Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 409
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 665
Аз не съм имала такива,но на повечето мацки, които ги носят забелязвам, че се деформират отзад табаните и кривят глезените.За мен са глезотийка, но както Лин иска- за сухо време и кратко носене са ок.
Също смятам, че са за слаби жени.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:29 от ДХ3

# 1 666
No_frame...
Сега погледнах, wizzair от Бургас ми дава полети само до Лондон и Катовице... Имаше до Полша... Сигурна съм. Явно са били сезонни Sad
Имаше лятото до Краков и Гданск и още един полски град. Едни приятели ходиха по 22.09. Даже ми казаха, че до края на октомври има за Гданск. Аз за това се навих, абсурд да се помъкна от Сф да летя баш за Полша. Ще чакам другото лято. Wink

# 1 667
Аз имам UGG на няколко години, почти като нови са, нося ги в снежно и студено време.. Много топли и комфортни са без да запарват крака, няма да сбъркаш ако инвестираш в тях..
Моите са този модел

Произведени в Австралия са UGG

https://comfortme.com.au/products/comfort-me-australian-made-cla … nt=35964530884772

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 07:08 от SHE_IS

# 1 668
She, ма сухо снежно, нали? Ако е киша мокрят ли се?

# 1 669
В кишаво време не ги нося, само в студена снежна зима или при сух студ със снежна настилка. Не се мокрят при сняг, изолират отлично крака от студа и влага.. Най-комфортната зимна обувка са за мен..

# 1 670
Оф, аз тия UGG никак не ги харесвам. Може да са топли и меки, ама не са моето...достатъчно не си харесвам краката, че да ги туря в това нещо...🤪
Иначе щом са топлещи за студове ще са добре. Ние зима нямаме и цял декември, януари, февруари ходя с ботуши/ боти дори без подплата.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:04 от mimi.7299

# 1 671
На мен са ми симпатични тези апрески. Не съм си купила, защото са ниски, обаче гледам има и с висока платформа и се замислям за покупка. Бих си взела тези в по тъмно кафяво, светлия велур наистина трудно се подържа. Не са UGG, EMU са.

# 1 672
На мен ми харесват тези ботушки, имам подобни, доста по-обемисти, но са топли и приятни за носене в снеговете. Обаче, ако крака е свикнал на друг тип обувка, или носите често повдигнати обувки, този тип боти/ботушки може да ви се сторят все едно ви теглят назад и ви нарушават баланса. Адаш, не те виждам с такъв ботуш, иначе те видях с роклята - хареса ми щастливото ти излъчване, роклята не толкова, нещо цветово не ми пасна, но ще се радвам да те видя с твоя размер..
За дантели - вече не нося, ама и аз на бала бях с една прозрачна дантела (със сутиен), иначе ленените ми потници за лятото и тениски доволно прозират, но със сутиен не мисля, че е толкова лошо - харесвам се.
С това студено време се сетих, че нямам … чадър , срамота знам, сега трябва да намеря някакъв хубав и голям.
Хубава вечер от мен, момичета!

# 1 673
При мен тези ботуши бяха ужасно популярни преди около 12-15 год, но и сега продължават да са, просто не са 70% от ботушите на улицата. Носеха се със скини дънки или клин и по-обемно яке/палто... не и с формално облекло.

Сега метнах един поглед, предложенията за стилизация изглеждат така:

Но около мен може да видиш всичко със всичко:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 05:20 от Agent Provocateur

# 1 674
Тук някъде преди 8 години /нещо такова/ бяха много популярни, носеха се по подобен начин, харесваше ми.

Ами харесва ми - От кръста надолу, нагоре моята зиморничава личност навлечена с боди /вълнено/, поло /вълнено/ плюс показаната горна дреха, вълнен шал и това съм аз. Даже чорапите не изглеждат зле тук, но вероятно ще сложа плътен чорапогащник. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 22:10 от Sweta

# 1 675
  • Велико Търново
Само да кажа, че съфорумката, чийто баща се нуждае от кръв ми е приятелка и е страхотна мацка.Аз съм редовен кръводарител, но от тук не мога да помогна.

Копче, аз от сникърсите на Boss нямам никакви забележки-6 или 7 чифта имам/имам и повтарящи се/.Купих си и втора рокля след като ми съсипаха първата.

# 1 676
Адаш ма молА те, много ясно, че не ме виждаш в такива "ботушки". Направо се чудя как някой може да измисли таквоз нещо за дамски ботуш... 🤣🤭

# 1 677
Sweta, на платформа са още по-топли, понеже дебелата подметка изолира по-добре. Стига да ти е комфортно да ходиш с тях. Аз се движа бавно на висока и мека подметка и това ме отказа от модела.

# 1 678
Мими не си сама! 😆
UGGS и биркита са едни от най-грозните за мен обувки.

Много се смях с това видео! 🤣🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/DAOJYrYiM4B/?igsh=c3R2NTluOXVpNTll

# 1 679
  • Sofia
Тези ботушки дълго време ги мислех за домашни пантофи. Blush Ама нито навън,  нито вкъщи бих обула такива. За личните ми естетически представи са кошмар.

Днес извадих гумените Lemon jelly.  Още миришат на лимон, ароматизирани дойдоха.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт