Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 418
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Ползвала съм крема и съм доволна. Лек е, зимата ми идва недостатъчен, защото съм със суха кожа и ползвам трет, но за лятото ми идва екстра. Така че за нормална кожа ще е добре и сега, мисля. Взех и аз сета, че ми се стори изгоден, а и заради мини опаковките (за пътуване ще са удобни). Емулсията я имам, но не съм стигала до нея, иначе есенцията ми е супер за зимата.

# 586
Здравейте!
Търся корейски cc крем или фдт с ниска покривност. Имам зачервявания по лицето и главната ми цел е продукт които да ми изравни цвета на кожата. Изобщо не съм запознат с корейските марки и много ще се радвам ако ми препоръчате някой.

# 587
Здравейте!
Търся корейски cc крем или фдт с ниска покривност. Имам зачервявания по лицето и главната ми цел е продукт които да ми изравни цвета на кожата. Изобщо не съм запознат с корейските марки и много ще се радвам ако ми препоръчате някой.

Пробвайте Erborian, имат прекрасни BB и CC кремове!

# 588
За изравняване на тена и туширане на зачервявания по-скоро бих препоръчала тонираща зелена база.

https://www.jsmbeauty.us/Mobile/Product/Detail/view/pid/1266/cid/82

От какво са зачервяванията и къде са - бузите, чело или по цялото лице.

Днес пробвах тонираната слънцезащита на round lab, толкова бяла и суха, твърдо не ми е.

# 589
  • софия
Много харесвам Erborian BB eye и не оставам без него. Лек е, но стои много естествено, никога не се събира, има и SPF.
Разбирам, че питането е малко по-различно, ама аз да  се изкажа Blush
А за червенините- да,  зелена база.
 Базите са важно нещо. Убеждавам се отново, пак с розовата база на History. Прекрасна!!
Имат и зелена.

# 590
Здравейте!

Мисля, че къшън фон дьо тените на Unleashia ще ви харесат. Имат синя, розова и зелена версия според това какъв тип е кожата ви и какъв ефект търсите като финиш на лицето.

# 591
  • софия
Извинете, пак аз. Не искам да всявам паника, но да ви кажа какво ми се случи днес. Опитвам да плащам с дебитна карта и се оказа че картата ми е блокирана. Цял ден звъня на банката и се оказва, че е заради плащане на 5.12 към SV. Питат ме дали аз съм го направила, . защото СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ С ТОЗИ ТЪРГОВЕЦ!!!!
Какво ли да мислим?! Само казвам...

# 592
В SV абсолютно винаги плащам с PayPal, имах няколко проблема с тях за които PayPal съдействаха

# 593
  • софия
В SV абсолютно винаги плащам с PayPal, имах няколко проблема с тях за които PayPal съдействаха
Разбира се и аз така олащам.
Проблеми с плащане, или с поръчки?

# 594
За зачервяване може да пробвате този на dr.jart. При мен работи. Има и травъл опаковка за тест.
Зелен е, но при втриване се адаптира към вашият цвят.

# 595
На мен също ми блокираха картата заради транзакция към SV,направена преди месец  през PayPal.Видяла им се рискова.

# 596
  • Бургас
Хубавици, търся си хидратираща маска, която се отмива след определено време. Ползвам и съм доволна от тази https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1113521322, но ми поомръзна. Някой сеща ли се за добър такъв продукт? Не намирам сякаш голямо разнообразие от тях по сайтовете. Или аз не търся както трябва.

# 597
Разбира се и аз така олащам.
Проблеми с плащане, или с поръчки?

С поръчки. Една от тях повече от 3 месеца не беше шипната, писах им няколко пъти и след като отворих диспут в пей пал веднага я шипнаха. Сега се каня да пускам поръчка, че ми трябват някой неща и чак ме замислихте....

# 598
  • софия
Хубавици, търся си хидратираща маска, която се отмива след определено време. Ползвам и съм доволна от тази https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1113521322, но ми поомръзна. Някой сеща ли се за добър такъв продукт? Не намирам сякаш голямо разнообразие от тях по сайтовете. Или аз не търся както трябва.
Йен, аз съм фен на медената на I'm from. От SV купувам мини версиите, имаше  май и в Нотино голямата опаковка.

# 599
Скрит текст:
Това са ми последните продукти, които ползвам. Имам си хидратиращ крем и серума с центела на skin1004.
Кожата ми е комб. към суха, понякога и със зачервявания около носа, но с центелата се успокоява сякаш.
Обаче ми свършва и искам друго подобно. Спряла съм се на medicube - Triple Collagen Serum 4.0.
https://www.yesstyle.com/en/medicube-triple-collagen-serum-4-0-5 … ml/pid.1124066778
В количката ми е и маската за устни на Klavuu
https://www.yesstyle.com/en/klavuu-nourishing-care-lip-sleeping- … ml/pid.1116367258
Киселини ми липсват.
Да добавя ли още нещо?
По-нагоре имаше хубав крем против зачервявания, но ще го оставя за по-натам.

Общи условия

Активация на акаунт