крещи несигурността и малоценността му. Освен всичко това си личи и една природна тъпота и простоватост, а за капак и сериозна доза агресия. Общо взето страхотен човек... "Звездата" на сезона...

# 124
Добър анализ на Неделчо и Туджаров в новия Надкаст за последните 2 епизода. Понякога без гост е по-интересно.

# 125

Няма да се разсърдя на един преразказ, че май няма да мога да го изгледам скоро. В началото чух, че Алекса изреждаше с кого е имала конфликт Мис Вкиснало мляко и 20 секунди не млъкна, накрая решиха, че ще е по-лесно да кажат с кого се е разбирала.

# 126

Няма да се разсърдя на един преразказ, че май няма да мога да го изгледам скоро. В началото чух, че Алекса изреждаше с кого е имала конфликт Мис Вкиснало мляко и 20 секунди не млъкна, накрая решиха, че ще е по-лесно да кажат с кого се е разбирала.

Ще се опитам да спомена по-интересното:

Имала два скандала, единия забравих с кой каьа,другия с Весито в тоалетните на Мол Плаза, като този с Веси  бил по-грандиозен. Каза че Веси не и допада като човек, но и допада на външен вид

С Мария се познавала от 2021,

Готвила им в къщата, Мария не можела да готви 😂  Коцето също, но имал претенции когато му правила омлет

По време на играта където трябваше да казват слабостите си, редактора натискал в посока “травми” , спомена и че посещаването на психолог е едно от най-добрите решения които е вземала

В къщата била обвързана, но сега не е. Не и се седяло в тъмницата точно с тези хора и не си давала зор на битката

След предаването започнала по-често да комуникира с Васко и била в по-добри отношения с Антонио, не поддържала контакт с Дани, Веси и Жорката ( изненадващо 😂)

Подкаста беше готин, това си е мой проблем, но хумора на Павката ми е криндж, не мога да определя защо точно 😂

# 127
Хубаво е, че си откроил акценти. Аз и това не можах. Логорея до шия.
Едва го издържах това превзето и лигаво девойче. Не спря да театралничи, да се хихика излишно и да се превзема.
А и явно много я бива да си поставя диагнози. "Имам некрофобия", "имах депресия" .... не догледах докрай, ама сигурно и за паник атаки е споменала. "Обожавам тия", дето си казват  какви диагнози имат, а те всъщност са само в главите им. Ходила на психолог и съветва всички ние да ходим. Ама ало... не всички сме еднакви, плс.
Започна да се оправдава за игрите. "Математиката не ми е от силните страни". То какво ли й е от силните страни? Има ли игра, на която да не се издъни? "Сирение" било. "Целемъдрие".

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 00:42 от diziler

# 128
Аз вчера се излъгах да пусна Чакалcast, защото трябваше дълго време да ходя пеша, но ще ми е за последен път. Няма никакъв смисъл от подкаста, Жорката не успява да се насили да прояви дори 1 % обективност в анализите си, той е най-великият стратег, той всичко предвидил, спасил Ставрев от Тъмницата, изпратил Алекса, после изгонили Алекса, защото я изолирали, Дани за всичко бил прав и т.н. Ники и той му приглася и не смее нищо да каже, за да не му нарани егото. Но съм сигурна, че Жоро си пуска всеки епизод по няколко пъти, за да слуша собственото си превъзнасяне.
Правилно Неделчо каза, че той не иска да гледа дори снимки и сторита в инстаграм, защото за него са яко спойлване.

# 129
Да, аз слушах първите 20 мин. Ами може би без да иска спойлва. Когато разказваше как се е пазарил за койнове след битката, каза "първият път си позволих да поема риска и да остана в тъмницата", което означава, че вторият път явно не е било така, хахаха. Не можело да се диша вътре, няма кислород, няма проветряване. Атрофират мускулите, защото не може да мърдаш, да ходиш...

# 130
Достатъчен спойл е и да става ясно, че остава дълго. На мен би ми било интересно, ако има силен играч, да се чудя дали ще отпадне. В предния подкаст, точно преди излъчването на последния "съвет", вика, че бил забравил точно какво следва хронологично в предаването, щото толкова много неща се случвали. Е, ако отпадаше, едва ли щеше да има бяло петно. Grinning

# 131
Сега като гледам и коментарите във въпросния Чакалкаст всеки втори му пише за спойленето, да спре. И за безумното представяне: "днес мой гост е Чакалчето". Не знаех, че Чакалчето трябва да е "гост" в собствения си подкаст, наречен Чакалкаст.

# 132
Накрая Жорката ще изгони аудиторията на горкия Ники. Grinning

# 133
"Сирение" било. "Целемъдрие".
"Сирение" е било "Смирение" /а не "Целомъдрие"/.
ЦелЕмъдрие-то беше бисер на Вкиснатото мляко.
На мен Алекса ми хареса. Струва ми се добър човек с лек характер. "Грандиозните скандали", които имала уж с тоя и оня ми звучат по-скоро като някакви безобидни спорове или дрязги. Три "скандала" били с Мария. Единия - защото Мария, която не можела да готви, започнала да долива в готвения от Алекса ориз олио и да добавя подправки. Голяма драма - няма що. Но това, естествено, не им развалило приятелството.
Затвърждава ми се мнението, че Вкиснатото мляко е тъпичка. Алекса е поредния човек, който чувам или чета да казва, че Вкиснатата приема всичко абсолютно буквално и не може да схване кога някой се шегува /както например направи драма в мола, че Валерия била ревнувала Янков от нея/.

# 134
"Сирение" било. "Целемъдрие".
"Сирение" е било "Смирение" /а не "Целомъдрие"/.
Е това е ясно. Всички знаем, че е "Смирение" и според Алексчето било "Сирение".  Поставих точка след "Сирение било". "Целемъдрие" е в следващо изречение. Просто приемам, че всички са запознати с тази сцена и затова не довършвам изреченията. Просто откроявам акцентите, примерите... колко са умнички там.

Общи условия

Активация на акаунт