Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 101
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 755
Русенци имат страшни модни къщи. Във Варна имаше някакъв техен магазин (съжалявам, че не запомних името, сега се чудя как да го намеря, защото изчезна) за палта и дрехи от естествена кожа - уникати дизайнерски. У НИ КАЛ НИ. Бях си накупила яке (черна змийска кожа с брокат, яка и на ръкавите чинчила), костюм, 2 поли, 2 чифта ръкавици. Не съм виждала такива кожи и модели. Едната пола - черна, с релефен анимал принт и на лазер рязана самата кожа като бродерия. Нямам думи! Якето и ръкавиците още си нося, полите за съжаление вече не ми стават.

# 1 756
Деси, тази е страхотна също!

Кло, за това качих етикета, да види сайта, ама май стана обърквация... Wink

# 1 757
Да, видях ги, Мими, старозагорци са. Ще си ги запазя. Но за русенци някой ако знае коя е тази с кожите, да свирка.

# 1 758
Пепси, много стилно съчетание с животински принт.

Grinning скандинавската фраза за неподходящия аутфит е трепач. Това като при голфърите -счита се за проява на лошо възпитание да не се явиш на игра или да отложиш заради лошо време- няма дъжд, няма вятър, уговорил ли си се - трябва да си там.
Grinning И в моя спорт така. Вчера имахме турнир, краката  ми подгизнаха и така ми липсваха едни гумени ботуши.

Al, възхищавам ти се, че си в час с всичко произведено у нас, имаш усет към добрите български модни брандове и ги предпочиташ.

За среща, ако решите само в четвъртък не мога.

# 1 759
На Русе харесвах Стела Белчева, но къде изчезнаха не знам. За Капаска също тъжа...
Данини нещо взеха да издишат а какви тоалети имах предиии, ленени костюми, сукмани...!
Ей таз ми е последната рокля от тях, но в зелено. Взех я от Плевен юли! Но не ми е баш, баш...

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 19:55 от mimi.7299

# 1 760
  • Ямбол
Ауу, на Стела Белчева и аз много им харесвах нещата, имах едни техни рокли, чудни бяха.

# 1 761
Да ви покажа моето дребно момче на 15г:
[

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:03 от ДХ3

# 1 762
ДХЗ, да е здрав, щастлив, да мечтае и с лекота да постига всичко!
Всичко най най!

# 1 763
  • София
Деско, приказен левент! Много хубаво момче! Честит да ви е!

# 1 764
Стела си съществуват, но и там не е същото каквото беше.
https://stellabelcheva.bg/
И аз имам 2 прилични офис рокли, едната гарнирана с кожа, изкуствена, но добра като структура, мека, при пране няма деформации и фалове с плата.
От Капаска също оцеля много успешно официална пола от кадифе, толкова плътна че и тя прилича на кожена от велур.
За Русенските къщи сякаш приза все още държи Кенсол - много ги тача.
Мими, аз не нося лен - колкото и прекрасен модел да ми хване окото, с намачкано не мога да се прежаля. Маниячка на бели ризи, над 20 парчета, всички различни - пипнати или в яка, или в маншет на ръкав, или в контрастен шев, според всяко събитие избирам коя точно да облека, защото някои (пр. чист памук) отвратително се мачкат и приличам на току що излязла от пералнята. А ако е от лен ще откача.

Оле, Деси, хубавец. И моите така отегчено ме гледат ако искам да ги снимам Joy

# 1 765
Деси, да ти е жив и здрав този хубавец! ❤️
Гери и Кенсола не биват вече...абе навсякъде материи ужасни, шевове неизпипани, писна ми от боклуци.
Да видим сега чепиците на Казар, те поне преди бяха топ.

# 1 766
ДХЗ, да ти е живо и здраво момчето! 🎂Пожелавам му много късмет в живота и да сбъдва мечтите си с лекота.

Кога мълча, мълча, но тези дни ви оспамих.🙈😂
Някой ходил ли е до Н&М скоро?

В сайта им мернах ето тази малка червена рокля.
https://www2.hm.com/it_it/productpage.1243567001.html
Много ми напомня като вайб на Валентино.
https://www.mytheresa.com/it/it/donna/valentino-miniabito-in-cre … Znf0WzB2I&slink=1
Гледах състава и двете са от вискоза, в Н&М е 72%, а във Валентино 91%. Червено много обичам 😍

Ще отида да я видя на живо от любопитсво.

# 1 767
Кло, ми изкопирали са я. Не е ли твърде къса?
Гери, на Данини таз риза харесах, и таз рокля, ама не е за мен тя!

# 1 768
Макадамия я беше поръчала тази рокля, на нея и идваше къса, но тя е висока. Каза че платът е тежък и дебел.

ДХ3, да ти е честито момчето! Здрав и успешен да е.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:04 от DiaMia

# 1 769
Мими, чета вътрешна дължина на крака 79 см. и не би трябвало да е късо.
Моделът е дългуч със сигурност.
Тя купи подобен модел лятото и за лятото, но тази е за есен/зима.
Останаха  по- малки номера, явно не съм единствена виждаш прилика с Валентино.😂

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:39 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт