Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 763
  • 785
  •   1
Отговори
# 555
Joana, опитай с Радиес, една ампула може и да стигне и не се прави протокол за бройки след време.Хубава ти е кожата, с ботокс опитай, опитен лекар ще го сложи така, че да не засегне птозата.И да се случи е временен ефект, но не е приятно. де.

Да, благодаря ви. Ще се информирам къде да направя консултация и може би ще започна или с ботокса или Радиес.
Двете не се изключват и са хубави процедури. Ботокс ще видите бързо резултат, при Радиес се чака малко.
Аз съм слагала веднъж Радиес в долна част на лицето преди почти 3 години и бях супер доволна. Сега планирам да поставя отново. Скулптра съм слагала в шия и също бях доволна. Не съм следвала протокол от няколко пъти, а еднократно поставяне.

# 556
Въпреки това отново бих си направила такава процедура, заради усещането за хубаво почистване.
Прилагам снимка на най-засеганта зона, на челото, тук не се виждат добре назолабиалните, заради светлината. Но пък се вижда падналия ми клепач, който се притеснявам да не засегна с поставяне на ботокс в тази зона.
Скрит текст:
[/quote]
Аз продължавам да смятам, че при вас Морфеус първо и после каквото трябва (1-2 Хармоники) ще даде страхотен ефект. Кожата е плътна и тежка и Морфеуса ще е супер за нея. Морфеусът вдига челото и клепача. Аз също съм със смъкнат клепач и Морфеус+ботокс дават страхотен ефект.
Първоначално е малко повече инвестиция, но ако сте решила да подобрявате нещо, не бива да е на парче, защото само ще си давате парите и няма да има ефект. На лицето сега, ако сложите Хармоника, вероятно няма да видите ефект. Трябва холистичен подход.
Но когато първоначално се вложи по-голяма сума и се действа, после само де поддържа и сумите намаляват.
Ако в момента нямате възможност, според мен, изчакайте, докато имате такава, а не действайте на парче и започнете например с третиноин и масажи с гуа ща или при козметик, ако имате възможност.
[/quote]
Много ви благодаря за коментара Heartpulse Напълно разумно е това, което казвате.
Аз ползвам от година някъде ретинол и ретинАл, но трет, не съм ползвала. Масажите, домашно си правя, не съм редовна.

# 557
Аз, преди да забременея, минах на трет и определено имаше лифтинг, стягане на кожата и промяна в плътността. Трябва, обаче много, много хидратация с трет.
Жаки прави йога за лице и масажи и е прекрасна. Според мен пробвайте така, онлайн има много видеа. Аз сега не правя нищо и поддържам с масажи и хидратация и положението е много добре.
Но, аз например, като сложих Хармоника, вече бях след 2 Морфеуса и затова ефектът беше уау. Ако не бях правила, може би нямаше да е така. Според мен и по този начин се задържа ефекта на продукта. Филъри не слагайте, ще има ефект напълнено лице.
Междудругото, Дерма акт пускат хубави промоции на Морфеус, така че следете. И ако се решите - правете при д-р Трендафилов. Работата с апарата е специфична, а за него съм сигурна, че знае как да работи с него. Аз съм с тънка, като лист кожа, малко стопяване на мазнини да има, всичко ще увисне. Правила съм 4 Морфеуса (2 от които само на шия) при него и няма и 1 стопена мазнинка. Само хубав лифтинг и плъмп ефект. Отделно и ме минава винаги над окото, при костта, заради падналия клепач и после там кожата прави колаген и се вдига клепача. Като сложа ботокс след това и се получава ефект все едно съм правила оперативен лифтинг. Иначе моето око е като вашето, ако не правя нищо. Успех!

# 558
  • София
Аз в някакъв момент пробвах Трет. Един крем от Гърция, един серум ... Не ми харесва усещането върху кожата, направо ме плаши. По-добре ботокс.
Моята кожа май е средно дебела, особено на бузите.

# 559
Пробвай с нещо по-леко за начало .

# 560
Пробвайте с трета по метода сандвич-един хидратиращ тонер ,после серум /хидтатиращ ,пептиден  или със серамиди/ слагате трета и отгоре запечатвате  с хубав вечерен крем или нощна маска .Така няма да усетите ефекта на опъната и изсушена кожа .Хубаво е да изчаквате между продуктите  по 15-20мин

# 561
Аз мисля, че дамата тотално се обърка. ☺️☺️☺️😋😉
Накрая ще отиде в клиниката и ще я завъртят към нещо съвсем различно. Но най-впечатляващо ми звучи на КРР за морфеуса. Не ми изглежда лицето ви като да има нужда нещо да се слага по него, хубаво пухкаво е, не е загубило обем, по-скоро лифтинг.

# 562
  • София
О, сега видях снимката на Joana. Ми тя е много млада! Няма какво да се прави даже.
Може би един лек пилинг сега зимата...

Я кажете така ли е или аз си внушавам? Тези филъри ми се струват като гъба. Един ден се пълни повече с вода, един ден по-малко. Един ден изглеждам с бузи, един ден - просто опъната. Устните ми понякога изглеждат почти като преди, понякога - по-пухкави.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 15:24 от Rockstar

# 563
Не си внушаваш, ако задържаш вода става така.
Джоана не си харесва назолабиалните, затова казах да сложи Радиес и после да се види какво се налага още.При мен действаме така.

