Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 721
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Дани, и аз харесвам Mediheal, макар, че отдавна не съм купувала - май че имам останали само 2-3 техни маски (чудесни). Ще държа под око постовете ти за продуктите на Anua, серумът наистина ли е с такава консистенция? Simple Smile

И това, което взех за пубертетката, която винаги ми съска като и купя нещо ново, което според мен ще и помогне, a после с половин уста признава, че съм била права.

PS Като видя нещо такова ставам зла, ама много зла - с просто око се вижда силно некадърно фотошопене на втората снимка и искат с такава аматьорщина да продават!?!?

https://anua.us/products/heartleaf-77-soothing-toner

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 17:30 от Agent Provocateur

# 181
Агенче, relax pls. Всеки се опитва да продава и много от аматьорите се опитват да правят пари по много лош начин. Тъй като съм в тази сфера / за маркетинга говоря/ и не вярвам докато не опитам сама, не се връзвам на снимки. То аз и на описанията много-много не вярвам и на ревютата също Wink Тома неверни, какво да се прави Laughing
Та за серума, да, такава приятна консистенция е. Нанася се много леко и бързо попива в кожата. Отнася се и за двата продукта.

# 182
Дани, аз не се връзвам на снимки и разбира се, въртя презрително очи, когато тежки и богати брандове ми напишат, че си били направили тестове на фокус група от 20-30 жени.

Но на подсъзнателно ниво веднага ми пада доверието в бранд, който си позволява да публикува подобни издънки. Вдига ми червен флаг. Но аз съм си такава.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 17:57 от Agent Provocateur

# 183
Недей така. Много хубави продукти страдат от лошо направена маркетингова кампания.  А да не говоря, за обратната страна нищо не правещи неща с хубави маркетингови кампании. Примери много. Точно по тази причина аз предпочитам сама да си правя изводите.  Но всеки може сам да избира да хареса нещо или не, да повярва или не на рекламата.

# 184
Дани, аз не съм казала нищо лошо за продуктите, нито пък си избирам  продукти по снимки или рекламни превземки. Просто си позволих да споделя каква реакция предизиква в мен лошо свършена работа плесната на официален сайт.

PS За кой да е продукт чета ревюта на реални потребители, гледам състави, сравнявам със състави на продукти, които съм имала и харесвала.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:04 от Agent Provocateur

# 185
  • Beyond the Frontiers
Дани, аз не съм казала нищо лошо за продуктите, нипо пък си избирам  продукти по снимки или рекламни превземки. Просто си позволих да споделя каква реакция предизиква в мен лошо свършена работа, плесната на официален сайт.

А коя марка е това за пуберите?
Аз тествам различни неща. За сега Vichy е най-доброто.

# 186
# 187
Сега виждам, че сте коментирали папиломите. Имах няколко малки на шията и в основата й. През лятото нанасях крем с транексамова киселина и пак тогава започнах да слагам съвсем малко третиноин, минималното количество, останало по пръстите ми след лицето.
Не е сигурно кой крем подейства. Вече ги няма Simple Smile

# 188
Оф, писах, писах за впечатленията ми от вариантите на Reedle shot , които вече ползвах и го изтрих без да искам, ще напиша по-нататък.

# 189
Моя продавач от ибей ми пратил тази оферта
https://www.ebay.com/str/style2030

Започнах с reedle shot 50, дават го за стартър няколко дена,  след това минах на 100. Малко след като започнах 100, кожата ми започна да пощипва при нанасяне на тонер. Не е нещо неприятно, но се усеща. По-лошото беше, че започна да ми се получава кир ефект с всичко, което слагах през деня, но тъй като нямах никакви раздразнения продължих да го ползвам. След това сложих една маска с 300, в началото пощипва малко повече от стотицата, но не е нещо нетърпимо и не продължава дълго, след нея ми се засили пощипването сутрин и кир ефекта. Вече се чудех какво от обичайните неща да ползвам и накрая реших да продължа с бранда и извадих vitalight 100, оказа се магическата пръчица, спря пощипването при нанасяне на козметика и кир ефекта. Утре ще слагам за втори път маска с 300.
Като ефект, още не мога да кажа, че има някакъв уау, но положителното е, че нямам раздразнения, кожата ми не се засушава, предвид че вечер ползвах само шотове без нищо друго, когато започна кир ефекта няколко дена ползвах само тонер през деня заради кир ефекта, кожата ми си остана в прилично състояниe.
Vitalight определено е от моя тип хидратация, кожата ми обича хиалуронова киселина.
Като първи впечатления - положителни. Продължавам, 300 един път седмично, 100 през останалото време, през деня ще слагам , vitalight, ще пробвам pro-cica и колагена, 700 още не съм решила кога ще го вкарам.

# 190
  • Prismatica Aerie
Зари, супер е, че нямаш засушаване и раздразнения, по принцип е хубаво да се нанася нещо след шотовете - нали това им е идеята, да спомагат по-доброто усвояване на продуктите. Simple Smile
Щипането е от движението на самите спикули - нормално е да се усеща и на следващия ден, когато се маже нещо по лицето - те все още са в епидермиса. "Кир" ефектът вероятно е самата ексфолирана кожа.
А vitalight 100 не е ли с вит.C?

# 191
  • София
Зари, правилно ли разбирам, че след шотовете слагаш само vitalight?
Ретинол/Ретинал, нямаш ли вкаран в рутината?

# 192
Catalano ще го погледна, Grinning на опаковката пише cica &hyalon и аз съм си решила хиалуронова киселина.
Вечерта след шотовете нищо не слагам, vitalight сутринта. Не ползвам нищо от гамата на ретинолите, мъча ги периодично, но нещо не ми влияят добре.
Всеки нов продукт вкарвам по този начин, кожата ми е доста чувствителна и така веднага разбирам става или не за мен. Оня оток под очите още не ми се е оправил напълно.
Ани писа, че ползва алергозан, решила съм да пробвам, но все забравям да си купя.

# 193
  • Den Haag
Извинявам се за спама предварително, но може ли малко помощ за този eBay. Често чета, че го ползвате за мостри, по изгодно ли идва, нещо не мога да се оправя с него. Като отида на мострите на мен ми се виждат скъпи. Примерно този крем за очите:

Та $18 за две мостри не е ли много? Аз ли съм в грешка? По колко ви излизат мострите и ако поръчвате за първи път мостра, колко бройки си взимате? Как намирате най-изгодните купувачи? Живея в Холандия и някой който е поръчвал за Европа може ли да сподели опита си? Благодаря предварително:)

Също тази цена добра ли е за тези мостри?

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 11:58 от diana lobodova

# 194
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Извинявам се за спама предварително, но може ли малко помощ за този eBay. Често чета, че го ползвате за мостри, по изгодно ли идва, нещо не мога да се оправя с него. Като отида на мострите на мен ми се виждат скъпи. Примерно този крем за очите:

Та $18 за две мостри не е ли много? Аз ли съм в грешка? По колко ви излизат мострите и ако поръчвате за първи път мостра, колко бройки си взимате? Как намирате най-изгодните купувачи? Живея в Холандия и някой който е поръчвал за Европа може ли да сподели опита си? Благодаря предварително:)

Също тази цена добра ли е за тези мостри?
Това е най-скъпата линия на The Whoo, за 50+ - Hwanyu Пълноразмерен, конкретният продукт е около 270-300$, някъде и повече.

Ето малко по-добра цена за Cheonyuldan Ultimate Regenerating Overnight Mask

Общи условия

Активация на акаунт