Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 066
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 695
  • тук-там
NFB, май ми излезе твоята пола (егати ИИ):
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/pola-9147051?utm_medium= … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/dorothy … kins/pola-9147051

# 1 696
Мадрид не ми допадат, заради единичната каишка, но скоро видях жена, която беше с модела с голямата катарама в бяло и червен педикюр. Много ми допадна за следващото лято, само не съм сигурна доколко този модел ще ми е удобен с 1 каишка.

Диа, змийски топли ботуши бих носила с удоволствие Simple Smile 

# 1 697
Мтз тази е полата ,да ....аз бях пускала линк назад в темата ,всички тук сме заразени с пайетен таргет 🙃
Току що ми излезе пола с пайетки и прозрачен воал на HM ,много ми хареса и ако беше примерно златисто веднага бих си я взела да ми стои като скелет в гардероба хахах 🤣 Имам и такъв раздел там ,неносими ,само да има ...

Благодаря за инфото за полети от Бургас ,лятото ще превъртя сити брейка ...точно такова нещо ми трябва ...
Вчера прерушках  Зарата в Бургас ,само парцали ...нещо много им е паднал гарда и като материи и като кройка .Влюбих се обаче в една алено червена дълга сатенена рокля и една кремаво-бяла  полупрозрачна риза ,щеше да ми заспи на полата ....естествено ,когато вече не търся дрехи за сватба ...винаги така става 😒

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 06:17 от No_frame bitch

# 1 698
Любимите ми UGG! Най-грозната и най-удобната обувка на света 😊

За първи път си купих по време на пандемията (естествено), вече имам няколко чифта, включително и такива за мокър сняг, защото за съжаление се оказа не държат на киша.
Много интересно, не знаех че има два бранда, имам едни купувани от Австралия - ще ги погледна като им дойде времето от кои са.

# 1 699
Още преди 20 год., когато нахлуха взеха личния ми приз, за най-грозната  обувка на света, дори в нас не бих ги обула.  
Носете си ги със здраве, на мен не ми пречи, просто си казвам мнението. Нищо женско и естетично няма в тях.

# 1 700
Научих се, че няма лошо време, само неподходящ аутфит.
Така преди години се сдобих също с тези, защото не се пързалят на лед и кал и държат топло до -20 градуса.
https://www.amazon.co.uk/dp/B07CX9TP9J?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Вълната не запарява, нося такива пантофи и лятото. Имам Emu и Милвена, бг фирма

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:52 от Elirost

# 1 701
La Sportiva имам същата, тичам зимата с нея, а и ходя из града 🙂 Много са удобни.

Чехли от овча кожа си купувам на български марки. Овце има и в България 😀 не са ендемични за Австралия.

С Ugg-сове ниски и на платформи, жените пристъпят като тантурести патици по улиците.

# 1 702
От Трявна си купих чехли от агнешка кожа, ръчно правени. Много кипри. Но вкъщи няма как да се носи такова нещо - адски са топли, а аз не понасям врели крака. Заминаха за Сф при маман.

# 1 703
Мими помниш ли марката?
Бих искала да купя точна кипри чехли за РД на мама. Е и парфюм де, че иначе ще ме замери с чехлите 🙃

# 1 704
Добро утро дами. Вчера беше ден за прибиране  на летни и изваждане на есенно - зимни дрехи. Не го обичам това занимание, но всеки път откривам нещо забравено Simple Smile. Вчерашна находка - част от поръчка, която явно не съм била сигурна трябва  ли да задържа, съответно съм пропуснала срока за връщане ... Ами готова съм за анималистичната среща Simple Smile.  Опитах се максимално да огранича въздействието на леопарда, включвайки и райета и карета в днешният стайлинг Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:47 от pep_si

# 1 705
  • Берлин
Al, в коледната тема хвалеха такива чехли и сайт за онлайн поръчка имаше, виж там.
При нас много се носят тези боти/ботуши, даже и чехлите им. Аз имам, но рядко съм ги обувала. Иначе все са им такива леко откачени обувките

Моите са сини.
Гледах новата колекция на Виктория Бекъм - и там е такова положението дантела, мрежа, тюл. Но имаше някои интересни неща, които щях да показвам, но не знам къде ги запазих.

# 1 706
Pepsi, много ти е хубав леопарда 🙂

Папурче мерси, аз едни на Милвена съм и харесала, но Мими като написа кипри и веднага си представих едни за мама.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:18 от Al Georgieva

# 1 707
Мими помниш ли марката?
Бих искала да купя точна кипри чехли за РД на мама. Е и парфюм де, че иначе ще ме замери с чехлите 🙃
Марка няма, правят се в дюкяна на известния в цяла България цървулджия на улицата на старите занаяти.  Има и елегантни мъжки чехли като на чорбаджийте едно време, наистина много красиви и изчистени!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1418927505039583&id=1397 … 2105&locale=bg_BG

# 1 708
  • София
Имам и нося Ugg-сове. Подарък са ми от моята американска приятелка, която беше поръчала 39 номер, но реално в обувката влиза крака не повече от 37,5 номер. Отделно сводът им е нисък на моите и само по-малък крак влиза. Точно за мен! Беше ги чакала от Австралия близо 2 седмици да дойдат при нея. Та се върнах с тях от последното ни гости при тях в Щатите. Blush

За киша не бих си помислила да ходя с друго, освен с гумени ботуши. Имам 3 чифта гуми. Черни до коляното с панделка. Черни  - боти. И последно си взех тези от АЮ:

Съчетават се много добре със зеленото ми дълго яке от БС.

Дойде ми китайският Дайсън! Той си беше дошъл миналата седмица още, ама ме чакаше да се върна. Синът ми беше взел пакета от BoxNow.
Ето го:
Скрит текст:
Пробвах го и всичко си работи отлично! Два недостатъка за мен:
- доста е шумен за 700 W
- приставките за навиване са малко по широк цилиндър, от този, който аз харесвам
Сега с моята подкъсена коса - няма да има вече много приложение. Но успях на суха коса да извия с горещ въздух кичурите навън.
По скоро мисля да го върна, защото в Дайсън комплекта ми също имам приставка за навиване и изглаждане.
Скрит текст:
Ако някой го иска -го пращам на цената, която го взех аз -39лв.
Едит:
Изпратен!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:03 от kopche

# 1 709
Копче, приставките не са ли много дървени.

Общи условия

Активация на акаунт