Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 43 276
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • България
За 30 Мин общо може да пеят Митко от сезон 2, Венета, Кико и той.

Не може ли само Венета да изпее поп и рок песни и останалите да се кълчат зад нея, а Антонио да седи като реквизит на сцената с лепенка на устата?! Най-приемливо и разумно ще бъде за масовия зрител (аз).

# 166
Като знам какви чалгари са повечето... Ивка от предния сезон, Стела от първия сезон, Янков от този сезон... те ще се кефят на маанета.

# 167
  • България
Специална странична сцена в контейнера където Антонио половин час ще вие едната си песен.

# 168
  • София
Концертът е само за хората в залата, така че за масовия зрител е все едно. До 1 декември има време, те сигурно още нямат договори с изпълнителите. Предвид тези изказвания на Антонио, че съжалявал, че е участвал, нищо чудно да им се разсърди тотално и да не отиде. 😁 Много зависи как ще мине Ще си кажат. Мисля, че са длъжни да отидат на него.

# 169
Концертът е само за хората в залата, така че за масовия зрител е все едно.
Да, това е ясно. Става въпрос, че много хора сигурно ще поискат да отидат в самата зала. И ако не понасят чалга, а това се крие от тях.. е меко казано тъпо.  Аз имах някакви колебания дали да купя билет. Но като чух това изказване на Антонио, че ще пее ... (независимо дали 10 мин. или половин час), абсолютно ми мина меракът и всякакви колебания изчезнаха.

# 170
  • София
Още не ги познаваме участниците достатъчно, не знаем кои се очаква горе-долу да са на финал, ще има ли игри или само празни приказки. Сега купуват билети само върлите фенове и роднините. Мен ме вълнува, че след седмица съм на Андреа Бочели, за Къщата съм пас, освен ако не ме грабне нещо в последния момент. Абсурд да взема билети на сляпо, а ако на финал са само двама - Даниел срещу Вкисналото мляко?! 😁 Ще трябва да търся на кого да ги подарявам.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 22:03 от Niya-

# 171
Едва го намерих това "От кухнята на Къщата".  На корицата пише, че ще има епизоди всяка сряда от 18.00 и неделя от 12.00? Значи сериозно са се заели Виктория и Костадин...
Те казаха, че продуцентите са дали разрешение. Ако е официално, тогава да слагаме линкове?

# 172
Едва го намерих това "От кухнята на Къщата".  На корицата пише, че ще има епизоди всяка сряда от 18.00 и неделя от 12.00? Значи сериозно са се заели Виктория и Костадин...
Те казаха, че продуцентите са дали разрешение. Ако е официално, тогава да слагаме линкове?
Няма да коментират само Къщата, това си им е общ подкаст, просто първият епизод е за него.
Аз реших да изслушам един подкаст и се спрях точно на техния - и добре че... оказва се, че Вкисналото мляко и Даниел са казали някак на Георги, че остават в предаването, когато са напускали Къщата. Гениално решение на продукцията да им го каже и после да ги пусне да се сбогуват! След това Георги е предал информацията на Виктория като ѝ е написал това в тефтера, който тя ползвала и който - доколкото разбрах от думите ѝ - ще има роля по-напред в предаването.
Огромна грешка от страна на продукцията да допусне това. Така че все пак Георги не лъже, когато говори все едно е знаел, че изгонените не отпадат директно, но продължавам да не смятам, че това с Алекса беше ход, колкото и да се опитва да си го припише.

# 173
Пфф...смятай...Павел и Ицака какво ги защитават само, буквално са им развалили автентичността на сезона.

# 174
Виктория хич не спойли в разговора си с този татуиран пищялник Коцето. "След като всички наши хора отидоха в Тъмницата"... за нея било трудно да общува с останалите от противниковия отбор. И така с половин изречение каза, че тя остава по-дълго, а няколко други отпадат преди нея, хахаха.

А Коцето е пиян по време на този подкаст. Заваля думите. И "моят приятел Чонси", хаха. Чолето или Ронси, последно?

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 20:15 от diziler

# 175
Ицака и любимата му на крака отидоха в Чакалкаст да подкрепят Жоро и косвено Дани срещу хейтъри. Де да имаха този хъс миналата година за Дидо.

За Ронси като стана дума - подала ръка на Алекса по техните там инфлуенсърски неща. Това ми беше приятно да го чуя.

# 176
И при подкаста на Виктория с Коцето пак Ицака беше зад камерата, също при Чакалкаст. Явно всички снимат в едно студио. Пак имаше провиквания "Абе Ицак....", питат го нещо там и той отговаря тихо. В Чакалкаст същите подвиквания.

# 177
В Надкаст ли искаше да кажеш? Там подвикват. При Жоро беше гост.

# 178
Сега гледам подкаста с Алекса (Надкаст)

Това с Крум хахахаахахаха, мисля че в играта Майнкрафт го има това

Иначе Весито е интелигентна според мен,  просто има други лоши черти на характера, това дали си интелигентен или не не те прави лош  ил идобър, даже ако си интелигентен и лош е по-гадна комбинация защото може да си по-“ефикасен” в лъжи, манипулации и тн

За това ме кефят хората, които не правят лошо на другите

# 179
Но дали близките напоследък отношения между Жоро и Павел и Ицака не са причината да спестяват от монтажа истериите на Веси? Simple Smile
Иначе няколко човека коментират, че Коцето е пиян в техния подкаст. Много професионално.

Общи условия

Активация на акаунт