Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 52 066
  • 785
  •   1
Отговори
# 240
При всеки прагът на болка е различен. Мен не ме боли при ботокс, бустер и поставяне на филър в скули. Обаче при устни - мне, благодаря, искам си лидокаиновият крем за 20тина минути. Георгиевски ми нанасяше на устните и след 2 минути е готов да поставя. Казвам му - Съжалявам, но за мен това е малко време. Не, той преценявал. А болката е 8/10 - тогава наистина повиших тон сериозно. Това, че някой бърза за следващ пациент, да си ходи или т.н., не ми е никаква причина за мен.

На местата където ходих след това винаги сестра ме е приемала, нанася крем и след известно време идва лекарят. Сега за лазера за периорбиталната зона - бяха ми казали, че ще боли. Помолих веднъж само лекаря да ме обезболят добре. Ами човекът беше казал на сестрата, приехаме в кабинета по-рано, намазаха ме и т.н. Ясно, че е бизнес, но поне няма усещането за конвеер.

# 241
Like, и аз съм като теб.

# 242
  • Там където
Дами, простете моето невежество, но за Д-р Виктор Георгиевски ли става дума? От Дерма акт?

# 243
# 244
Включвам се за моя казус с отслабващия ефект на ботокса. Бях при д-р Малев - да, наистина за 1 месец се появи мимика на гневната бръчка (а наскоро и по челото), обаче обяснението е, че е лято, че е топло и че това се очаква от ботокса - да отпуска постепенно. Ново поставяне - след 4 месеца, като ще трябва да се сложи повече на гневната бръчка. Ами... не съм много ОК с това отпускане един месец след поставяне на ботокс, но това е.

Моля да ме насочите към процедури за неинвазивно оформяне на тялото. Нещо, което ефективно премахва мазнини и има видими резултати. Мислих си за криолиполиза, но попаднах и на EVOLVE във VDERM.

# 245
И на мен при Здравкова така ми се случва с ботокса и ще сменям.Не може 1м и да имам мимика и то силна.

# 246
  • София
Здравейте,
Ще се радвам някой да сподели отзиви от хим. пилинг PRX T33. Какво влияние оказва на кожата? Беше ми препоръчан днес от дерматолог за освежаване и “подмладяване” (заличаване на фини бръчки). Нямам неравномерен тен или белези от акне (прочетох, че се използва и за това). Правите ли често хим. пилинги и могат ли да се правят самостоятелно в домашни условия?

# 247
Момичета моля да ми препоръчате добър доктор към който да се ориентирам във Варна за инжекционни процедури-филъри,бустери,мезо. Запазих час за консултация при др. Мариана Костова  от Скинлайн,но никакви отзиви  не намирам за нея и изпитвам известно притеснение.  Heart

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 00:42 от Janeta777

# 248
Не е нормално ботоксът след 1 месец да отпуска, чак до мимика. И при мен се е случвало. При д-р Георгиевски последният път слагах ноември 2023 и ми държа до май 2024 (около 6 месеца). Сега съм от май месец, хем съм бременна (хормони и т.н.), обаче нямам почти никаква мимика още. Доволна съм много, вдигнати вежди и т.н. Хармониката още ми стои.

Жаки, стискам палци и при теб да се получи с ботокса

# 249
  • Варна
Аз не съм забелязала при мен ботокса да се влияе от топло и студено.Все таки действието му е около 4 месеца и вече не мога да се гледам.Най мен дразнят едни фини линийки дето се появяват точно над веждите като отпусне....А относно Георгиевски,не беше ли казал в един подкаст на доктор Хаджийска, че вече се цели да няма ретуш на ботокса при тях?

# 250
През, колко време може да се подновява ботокс? Сложих в края на юли, след което се наложи ретуш в началото на август, и сега вече си имам мимики.

# 251
И аз мисля, че не е нормално за 1 месец да ми се появи мимика и то видима, с отбелязване на бръчките. А не правя нищо, с което, да кажем, да го "разградя" бързо - нито интензивни тренировки, нито парна баня и сауна, нищо. Но така и не ми казаха единиците и вида ботокс, който е използван. Отделно, клпачите ми са леко виснали, но леко. Определено няма да слагам отново в ДермаАкт. 

# 252
Да, това каза Георгиевски, че тенденциите било да не се слага пак на ретуш- ама дали за всички се получава, не знам.

# 253
смятам, че смяната му с друг лекар беше ключово при мен.
При кой лекар отиде?

# 254
Да, това каза Георгиевски, че тенденциите било да не се слага пак на ретуш- ама дали за всички се получава, не знам.
Това не знам как и дали се получава изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт