Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Прави ли ви впечатление как "стратезите" силно се обиждат, когато някой, с когото са в добри отношения, гласува срещу тях, т.е. стратегия е само когато те я прилагат, иначе е лицемерие? В този епизод Виктория го казва почти в прав текст, но същото важи и за Весела и Даниел. Само Жорката не е правил тъпи изказвания до момента.

# 631
Аз не харесвам Марулка, това с Валерия беше много глупаво също. Наблюдавам и двойна игра от нейно име, и като цяло бих се радвала някой да я прецака.😁
P.S. още помня как и Алекса ѝ беше казала, че ще гласуват за нея и тя не направи нищо, пък после ред сълзи, ред сополи.
Някой помни ли да е ставало нещо по-така между нея и Азов?

Аз преди си мислех че е искрена, не ме кефеше но и правих евала за това, пък то какво се оказа 😂

Поне за момента ми се вижда гаден характер, може и да греша но, това с Азов, сега и това

Дани сериозно се излага, не знам защо така 😂

Аз се натоварих от този епизод, продукцията мислех че няма да “пържат” участниците както тв реалитита, ама пак искат да ги изпънат на макс за контент, още веднъж браво на Азов че им каза някой неща на подкаста и то по интелигентен начин

Не знам дали си мислят че така ще изцедят за повече контент или нещо, гледанията не съм погледнал колко са, но тук активността в темите на Дик е много по-голяма, а там няма такива работи, макар че участниците не ми харесват и не го гледам вече

От друга гледна точка, като за безплатно гледане става предаването 😂

Следващия епизод обаче изглежда обещаващ, ай дано 😂

# 632
Мария за четвърти път я дават как лъже. Дават и кадрите, и после нейното твърдение, как лъже. И за бутането на камерата в първия епизод, и за криенето на цигарите... Сега и с "труженичката на къщата е Валерия".

Жорката на масата само мълча. Гледа сеир.
Интересно дали като са им снимали отговорите в т.нар. "изповедалня", са знаели, че ще излъчват отговорите им после на всеослушание.
За мен е грозно да се напада едно 17 г. момче.
Той май стана на 18 през лятото, по време на снимките.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:06 от diziler

# 633
На мен играта ми хареса. Лъснаха черти на някои хора, които те се опитват да скрият. Други пък продължават да копаят дъното. Имаше и такива, които се представиха достойно, та явно не е до подвеждане от страна на продукцията.
Надявам се следващите номинации да са изцяло положителни, за да се разчупят малко стратегиите и схемите.

# 634
Много е смешно как Дани в началото се прави на много широкоскроен, всичко е точно, не му пука, приема какво му казват и изведнъж превърта игрите, започва да обижда...Да не ти е в обръжението такъв човек.
На мен Дани и Вики са ми най-непоносими от всички. Бих заменила Весела за тях двамата в тъмницата.

# 635
Сега го догледах докрай. Наистина бяха грозни нападките върху Спас. Като по-голям, Даниел можеше да му каже "не се прави така" и да му даде съвет, Спас беше прав в синхрона.  By the way майка му дали чете тази тема?  Иван Христов е  регистриран тук и чете форума, па тя ли няма да чете...

Мария тотално се изложи с поредната си лъжа. Представяте ли си как лъже в реалния живот, след като тук, в това предаване 4 пъти я хващат в лъжа, а тя знае, че всичко се записва. Смятайте какво е навън. "Дума срещу дума".

Венета ме уби с нейната "една бонбона" Grinning

# 636
Валерия и аз я харесвам заради това, че винаги застава зад думата си и може да се защити. Никога не е лъгала и не е изпадала в ситуация, в която да рухне…ама…само с продуцентите не е спала май, верно си е леке…😬😬

# 637
Хората са казали - ако не знаеш коя е труженичката, е много вероятно ти да си труженичката. Та Вал .. сещай се.

Малко Биг Брадъски епизод. Не научихме нищо ново. Остана ли ерген или инфлуенсър в държавата, с който Вал да не е имала "взаимоотношения"? Ако намерят такъв, това вече ще е новина. Точно заради такива мацки излиза лошо име на жените, които се движат в мъжки компании.

Евала на Спас, само той наистина се опъна на Хаха. Но малко ми дойде в повече мрънкането, че не трябва да се скача на по-малък. Малко като - "трябва да уважаваме на 100 процента по-големите в предаванията, защото са по-големи". Ми не ... уважението се печели. Не може винаги да играе картата с възрастта. Колкото по-бързо го разбере, толкова по-добре за него. Влезли са в едно предаване, на едни условия са, равноправни участници, всеки може да хейти и уважава, когото си реши.

