Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря. Не всички прякори ги чувам, защото напоследък не гледам свръх внимателно, нещо си цъкам на лаптопа, докато епизодът върви, а и е на по-бърза скорост от реалната. Загубвам интерес, честно казано.

# 646
Скрит текст:

От темата за гривните. С Хаха не се усещат вече, както и предполагахме.

# 647
  • Варна
Дизи, мама Ирина е наша съфорумка. Не знам дали е бивша или чете тайно.
Скрит текст:

От темата за гривните. С Хаха не се усещат вече, както и предполагахме.

Много се разочаровах от Владо, беше ми от любимите играчи.

# 648
  • София
Ха, още един спойлер, че Кирил е преминал в лагер 1 на Нумеролозите или просто е станал по-гъст с Влади. Ама като сложим в картинката и Рената е по-скоро първото.

За да не е спам, да кажа, че Жорката мълчеше, защото е гърмян заек и знае, че най-правилната тактика е да по-нисък от тревата. Само гледаше лошо 'врага' и толкоз. Той и Цецо е същия ама Дани непрекъснато го провокира, докато Жорката не го провокират и не го вадят от комфортната му зона. Явно му имат респекта от тежестта на Игри на волята, което каквото и да си говорим е най-популярното риалити у нас с разлика пред другите.

# 649
Аз си мислих, че Дзами е повече типът на Виктория.

# 650
Аз си мислих, че Дзами е повече типът на Виктория.
Него другата седмица ще го усети.
Иначе “труженичката” още е с един и същи… ето защо не трябва да се правим на съдници и да ръсим морал.

# 651
Само да ви кажа, че съм ви оставила едно вероятно спойлерче, в случай, че не влизате редовно в онази тема със спойлерите...От ютуба е.

# 652
Спойлерче за кое предаване? (Че смесихме 2 предавания в последните коментари) Grinning От кое видео в ютюб?
Ако е за Къщата, дай го тук, но в скрит текст. Пък който иска, да кликва, който не иска - не.

# 653
Ох, Дизилер, като дърта свекърва си. Естествено, че е за Къщата на инфлуенсърите. Какъв е тоя непрекъснат порив да внасяш “уточнения”?
Спойлерът е от коментар в Ютуб, че Каменов е влизал като гост в Къщата и е ударил шамар на Спас. Няма да го пиша в скрит текст, оправяйте се.

Всички теми развали, егаси…

# 654
Макактака ще бият шамарче на Спас. Детето може да е загубено, но бързо се учи.

# 655

Надкаст с Азов

# 656
В началото съм на Надкаста с Азов и държа да отбележа - ТОЙ ГОВОРИ! Даже честно казано и не млъква Joy Водещите да са казали пет изречение, но точно това и се надявах да гледам. Изгледала съм само 20 минути, но Тошко даде много яснота и обясни прекрасно разни неща.
По думите на Азов, той е взел цигари и ги е ползвал да плаща с тях на Валерия и Янков да правят пранкове на другите. Тормозели са Антонио с пяна за бръснене в ръката докато спи и някакви такива. Къде е този материал?! Нима Антонио е толкова страшен, че не искат да излъчат материал как се излага? Защо гледахме два епизода с какво чувствала Виктория, а не се намериха пет минути за нещо различно? Защо се набляга на едни и същи участници?
Продуцентите, нали ни четете? Защо не отговорите на въпросите в подкаст, стори, нещо? И други съфоромници изказаха мнения и зададоха въпроси, които интересуват всички.
За мен Павката и Ицака ни дължат едни видео, подкаст или сторита ако щетете, в които да ни обяснят разни неща, които остават неясни като тая мисия на Ставрев. До момента на малкото неудобни въпроси, които са им зададени, отговарят уклончиво или си измиват ръцете по някакъв начин. Това би било единствения начин да спасят положението, защото доколкото виждам възрастната аудитория започва да се отегчава и разчарова.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 16:29 от Ir0ny

# 657
Сега са качили и Чакалкаст с Азов.

Аз имам едно-единствено логично обяснение на цялата ситуация с монтажа и скоро трябва да разберем дали съм права.
Може би ползват похвата, при който ни разкриват повече за образите, които са на финал и съответно орязват дори и интересните моменти на хората, които си тръгват скоро. Това се прави най-вече при предавания, чийто победител зависи от решението на публиката - засега нямаме информация този сезон да е такъв, но нищо не се знае.
Ако на финал са Цецо Цонев, Кико, Венета и Спас, значи теорията ми е пълна глупост.

Ще коментирам към финала, но ако единствено заради повествованието са орязани половината герои, а виждаме прекалено много от двете двойки и не е целенасочено... значи Павел и Ицака трябва да си сменят редактори, логъри и цялостната стратегия.

# 658

Аз имам едно-единствено логично обяснение на цялата ситуация с монтажа и скоро трябва да разберем дали съм права.
Може би ползват похвата, при който ни разкриват повече за образите, които са на финал и съответно орязват дори и интересните моменти на хората, които си тръгват скоро. Това се прави най-вече при предавания, чийто победител зависи от решението на публиката - засега нямаме информация този сезон да е такъв, но нищо не се знае.
Ако на финал са Цецо Цонев, Кико, Венета и Спас, значи теорията ми е пълна глупост.

Ще коментирам към финала, но ако единствено заради повествованието са орязани половината герои, а виждаме прекалено много от двете двойки и не е целенасочено... значи Павел и Ицака трябва да си сменят редактори, логъри и цялостната стратегия.

Скрит текст:
Само Кико от изброените стига до финал, за Георги някъде по-рано споменах. Другите двама ще запазя в тайна, но не бихте се изненадали.🤣

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 18:26 от username26-just a girl

# 659

Дори теорията ти да е вярна, пак е гадно и тъпо. Излиза така все едно са важни само тия дето отиват на финал, а другите са пълнеж. То ако ще са важни само финалистите просто да бяха вкарали само пет човек и накрая между тях да публиката да гласува. За мен е направо обидно към другите участници фокуса да пада само върху няколко персони. Не стига, че не им плащат или поне нямаме информация да дават хонорари, ами им орязват кадрите. През дългите години откакто има предавания се е доказало, че дори да не си победител пак можеш да извлечеш ползи като популярност, хорска любов, рекламодатели и т.н. А в случая като не ни показват повечето участници в различна роля от пълнеж им отнемат и това.
Донякъде вече ми липсва, а по принцип не харесвам този похват, преди определен участник да отпадне да акцентират на неговото участие.

username26-just a girl, моля те ако имаш някаква потвърдена информация какво се случва да я слагаш в спойлер или в темата за такива. Колкото и недостатъци да има предаването все пак са успели да си запазят донякъде изненадата.

Общи условия

Активация на акаунт