Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Това момче познавате ли го 🤪

Бяха с Никито от Диви и Красиви в студиото на мача Реал Мадрид-Атлетико Мадрид (не очаквах точно там да ги видя 😂)

Наистина е навсякъде, ако направи курс за инфлуенсъри бих се записал, явно знаe как става да го търсят 😂

# 601
Аз погледнах цените в Арена 8888 София и видях в един страничен сектор 68 лв. хахаха... Ей сега Grinning

Иначе плаща се наем в залата (в НДК на час, за Арена не знам), но то иска инсталация, репетиции, чексаунд, подготовки ... Без да съм спец, ама мисля, че това е поне едно денонощие.

# 602
Рождения ми ден беше преди 2 седмици и получих  билет за финала така,че ще го видим направо на живо как ще е. Честно и преди го споменах, винаги съм искала да участвам в реалити предаване, но не знам дали в Къщата след тези интриги и драми на Веси и Дани. Нищо де чакам отново да пуснат платформа за записване за сезон 4 хиихи

# 603
Любомира, пробвай, разбира се. Защо не? Но имай предвид, че ще си подложена на "всенародната любов", във ФБ, в БГ мама, в YouTube... Това са рисковете, когато човек реши да става публична личност. Трябва да си непукист. Пробвай и в "Диви&Красиви" Wink

p.s. Това Чоле и от футбол ли взе да разбира? Ти да видиш...

# 604
Венета е участвала в Русалките. Направо съм шашинг.

# 605
Сега си пуснах "Ще си кажат" с Тодор. Ама то голяма детска градина е публиката, доста са се насъбрали, че и от балкона гледат.

Още в първите изречения Тодор си призна, че се е записал и заради популяризиране на ютюб канала му, хахаха. Каква изненада Wink Всъщност браво, че си го признава. Защото всички отиват, заради същото, но рядко признават.

Сори за невежеството, ама кой е "Кралски", че дечицата искаха да участва в Сезон 4?

# 606
Любомира, пробвай, разбира се. Защо не? Но имай предвид, че ще си подложена на "всенародната любов", във ФБ, в БГ мама, в YouTube... Това са рисковете, когато човек реши да става публична личност. Трябва да си непукист. Пробвай и в "Диви&Красиви" Wink

p.s. Това Чоле и от футбол ли взе да разбира? Ти да видиш...

Точно заради народната любов и всичко, което идва с участието не знам дали си заслужава. Гледайки този сезон Веси грам не случи на народна любов , нито и се разрасна инстаграм акаунта нито нещо позитивно.

# 607
Ами... дори и непукистите от хейта често признават, че не им е приятно когато знаят, че техни приятели и роднини четат тези коментари. А това е неизбежно. На всички тези риалитита, дето участват стотици хора, роднините им четат из ФБ, тубата и тук.

За мола в Пловдив.. .добре, че се падна възпитан гост. Че ако беше отпаднал Янков или някой друг цапнат през устата (като КПД), детската публика щеше да се наслуша на бая простотии, цинизми и сексуални препратки.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 12:16 от diziler

# 608
  • София
Dizi, виж му ютюб канала на Кралски. Подозирам обаче, че няма да бъде избран. Той плюе по всички глупави ютюб и тикток сериали, Сандев и Стела, по  сексуалните видеа на Лили Аначкова, насочени към деца. Гледах, че дори и на премиерата на Русалки в зала пълна с деца Лили Аначкова пак влиза с "Come on baby". Много бих се изненадала, ако участва, все пак той критикува точно новата среда на Ицака.

# 609
Кралски го гледах преди 4-5 години, когато бях по-млад хейтър и той беше с 2-3к абоната. Grinning Приятно момче, глътка свеж въздух за БГ youtube, предвид масовия криндж тип Яначкови, Антилопи, Аре Бгта, Клашъри, Сандевци, Стели и други. Много се радвам за него, че е стигнал 75к. Според мен би влязъл в къщата, за да си популяризира канала, но не го виждам да "блесне" с плюене в уста или други неща, които Павел и Ицака биха сметнали за интересни. Предвиждам да е призрак в къщата, тип Азов и Васето.