Марчето много се изложи, мислих я за по-умна. Имаше къде-къде по интелигентен начин да отиграе ситуацията с Валерия.

На Жорко защо така не му чухме гласа? Да няма мисия да се справи с логореята?

Много ми е забавно как след толкова реалитита и толкова години се възхищаваме на Ставрев, че е голям стратег. Хората тези сплитове на гласове ги правят от 20 години. Всеки завършил 3ти клас, би трябвало да се сети, че ако сте 6 на 2 например, трябва да разделите гласовете. Голям стратег, но единствената причина да не е в тъмницата е, че Веска не може да го бие и трябва да й пращат слаби играчи.

# 638
Адмирациите към Ставрев не се адресират по повод способността му да разделя и пресмята гласове, а заради цялостното му поведение и разсъжденията му. И затова, че начинът му на игра не е толкова напрягащ и всяващ смут. И е едно от малкото неща, които ни държат пред екрана този сезон.

А Валерия е (била) необвързана жена, която може да прави, каквото си пожелае. Аз смятам, че сексуалният й живот засяга само нея и партньорите й.

# 639
Става ясно, че в днешни времена, кармата пристига много бързо, почти начаса. В промото, Марулка, докато се опитва да се прави на духовита и пак на гърба на Валерия, демек "Валчето е направила такаааа....", все че се разчекна, като квакащо земноводно и си наби сурата в ръба на стената. Сега чисти карма, чрез болката.Satisfied

Иначе, радвам се, че изплува най-после интимната история и Дани да забрави, че ще я използва за изнудване.
Героят на епизода, разбира се, е Спас. Че взе, че избра и правилна тактика - реакция на момента и после синхрона. Браво на малкия!

# 640
Остава да уточним коя е Марулка. Хората нали си имат имена...

# 641
Остава да уточним коя е Марулка. Хората нали си имат имена...
E в предаването редовно я наричат така. Едва ли МАРулка е Венета.

Разделянето на гласове в български предавания се е правило само в Сървайвър (последните 3 сезона, които са разпределени в почти 10 години) и спорадично в ИВ. Не мисля, че е нещо, на което са свикнали. Освен това съм чувала доста погрешни или обречени на провал стратегии от хора, които се имат за топ мислители - Жоро например, И да, цялостното поведение на Ставрев допринася за възхищението към него.
Съгласна съм, че единствено физическата му сила и факта, че неприятната коалиция пази най-неприятната си членка, са причина той да не е в тъмницата. Но това за мен лично е дупка в правилата на предаването. Ако не даваха такива облаги на "тъмничарите" и правилата на предаването бяха правилно координирани, той пак щеше да си е в Къщата.

# 642
  • Paris
Рождения ми ден беше преди 2 седмици и получих  билет за финала така,че ще го видим направо на живо как ще е. Честно и преди го споменах, винаги съм искала да участвам в реалити предаване, но не знам дали в Къщата след тези интриги и драми на Веси и Дани. Нищо де чакам отново да пуснат платформа за записване за сезон 4 хиихи

Аз бях изпратила за този сезон, но никой дори и не ми отговори на мейла с видеото. Сега като гледам сезона не съжалявам. Наистина не знам с кого бих се коалирала.
От днешния епизод ми дойде в повече изказването на Спас, че бил малък и опита му да се изкара жертва. Да, факт Даниел беше груб с изказването си, но думите “това ще го гледа малкото ми братче” бяха опит да се изкара слаб и невинен. Първо защо малкото му братче е нужно да гледа риалити, второ той като се попипва с Валерия и имитира Янков с простотии няма ли да го гледа малкото му братче? От началото на сезона се вижда, че Спас е като кученце на Валерия и Янков. Дори и Кико май му каза, че имитира клатенето на главата на Янков. Ясно, че е малък, но аз от 10 годишна имам собствено мнение и не се подмазвам на хората само и само да им се харесам.
Що се отнася до Мария, както бях казала и преди - двулична е. Уви, оказах се права в предположението си. Много е тъпо да си приятел с някого дори и за играта и да дрънкаш глупости по синхрони.
Венета много ме разсмя с това за рождения ден. Заслужават си пастички и шоколади.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:59 от Noreli

# 643
Ами щом питам, очевидно ми е убягнало. Благодаря, че не ми отговорихте.
И в някои други теми тук хората си слагат разни прякори.. Лъвче, Мис Кобра... и ние трябва да гадаем кого имат предвид.

# 644
Ами щом питам, очевидно ми е убягнало. Благодаря, че не ми отговорихте.
Аз ще ти отговоря. Марулка е Мария (с русата коса).

Общи условия

Активация на акаунт