Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 201
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 680
Много хора ги носят и като домашни пантофи, отделно, че продават и пантофи по $100++ чифта. Понеже са агнешка кожа не запарват, не претоплят, не миришат - абе феновете им се кълнат в тях Simple Smile

Моят модел е апрески, доста различен, но пак подплатен с агнешка кожа и съм го носила на -36С без да ми мръзнат пръстите на краката.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:43 от Agent Provocateur

# 1 681
Знае ли човек...може и аз да пронося. Дъщеря ми имаше такива, 40 номер, като ги видех в коридора се стрясках всеки път! 🤣
То и сандали на Rieker като ми показвахте лятото мислех, че се шегувате, а новите лоуфъри ми се оказаха същата марка, а мислех, че са на Каприз. Абе завята работа съм аз!
Ей на и аз намерих на платформа, явно сега това е хит.

Кло, азиатката в клипа гледа Бирките с такава погнуса, както ги гледа ММ. И ме питаше как въобще ми е хрумнало АЗ са си купя такива чехли. 🤭

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:52 от mimi.7299

# 1 682
Имам пропуски по темата, но се включвам за обувките с вълна, обичам. Интерсна тема сте подхванали. Идея нямах за историята на популярните UGG. Имам един чифт, да не остана необута Simple Smile Почти не съм ги носила, нещо не нацелих модела. Обаче едни на ей тази фирма https://australialuxeco.com/ ги носих с удоволствие с години. Още мога да ги нося. Не намирам моите да покажа, отдавна са. Нося ги основно на бос крак, топло, комфортно и много удобно. Мисля, че точно затова са толкова популярни, заради комфорта да се пъхнеш на топло, меко и пухкаво.
Пробвала съм платформа. За мен не е удобна, няма гъвкавост. Иначе виждам се носят, много. Особено мини-тата, като на снимките на Агент.
Някъде мернах за черното обсъждате. Противопоказен за мен, но последните години го експлоатирам много, харесва ми

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 00:05 от Elirost

# 1 683

Мими, аз същите показах на предната страница Simple Smile

# 1 684
Бременна със сина, т. е. преди 16 години си относих подобен модел, но EMU, в малинов цвят. С “рокерия” също стоят много добре. ❤
За съжаление, вече няма такива зими, в които биха ми вършили работа. Иначе са много готини, фенси и закачливи.

# 1 685

Мими, аз същите показах на предната страница Simple Smile
Ми на, завята работа, на мен все едни и същи всичките ми изглеждат 🤭

# 1 686
Мими, от кога имаш фенси Биркита? 🙈😳

# 1 687
Мими, от кога имаш фенси Биркита? 🙈😳
Ооо ми отдавна...от 2-3 години! Бяха нашумели във форума. Хем моите са нежни, с слонова кост кожа и златна катарама, май модел Мадрид бяха.
ПП Това лято не ги намерих...подозирам, че ММ ги е изхвърлил! 🤣

# 1 688
Този тип ботуши са супер топли и мекички и май се носят на бос крак. Ако се интересувате от такъв модел на малко по-достъпни цени, вижте марката Bearpaw. Имам сини лачени ботуши от кожа на змийски принт от модела 😁 сигурно ще има припаднали... На приятелка мъжа и се впечатли от тях 😆
Много са топли, ама много! И краката не се потят от тази топлина.
Мъжът ми има мокасини EMU, които предлагат подобни като моделите на UGG, и които са с вълна отвътре. Носи ги на бос крак.
Скрит текст:

# 1 689
И на мен не са любими Биркитата, още
от едно време като се появиха подобни и им викахме чехли с корк Simple Smile) Сега има доста по приемливи модели.Тези Мадрид в златно ми допадат.

# 1 690
Че Диа те тия блестящите по биват..
 Wink

# 1 691
Мими, като съм с тях, всички ме гледат в краката.😄

# 1 692
  • тук-там
Както знаете, аз съм фен и на бирки, и на ugg. И токчета не нося. Ще търся да демонстрирам.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 22:50 от mtz

# 1 693
Разглеждам си любимите Нока и попадам на страницата на потребителите, свежи идеи има
https://www.hoka.com/en/gb/styled-by-you/

# 1 694
  • Ямбол
Аз от утре се връщам на работа, ама служебните ангажименти започнаха от по-рано 😅.

А какъв дъжд се изсипа малко след това 😅, не е истина.

Нямам нито Биркита, нито Ъггсове, обаче вторите винаги са ми се стрували неудобни за носене, вероятно заради равната подметка 🤔.

Сиска, дано се намери кръводарител, представям си какво ѝ е в момента на съфорумката 🙁.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:29 от Майола Бени

Общи условия

Активация на акаунт