Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 796
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Много благодаря, Natalka! Редактирах си въпроса, защото междувременно цената пак беше намалена.
Нещо обаче се закучи при регистрацията. След въвеждане на мобилен номер, в полетата за адрес не може да се влезе.

# 361
Много благодаря, Natalka! Редактирах си въпроса, защото междувременно цената пак беше намалена.
Нещо обаче се закучи при регистрацията. След въвеждане на мобилен номер, в полетата за адрес не може да се влезе.

Има някаква техническа драма с немския сайт. От 15ти октомври ви изчезнаха всички поръчки назад в годините, списъка със запазени неща.... Писах 3-4 пъти на съпорта, но за сега няма промяна. Пробвай след време отново. Simple Smile

# 362
  • София
Има ги, но те препращат с линк към тях и отново трябва да се въведе юзер и парола.
Само на мен ли ми се струва, че има вече много малко продукти в Stilevana, каквото потърся, все го няма, а напоследък само от там пазарувах.

# 363
Има ги, но те препращат с линк към тях и отново трябва да се въведе юзер и парола.
Само на мен ли ми се струва, че има вече много малко продукти в Stilevana, каквото потърся, все го няма, а напоследък само от там пазарувах.

Асортимента наистина оредя. Колкото до предишните поръчки- при мен не става и така, влизах през гугъл профил, сега с мейла и парола изобщо не ме разпознава. Rolling Eyes

# 364
При мен няма проблем, логнах се преди малко с мейл и парола. Но напоследък предпочитам да пазарувам от ebay.

# 365
  • Чукарландия
При мен немската Stylevana ми загуби всичко и от количката, и от списъка с любими. Нищо няма, нито линк, нито нещо друго.
Всичко наново...

# 366
Да споделя моето мнение за VT COSMETICS VT Reedle shot комплекта, при ползване от 2 седмици. Не съм доволна, не виждам никакво подобрение, освен че ми изсушава кожата, друг ефект не виждам. Но да обърна внимание, че това се отнася за моята кожа- чувствително-комбинирана. Ще направя последен опит като си купя от маските  с 300,700 и 1000 да пробвам, може да е от ниската концентрация Thinking и чак тогава ще взема окончателно решение да го отхвърля или не.

И тази маска не се разбра с моята кожа Rolling Eyes
За това трябва да се пробва и да се откриват нужните продукти ,който ще са подходящи за  вашата кожа.

# 367
При мен немската Stylevana ми загуби всичко и от количката, и от списъка с любими. Нищо няма, нито линк, нито нещо друго.
Всичко наново...

Така е и при мен, Бубе. С разликата, че като вляза в история на поръчките има- за направени поръчки преди 15.10.2024 г натиснете ТУК, но от там нататък не се случва, каквото трябва да се случи. Изхвърля ме и това е Smile

# 368
  • София
Всичко наново...

Така е и при мен, Бубе. С разликата, че като вляза в история на поръчките има- за направени поръчки преди 15.10.2024 г натиснете ТУК, но от там нататък не се случва, каквото трябва да се случи. Изхвърля ме и това е Smile
Да не би да превеждате страницата, при мен въпросния тук ми показва старите поръчки.

Иначе да, смениха сайта, затова и не си виждате стария списък с любими и старите поръчки.

# 369
Здравейте! Поръчах си козметика на Skin1004 от ozone.bg, но сега имам леки съмнения, че не са оригинални. Двата продукта, които ме съмняват са Madagascar Centella Тонер за лице и ампулата им Madagascar Centella. Някой има ли наблюдения за козметиката от Озон, или дали някой е имал съмнения за неоригинални продукти специфично на тази марка Skin1004?

# 370
  • Prismatica Aerie
Skin1004 имат фалшификати на много от продуктите, най-вече ампулата и сънскрийна.
Иначе за Озон нищо лошо не мога да кажа, но не пазарувам козметика оттам, както и от никой бг сайт.

Може да снимате, каквото ви съмнява и да пратите на hello@skin1004korea.com с въпрос оригинални ли са.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 21:53 от Catalano

# 371
Успях да поръчам от Stylevana🎊 Код за първа поръчка не сработи, но пък някакъв текущ код за отстъпка мина, така че като за първи път съм доволна.
Някой ползвал ли е продукти на Hada Labo с транексамова киселина?

# 372
  • На брега на реката
Момичета, имам проблем с Стилвана. Не съм поръчвала от 2 месеца и вчера се опитах и не успях да вляза. Смених паролата и успях, но не мога да видя историята на поръчките от преди 15 октомври, защото пак иска парола и при въвеждането ѝ, изписва грешка.
Отидох на профила и ми изписва само имената и не мога да видя адрес. Не ми дава и да добавя нов, просто не са активни полетата.
Някой друг с такъв проблем?
Извинявам се, ако е коментирано, но с търсачката не се справям.

# 373
И  при мен е така .

# 374
При мен проблем няма. След като се логна, мога да видя  поръчките си и изобщо, имам пълен достъп до всичко.

Общи условия

Активация на акаунт