# 564
Аз, преди да забременея, минах на трет и определено имаше лифтинг, стягане на кожата и промяна в плътността. Трябва, обаче много, много хидратация с трет.
Жаки прави йога за лице и масажи и е прекрасна. Според мен пробвайте така, онлайн има много видеа. Аз сега не правя нищо и поддържам с масажи и хидратация и положението е много добре.
Но, аз например, като сложих Хармоника, вече бях след 2 Морфеуса и затова ефектът беше уау. Ако не бях правила, може би нямаше да е така. Според мен и по този начин се задържа ефекта на продукта. Филъри не слагайте, ще има ефект напълнено лице.
Междудругото, Дерма акт пускат хубави промоции на Морфеус, така че следете. И ако се решите - правете при д-р Трендафилов. Работата с апарата е специфична, а за него съм сигурна, че знае как да работи с него. Аз съм с тънка, като лист кожа, малко стопяване на мазнини да има, всичко ще увисне. Правила съм 4 Морфеуса (2 от които само на шия) при него и няма и 1 стопена мазнинка. Само хубав лифтинг и плъмп ефект. Отделно и ме минава винаги над окото, при костта, заради падналия клепач и после там кожата прави колаген и се вдига клепача. Като сложа ботокс след това и се получава ефект все едно съм правила оперативен лифтинг. Иначе моето око е като вашето, ако не правя нищо. Успех!
Мноого ви благодаря за наистина подбробното обяснение и насоките към специалист Yellow Heart
Разбрах какво имате предвид и не бих направила компромис със специалиста, на който ще се доверя. За Трендафилов съм чувала и други добри отзиви.
О, сега видях снимката на Joana. Ми тя е много млада! Няма какво да се прави даже.
Може би един лек пилинг сега зимата...
Хаха, много благодаря за комплимента (вече не съм толкова, на 41 съм) Simple Smile
До сега минавах за доста по-млада, ама вече тези бръчки и назото много издават Laughing На снимката не се виждат назолабиалните, малко по-нагоре в коментар съм качила и снимка на долната част, където се виждат колко са дълбоки вече.

# 565
Здравейте момичета, радвам се че ви открих! На 30+ съм и търся своята рутина и ще се радвам, ако ми помогнете откъде да започна. Доскоро си мислих, че съм със супер суха кожа, особено зимата изпитвам ужасен дискомфорт, опъване и сърбеж, ако не хидратирам добре (навсякъде по тялото). Ноо имам кофти пори( виждат се по бузите около носа и в Т-зоната, ужасно е), имам черни точки, а понякога 1-2 пъти в месеца ми излиза и по някоя сочна пъпка. Имам бръчици около очите и понякога назолабиалните ми също са забелижими, както и една по-дълбока на челото. Реално не знам дали е възможно кожа с черни точки, запушващи се пори да се води суха, така че може и да е комбинирана. Използвам мицеларна вода на Юриаж за почистване, както и за хидратация и слънцезащита. Иска ми се да почиствам по-добре кожата си, да няма такива пори и черни точки, както и да скрия някой леки, белези от стискане и новопоявили се лунички от слънцето (някакви миниатюрни петънца или не знам точно какво е). Искам и да хидратирам по-добре около очите и да масажирам с нещо (може би някакво масло). Моля, за препоръки какво да добавя към грижата си - нещо по-леко и безобидно търся и постепенно да добавям, понеже се притеснявам от твърде агресивни съставки и реакции, както казах по-чувствителна ми е кожата зимата особено. Предпочитам аптечни марки, вдъхват ми повече доверие 😂

# 566
Принципно мицеларната вода не е най-подходяща за ежедневно почистване. По-добре двойно почистване - първо с масленобазирано почистващо, след това воднобазирано. Серумите с ниацинамид помагат за порите, както и киселини, ретинол, много хидратация и задължителна слънцезащита. Масажиране с неподходящо масло най-вероятно ще запуши порите. Разгледай разни марки, харесай си неща и ела в темата за кремовете за по-точни мнения.

# 567
Д-р Мария Хаджийска от Дерма Акт ли е по майчинство? Ако е така, леле, страхотна новина. Браво! Много се радвам за нея! Голяма сладурана е. Simple Smile Simple Smile

# 568
Препоръчвам ви да започнете да използвате киселини ,като за начало започнете с тонер с киселини,за изчистване на черните точки и нормализиране на порите на Paula choice са добри .Включете добра хидратация ,това че кожата е мазна в Т зоната съвсем не означава и че не е жадна .Продукт с ницианамид също ще ви помогне.

# 569
Д-р Мария Хаджийска от Дерма Акт ли е по майчинство? Ако е така, леле, страхотна новина. Браво! Много се радвам за нея! Голяма сладурана е. Simple Smile Simple Smile
Тя, да. Септември бях за ботокс и после за бустер и ми каза, че излиза дълга отпуска, в последствие се потвърди, че си е баш майчинство. И аз много се радвам за нея, просто не знам кой да ме поеме докато я няма.

Общи условия

Активация на акаунт