Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 467
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 620
Joy
Да, за тялото при мен си е ген. Единственият ми проблем е малко коремче. което правя, но аз ям много и всичко, диети никога не съм спазвала. Ако започна да гладувам си докарвам стомашни проблеми.
Да ставам модел съм преследвана от модни дизайнери още от ученичка (80-те) и след това вече като зряла жена, но мен ме влечаха други неща. По-късно, когато самата аз станах дизайнер в сферата на интериора и архитектурата, те (модните) и аз си бяхме взаимни клиенти.
Много от вас също са със супер пропорционални тела, и ако се движехте повече в тези среди, щяхте да прилагате в/у себе си малко по-смело прозрачности и екстравагантности; това да вкарваш идеи от висшата мода в ежедневието си съвсем не означава, че ще бъдеш подложена на критики, коментари и забележки от околните. Които наистина разбират от стил го възприемат за нещо напълно нормално (дори естествено) и естетично. Нямам предвид кичозните комбинезони от примерите от постовете на Агента., те са за смях.

# 1 621
Мими, аз съм 50/50 за роклята, наистина е различна от твоя стил, но пък разнообразието е хубаво.
Скрит текст:
За Гери, в твоите очи сигурно😉

Докато не сложиш твоя снимка, издокарана като Жизел Б., са само празни приказки от клавиатурата.

Апропо снимката е от 2003г., когато Жизел е на 33год.!
Поне 99% от тук пишещите мацки, могат да сложат дори и по-добре изглеждащи на снимка, когато са били на тази възраст 33г.

Joy
Явно и pinco е член на вчерашното жури по красота.
Снимка от миналата седмица:
.....
Малко се притеснявам дали ще може да ми хване и прецени пропорциите, че малко съм си скрила краката с главата, защото тогава акцентът трябваше да пада в/у прическата.
Затова ето снимка в цял ръст отпреди 20г.:

[/spoiler]
Защо му е на някой да публикува чужди снимки от  свое име не разбирам и какво доказва с това също не разбирам, не че ме интересува.
Що се отнася до реалната снимка - Гери, на възрастта си изглеждаш, прилично изглеждаща жена на средна възраст. Не си от малкото жени, които наистина младеят - това ми е мнението. Не съм консерва, реалист съм.

Цитат
Апропо снимката е от 2003г., когато Жизел е на 33год.!
Поне 99% от тук пишещите мацки, могат да сложат дори и по-добре изглеждащи на снимка, когато са били на тази възраст 33г.
На мнението на Пинко съм.

За срещата съм ОК.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 14:43 от Sweta

# 1 622
Имам такива познати- ядат като лами, а са хилки-мотовилки и страхотна физика.🤷🏻♀Ама не преувеличавам като казвам, че ядат много.Гери просто си късметлийка с хубав ген.И моят е хубав(за външност), но килограмите винаги са ми на ръба, а не ям много, просто ям повече въглехидрати, че с месото не се обичаме откак съм родена.Като цяло съм най-слабата жена в близкото ми обкръжение семейно.Всички жени - майка, баби, лели, повечето братовчедки, сестра ми, са закръглени към по-закръглени.Simple Smile))) И сме
дребни хора.Та не мога да очаквам повече.Баща ми беше слаб и атлетичен.
Времето е у-жас-но.Да се надяваме октомври да е хубав и по-лесно да избутаме зимата, живи и здрави.

# 1 623
Момичета, мерси, номер по надолу ще взема, иначе не. И полата е доста широка и прави обем / не че нямам коремче/ и ръкавите вижте колко широко падат на китките, защото е голяма. Wink Но някак почвам да се преглъщам с разширяваща се пола надолу, не само права и молив. Само без волани разбира се! 🤣
Това си мислех и аз. За обема. Плюс, че тази точно дължина не ми допадна. Но не знам с номер по-малка как ще изглежда.

# 1 624
Бърз въпрос, че даже и тръгнах така- демоде ли ми е тренчът? Че имам колебания. Със самба съм на краката, не по чорапи.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:10 от De Si

# 1 625
Пия си чая днес завита с топло одеалце и се каня да вадя дебелите дрехи.
Попрочетох ви вчера колкото можах, нищо не разбрах, но както и да е:)
За дхз си мислех - ще намериш нещо друго, мила, което ще ти е още по-интересно и полезно.
Роклята на Мими - колкото ми харесваш с ризата, както я беше стилизирала, толкова тази рокля не ми харесва. По мое мнение те "размива" като черти, де да знам. С черното сако за повече контраст може и да е друго....
На слънчевото пампамче-честито, чудни снимки видях от останалите предните дни!

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:21 от silver pearl

# 1 626
  • София
Мими, грабвай точният размер рокля. Много ми харесва и като модел, и как ти стои.
За среща днес няма да мога да се организирам.

Гери, радвай се на добрия ти ген и си носи, каквото ти е кеф. Мисля, че си от типа хора, които са се фиксирали към даден стил в младостта си и трудно се адаптират към промяна и не се интересуват от това какво е актуално сега, накъде се движи визията на хората и т.н. Няма лошо. Само форумната изразност на тази ти особеност е леко на нож, което провокира ответна реакция.

# 1 627
Де си - и аз имам същия и се канех да го нося тази есен, но май ще прескоча пак.
Въобще как се уцелва сезон за тази дреха…

# 1 628
Тъкмо е за него при мен, ама 14 години не му дойде времето.

# 1 629
  • София
Другата седмица за среща ще съм на линия евентуално. За събота вече имам едно отложено отдавна кафе. За неделя имаме билети с щерката за Зорба в Операта 16ч.

Оставихме моренцето и сече пътуваме към София. В Стара Загора термометърът показва 27-28 градуса. Simple Smile

От вчера прощално. Несебър

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 11:55 от kopche

# 1 630
  • Sofia
Много ти отива тази жълта ризка! Heart Eyes

# 1 631
Копче, сменяй ризата с пуловер.
Де Си, не те видях, дай пак 🙏🏻 Аз мн.харесвам тренчове, имам няколко.Един скоро не съм носила, но смятам тази есен да го изтупам от нафталина Simple Smile))

# 1 632
Копче, чудесна ризка и капела! Yellow HeartBlue Heart
Късите дънкови панталонки отдавна не виреят в моя гардероб.
Just for fun си поръчах ето тази рокля днес:

Няма да ходя с нея на работа, обещавам. Grinning

Някой си помисли, че Жизел Б. е съфорумка ли? Sweat Smile Joy

# 1 633
anne-marie, аз си помислих Joy
Роклята е прекрасна, на разни вечерни събития ще си номер едно в нея.
Направо те виждам как влизаш в Джанъм Скай така

# 1 634
  • тук-там
Ами ние повечето сме обратното - млади души в застаряващо тяло. Така че не можем да дадем адекватни съвети.
Ан Мари - роклята е трепач!

Общи условия

Активация на акаунт