Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 921
  • 785
  •   2
Отговори
# 180
Penelope77, дори и да е така (не се бях вгледала толкова детайлно в сенките) има си видимо подобрение още повече, че са минали 2 години. Аз мисля, че се е получило добре.

# 181
  • София
Аз бих искала да знам, Силвия Лулчева къде си е освежила лицето така? Мернах някаква нейна реклама из нета и лицето и беше много, ама много свежо!

# 182
Аз бих искала да знам, Силвия Лулчева къде си е освежила лицето така? Мернах някаква нейна реклама из нета и лицето и беше много, ама много свежо!

Повечето от популярните личности ходят в Белисимо

# 183
Аз много харесвам Стефания Колева.Гледам я тези дни на реклама за
боя по ТВ- ми то кожа, коса , контур ..Перфектна за 51 год жена. Не знам къде ходи или ген ама е страхотна за възрастта си.

# 184
Че се подържа,подържа се,но самото видео има "филтри".Не знам точно как се казват,но ги използват при видеоклиповете на фолкпевиците.

# 185
Силвия Лулчева я видях преди месец на една спирка. Ами кожата й е в страхотно състояние и наживо.

# 186
  • Plovdiv
Penelope77, дори и да е така (не се бях вгледала толкова детайлно в сенките) има си видимо подобрение още повече, че са минали 2 години. Аз мисля, че се е получило добре.

да,да има подобрение,но и светлината е различна при двете снимки ,подобрение със сигурност има да .

И аз бях в Белисимо наскоро на консултация,Мисля ,че са отлични специалисти,а отношението е много професионално и много сърдечно.Бих ги посещавала отново,но за съжаление са ми далече.Но ако живеех в София бих ходила там.Сградата е много готина,часовете се спазваха,всички бяха много любезни.

# 187
Преди време питах за синини след Профайло. Идвам с отзив:
Вчера поставих за първи път Профайло в дерма акт, д-р Битолска. Днес нямам никакви синини, нито следи от убожданията, макар че по време на процедурата си беше болезнено. Но кожата ми сияе, назото буквално е като на 20 годишна (на 39 съм). Невероятен резултат. Вече колко ще издържи, предстои да разберем. Но наистина не очаквах чак такъв ефект. Не мога да спра да се гледам в огледалото.

# 188
И при мен беше страхотно, но след седмица всичко изчезна 😃 Дано при теб се задържи повече.

# 189
Здравейте, искам да споделя лош опит от PB Serum и др Милена Генчева от Варна.

Изключително некоректно отношение от страна на Милена Гечева. След тежка алергична реакция от инжектиране на PB Serum, за който предварително не ми направи тест за алергия, прекарах 3 седмици, в които бях тотално обезобразена (подута, червена и с лице, покрито с мехури, като след изгаряне). Не можех да ходя на работа и се наложи да анулирам самолетните си билети (работя във Франция).

Беше ми обещала коригираща безплатна процедура, тъй като цялото ми лице се отпусна и свлече надолу. Коригиращата процедура включваше инжектиране на хиалуронов филър, за да се повдигне констатираното отпускане на контура, който тотално се свлече след PB Serumа и изглеждах състарена с поне 5 - 6 години.

Няколко месеца след инцидента опитах по всички възможни начини да се свържа с доктор Генчева - на личния ѝ телефон и чрез регистратурата на клиниката. Никой не ми върна обаждане, а ми беше обещала, че при следващото ми прибиране в България коригиращата процедура ще ми бъде направена задължително, дори ако се наложи да бъде извън работно време, ако в периода на прибирането ми няма свободни часове.

Наивно се доверих на дадената дума, без да поискам документ като гаранция. Накрая успях да си запиша час при следващо прибиране в България, но на място тя ми каза, че коригиращата процедура е имала валидност само 6 месеца (което изобщо не беше споменала преди това) и такава в крайна сметка няма да ми бъде направена.

Изключително съм разочарована от некоректното отношение. След разходите, които имах за PB Serum (600 лв), загубата на 4000 лв поради невъзможността да ходя на работа един месец и анулирането на самолетните ми билети и закупуването на нови (600 лв), общо 5200 лв, които изгубих заради алергията от продукта, се оказа че и коригиращите процедури също ще си останат за моя сметка.

Това което най-много ме разочарова е че когато се видяхме и отказа да ми направи процедурата, ми каза че няма никаква гаранция че алергията която съм получила е от PB Seruma, a e възможно да е била от нещо което съм изяла, като нейна клиентка която получила алергия след като изяла картоф... имайки в предвид че през целия си живот не съм имала никога каквато и да е била хранителна алергия и цялото ми лице тотално пламна, и зaпочна да ме гори от вътре само час след като ми инжектира продукта.. просто намам думи.

Не ви препоръчвам по никакъв повод да посещавате тази докторка, поради тоталната липса на поемане на отговорност за случилото се, както и поради факта че е човек, който не държи на думата си.

Ако някой се интересува да му пратя снимки да ми пише.

Всичко добро и внимавайте! 🙏

# 190
Съчувствам ти сърдечно! Възпитанието не ми позволява да назова с думи тази лекарска постъпка...
А сега как си, всичко наред ли е вече с лицето?
За д-р Милена Ганчева, която работеше в Скинлайн ли става въпрос?

# 191
Този ефект след абдоминопластика наистина ли е възможен?
https://www.instagram.com/reel/C_3kgw7o3bD/?igsh=cGdpZDJkcHppd3Vh

# 192
  • София
Този ефект след абдоминопластика наистина ли е възможен?
https://www.instagram.com/reel/C_3kgw7o3bD/?igsh=cGdpZDJkcHppd3Vh
Да!

# 193
Леле, останах безмълвна.
Много е напреднала естетичната медицина/хирургия. Браво!
Сунита, съжалявам за случилото ти се. Не смятай сумите, имало е да става. Потърси си нов лекар, на твое място не бих имала доверие на досегашния.

# 194
Сунита, какъв е този серум? Не съм го чувала, нещо като филар или?
Може би е добре да уточниш, коя точно Милена Генчева, защото май са две

Общи условия

Активация на акаунт