Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 426
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Сливен
Mimi.7299, не знам дали е от размера, но аз имам резерви за роклята. Вероятно в него е причината за широките ръкави и големия набор в талията. Като пробваш точния размер, сама ще усетиш дали е твоята!
Linofrina, а с тези удобно ли ти е? Пробвала съм, но като липсва дори и малко токче или леко повдигане на петата,  на мен не ми е комфортно.
cloè, Ан-мари, интересни рокли!
Някога въобще не харесвах дантели, изглеждаше ми като за баби от викторианската епоха, демоде /преди 20 и ... години/, сега си мисля -какво пък й е на дантелата. Като си прочетох последното изречение и се замислих Joy, отивам към възрастта на бабите...

# 1 651
Тези са ми удобни, с уточнението, че ще крача в тях от колата до вратата и на работа.

# 1 652
Дантели съм носила още на бала си, така че
не са за баби, моля-моля 😃.
Лин, тези на мен ми се вадят отзад, но от колата до офис са си екстра.

Момичета, бащата на съфорумка се нуждае от помощ, трябва да се дари кръв:

За тези, които не знаят- има изисквания кой може и не може да дарява.Аз, за съжаление, не мога, но удрям едно рамо.🙏🏻

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 18:26 от ДХ3

# 1 653
  • София
Ан-Мари, много ми харесват презрамките на роклята - умирам за тънки презрамки!
Дантели и аз харесвам (но не и за мен). Особено в прочита на Но Фрейм, когато са в изненадваща комбинация - с вълнена дреха, с някакъв пънкарски елемент, в необичаен цвят. Иначе черна дантела е класика и някои жени стои много добре.

# 1 654
Гледам, че обсъждате рокли и дантели.
На мен ми е зимно и понеже се опитвам да се разболея, чакам нещо, колкото грозно, толкова и топло; за работа и сух студ. 🤣

И аз искам такива.
От къде са?

# 1 655
Ranella, не препоръчвам.
UGG е американски бранд, който е малко като минал и заминал покрай Gucci.
Или като да си купиш ето такова Ferrari:

Скрит текст:

И един сериозен аргумент: всички тези "ботуши", които съм виждала на улицата, са в безобразно мръсен външен вид (явно се поддържат трудно), а това "пухче" вътре при употреба е заприличало на спластено киче.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:34 от GeryGG

# 1 656
А не ги ли пуснаха UGG първи?

# 1 657
UGG e австралийски бранд

# 1 658
Все си мислех, че ъглитата са австралийски. Агент, писали сме заедно.

# 1 659
https://en.wikipedia.org/wiki/UGG_(brand)

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:38 от GeryGG

# 1 660
Ranella, онлайн. Търси Uggs Classic Mini ii или Ultra Mini ii. Тези са по-ниските. Прецени кога и колко ще ги носиш, все пак не са универсална обувка, която издържа капризите на времето.
Дали ще са в приличен вид, с неизбежните леки следи от употреба след време или ще са нещо кално с кече, зависи от теб Stuck Out Tongue Залагам на първото.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:43 от Linofrina

# 1 661
# 1 662
Гери, какво показваш, нищо не ми излиза от линка ти. Или не мога да чета. Което не е изключено, де.
Виждала съм късите , дето са като чехли. На една румънка , наборка. Не бяха мръсни и доста симпатично стояха. Смятам,  че оригиналните такива ще се поддържат лесно. А и надали ще шляпа из кални локви щом ги мисли за студ.
Аа, мерси, ДХЗ.

# 1 663
Аз не бих си ги купила.
А имам много велурени обувки и ботуши (вкл. светли) и знам как се поддържат.
Тези уГучените не ми харесаха в какъв вид са при експлоатация.

# 1 664
Моите са Made in Australia, и ботушите и сандалите.

Мерси, мило! Не съм знаела, че има 2 различни компании! Век живи...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт