Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Стартът беше силен, беше очевидно, че са вдигнали нивото и аз наистина си помислих, че целят да привлекат друг тип публика. Имам чувството, че и самите участници усещат какво се очаква от тях и започват да проявяват инфантилност. На мен Жоро в ИВ изобщо не ми изглеждаше толкова незрял. Тук се държи като дете, особено с тази история за чубака изобщо не мога да го приема насериозно. Все едно е някое момченце, зарибено по видеоигри. Обаче обикновено ежедневието не е толкова вълнуващо, той не може да получи достатъчно допамин и иска да пренесе играта в истинския живот. Сигурно това прави нонстоп в ежедневието си. Той всъщност занимава ли се с нещо друго освен подготовката си за форматите и подкаста? Нали стана ясно, че вече не се занимава професионално със спорт. И той ли занапред ще се развива като инфлуенсър?

# 616
Доколкото се разбра Жорката завърши някаква икономика, вече не е активен спортист, спрягаха нещо общо с плувеца Радо и брат му Мишо за плуване в открити води. Сега се е издигнал до ниво стратег в риалити формат и човек само като му види партньорите в играта може да си направи изводите.

# 617
Аз не питам случайно. Просто предстои да му се прави актуална визитка за All stars и май не е достатъчно престижно да си представен само като победител от Къщата на инфлуенсърите. Simple Smile

# 618
Аз след изслушването на подкаста с Азов, смятам че и Кралски и Лили Аначкова ще са в сезон 4. Все пак точно ,че имат проблеми *бийф* и имат големи аудитории. Може и Линшо и Лили, може Кралски и Маттего, някои от ТикТок сензациите.. Дори и Ицака да е засегнат (което ме съмнява) от Кралски, все пак правят предаване и е в техен интерес да вкарат интрига. Както във всеки сезон има представител от LGBTQ и питат всеки участник "Имате ли против гейовете.." така и ще е интересно направо да се вкарат хора с драма в живия живот. Другото интересно е,че Кралски доста "знае" по Ютуб, но може да не е такъв образ на живо.

# 619
@Ir0ny, не съм гледал "Русалки". С 2 думи за какво иде реч?
Не изказвам мнение за въпросния човек конкретно, не съм му кликвал на канала. Казвам го по принцип... че многото абонати нищо не значат.
Не ми прилича на човек, пазаруващ абонати.
Аз затова изрично казах, че не говоря за конкретния човек, а за по принцип. Всеки може да си натрупа абонати, стига да иска. И дори и да не го е направил по този начин, многото абонати не са гаранция за качество.

Нито знам кой е Кралски, нито знам, коя е Лили Аначкова. Затова не мога да изказвам мнение за тях, дори не знам как изглеждат.

# 620
@Ir0ny, не съм гледал "Русалки". С 2 думи за какво иде реч?
Не ти и трябва да го гледаш. Аз съм гледала само реакцията на Мъци, но и това ми беше предостатъчно да се зачудя дали имам право да алармирам закрила на детето, че пускат малчугани в салоните да гледат филм пълен със сексуално съдържание. Чакам истинските филммайстори да се обявят на протест защо това изобщо е допуснато да влезе в кината.
Качих частите от статията, защото смятам, че те са актуални независимо дали говорим за гавра, така де филм, или за предаване в интернет или за популярни Инстаграм страници.
Според мен Лили Аначкова се има за твърде голяма звезда, че да се принизи да влезе в Къщата. Все пак нейните малаумни тиктоци, пардон - епизоди на сериал, събират милиони гледания. А ако пък Павката и Ицака и се молят на колене и някакси я убедят да участва (използвам ирония, въпреки че смятам, че този сезон е падение, все пак са на светлинни години пред тая) почти гола задник на Валерия и глупостите на Виктория ще ни се видят невероятна игра в предаване.

# 621
Ясно, филм по кината. Рекох да не е някой уеб сериал.

Да видим в четвъртия сезон какво ще е. В третия простотията много се засили. Но пък технически е една идея по-добре. Ако махнат операторите в кадър или прескачащите кадри при монтажа, ще е екстра.

# 622
Това "Русалки" е "H2O" ( едно старо и тъпо детско сериалче) от Алиекспрес. Тик ток сериал е, ама направиха и пълнометражен филм.
Иначе имах злата участ да се озова в киното на премиерата на филма явно, защото беше като детска градина фоайето на киното. Но... трябва да призная, връщаха деца под 14 г ако не са придружени от родител (поне в Cinema city Пловдив беше така).

# 623
Съвсем забравих, че днес има епизод от 6.

Май за тази игра говореха в последния подкаст Виктория и Коцето.