# 610
Някой знае ли дали ще пускат в Арена-та с домати и яйца...ще пазарувам преди това в Лидъл. Joy

# 611
Много се радвам за него, че е стигнал 75к.
Това няма никакво значение. Да не говорим, че някои си пазаруват абонати. А и дори да са реални, количеството няма пряка връзка с качеството. Предполагам, че и чалга певиците имат повече абонати. И какво от това? Субкултурата си е субкултура. Стойностното, дори и да е с много по-малко абонати в конкретния ютюб канал си е пак стойностно.

Не изказвам мнение за въпросния човек конкретно, не съм му кликвал на канала. Казвам го по принцип... че многото абонати нищо не значат.

# 612
Много се радвам за него, че е стигнал 75к.
Това няма никакво значение. Да не говорим, че някои си пазаруват абонати. А и дори да са реални, количеството няма пряка връзка с качеството. Предполагам, че и чалга певиците имат повече абонати. И какво от това? Субкултурата си е субкултура. Стойностното, дори и да е с много по-малко абонати в конкретния ютюб канал си е пак стойностно.

Не изказвам мнение за въпросния човек конкретно, не съм му кликвал на канала. Казвам го по принцип... че многото абонати нищо не значат.

Не ми прилича на човек, пазаруващ абонати. Радвам се за него, че е станал разпознаваем, хората са разбрали за него и го търсят. Многото абонати и гледания водят до монетизация на канала, което за младо момче, вложило усилия във видеата и канала си е доста добре.
Стойностно с абонати е по-добре от стойностно без абонати. Хубаво е, че младо момче, което не е яхнало вълната на "ям кафяви храни 24 часа" или класации копирани от уикипедия с грешките, има шанс за успех и аудитория в БГ. Много приятно съм изненадана. Не го гледам вече, защото съм дърта и тръся други неща, но евала за постоянството.

# 613
Сега гледах подкаста с Азов, готин е подкаста, готин е и госта, евала

Хареса ми че ги понапъна за някой техни решения, Ицака добре го прие, Павката като че ли малко се засягаше, наистина малко, но все пак “така го усетих”. Не го очаквах от него и поздравления за това ако чете

Например за това че искат да изчистят имиджа на Дани, като няма нужда от това, имаше и други моменти

Сега има и подкаст на Коцето и Вики със Елеонор и Йоан(н?)а, това ми е следващото за гледане

# 614
И аз изгледах подкаста с Азов. Това е единственото нещо от три епизода насам, което седнах и гледах с интерес. Нямам търпение за Надкаста с него. Дискусия между Азов и Туджаров ще е много интересно.
От години гледам Тодор и мога да кажа, че неговите видеа в тийнейджърска възраст ми бяха много полезни да разбера кое е смислено и кое - просто тъпо и за пари. Той беше истинското лошо момче на Ютуб за разлика от този Кралски. Попаднах на негови видеа преди време. Хубаво е да има някой, който опонира и критикува всеобщата простотия, но начина, по който прави не е по-добър от спомената простотия. Цинизми, викане и преиграване са част от репертоара му. Децата за това го харесват. Но една детска аудитория не е същото като възрастните. То и прословутия филм Русалки е много харесван от малчуганите, но това не го прави стойностен дори не го прави и хубав, а си е чиста подигравка към киното дори да се нарече филм.
Малчуганите са много и определено помагат за скачане на цифрите, но истинската аудитория е от възрастни. Къщата тази година реши да заложи на цифри и за това предложения контент е насочен към хлапетата. По тази причина този сезон вече се отказах да го гледам и няма да ги подкрепя купувайки си членство.

Понеже попаднах на страхотна стария в любимия ми сайт, не знам дали мога да го спомена, ще кача скрийншоти на страхотно обосновано мнението за влиянието на инфлуенсърите, което важи с пълна сила и за Къщата.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 14:49 от Ir0ny

Общи условия

Активация на акаунт