# 624
Ех, момчета, какъв тъмбнейл. Избутахте си сезона на задн...гърба на Валерия.

# 625
  • София
Не е лесно да си руса...
Марийке, Марийке...
Ставрев добре я нареди на синхрон.
И много правилно Цецо им рече на останалите, че вече не могат да сплитват, защото играят срещу продукцията дефакто (тъй като пишман коалицията отдавна беше унищожена, а е в играта само заради продукцията).
Ставрев според мен е истинския лидер, но е толкова скрит, че сега изплува Цонев а.к.а. локалния лидер. 😀😉
Лошо, защото ми харесва и змийчето Вики веднга го нарочи за гонене. Дано не стрелят по него. Ама Жорката едва ли ще го иска в тъмницата, твърде добър е за там и ще бие Веси и Васко. Ще видим.
Сега голямата задача на Ставрев е да разбере дали Жорката ще използва парите които има за да защити някого или не. И по кого да стрелят, т.е. да насочат всичките си гласове. Според мен срещу Вики е най-добре, защото има най-малък шанс да се върне. Дани е прекалено очевиден избор и се очаква Жоро да го защити ако му предложат изобщо такова нещо. Абе сложна дилема...

Иначе ''играта'' беше доста интересна и се разкриха доста неща за динамиката и отношенията в къщата.

За мен е грозно да се напада едно 17 г. момче.
Черна точка за Дани (особено) и Коцето.

Хаха, 'тризнаците'
Дани за Янков, Цецо и Спас (тук се посмях, добро беше)

Е, тя Валерия на този дадения синхрон почти на 90% си призна, че е месила кекс с Дани...
Не си спомням дали не ни го повтарят или е нещо ново.

# 626
Можеше от продукцията да покажат повече кадри с Васето, със сигурност в тъмницата не мълчи. Явно и той като Азов им е в списъка- “фикус”….Че преди няколко епизода доста гледахме какво се случва там, макар и никой да не искаше. Интересно ми е обаче, дали от продукцията са разрешили на Васето да стриймва и ако да, къде?😁 Че нали от години не пропускал и е отдаден на аудиторията си. Няма как да стриймва там, 100% е излизал някъде, даже може и в къщата да са го вкарвали отново.

# 627
Хубав епизод! Simple Smile
Казах ви, че Даниел и Валерия са имали взаимоотношения, твърде малко хора го бяха уловили това от предния епизод.

Валерия много ми се издига в очите след Ергенът. "Не ти се обидих, че ме нарече труженичка, аз ако се впрягах за всичко, щях да се срина. Виж, ако ми изядеш сухата паста, ще ти се обидя" беше жестоко Grinning

Много силен синхрон на Спас след изцепката на Даниел. 14 години са голяма разлика, наистина е недостойно да го мачка така.

Хареса ми разговорът на шатрата на Валерия, Цецо и компания относно последващата стратегия. Наистина мислят много умно и Цецо за пореден път ми се бетонира като топ стратег. Как се научи на такава игра от онзи кьопав Сървайвър, няма да спра да се чудя. Да, чудесна идея е да се целят в двама от отсрещната коалиция и да не позволяват да загубят свой и наистина ще оставят твърде малко неща на късмета, ако се целят в хора, различни от Даниел и Жоро, за да не са обезоръжени от плюсовете.

И ето тук идва моята прогноза как ще се стекат обстоятелствата - слагам в спойлер, но няма реален такъв, просто гадая по монтажа на предаването.
Скрит текст:
Според мен тази стратегия няма да сработи заради Мария. За мен точно тя ще ги издъни и ще гласува различно. Виждаме колко надъхани са Георги и Весела в социалните мрежи, отделно синхронът как Ставрев е разочарован от нея е идеална прелюдия за това. Надявам се силно да бъркам, защото при грешен ход на КЗС, това ще е краят за тях и всичко останало ще остане само на шанса да падат хора от другите на игри.

# 628
Аз не харесвам Марулка, това с Валерия беше много глупаво също. Наблюдавам и двойна игра от нейно име, и като цяло бих се радвала някой да я прецака.😁
P.S. още помня как и Алекса ѝ беше казала, че ще гласуват за нея и тя не направи нищо, пък после ред сълзи, ред сополи.
Някой помни ли да е ставало нещо по-така между нея и Азов?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 20:28 от username26-just a girl

# 629
Виктория мисли,  че светът се върти около нея. Не може да преглътне, че Янков я номинира. Все е обидена и все го изтъква.
Другата противна,  но още от Сървайвър е Мария.

Валерия ми харесва. Отстоява се. Не и пука. Не рухва. Държи на близките си. В Ергенът не я харесвах. Тук да.

Общи условия

Активация на акаунт