Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 048
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 785
Не съм, Макадамия пусна снимки наскоро и беше като тази, която ти гледаш.Тези дни, ако се замъкна до мол, ще я търся.Много ми харесват такива рокли, ама хич
да не ми отиват.

# 1 786
ДХЗ, а пробвала ли си? Любопитна е да се види как са я направили.
Обаче от снимката от близо на материята се вижда, че е дебела. Късият ръкав подлъгва. 😊

# 1 787
Ми едричка съм и подбедриците са ми дебелички, като сложа и бюста малко Пиги го докарвам.Облото деколте помага.

# 1 788
  • София
Дх3, да ви е жив и здрав младежът! Много готин! Много да ви радва! Hug

Е, Клои, голяма си подстрекателка, значи! Вече се чудя, дали не ми трябва тая рокля от НМ! Satisfied

Днес ходих да си прибера роклята от Зара до Парадайс! Обрули ме вятърът! Боти и боди сложих за пръв път от зимата насам! Докато търсих ботите,  си открих забравени стилето обувки на Зара- с питонска шарка. Купих ги, баш преди пандемията и съм ги сложила 2х преко сили. Сега ще са актуални!

Аса, внимавай да не се подстрижеш рязко като мен, че сега съм ни за преса, ни за маша! Wink

# 1 789
Деси, Честит Рожден Ден на твоя син! Flowers Hibiscus Хубавец и да те слуша - е, колкото е възможно в тази интересна възраст!

Клое, роклята изглежда добре, плътна материя за настоящия сезон, наистина носи вайба на Валентино - ако ти застане добре, вземи си я.
Разликата между носеща вайб и копие на някоя известна марка няма да коментирам, да не се повтарям.
Цитат
Ако си купувам дрехи с лого вземам оригинал, а не копия! Имам си принципи и за посмях не искам да стана.
Съгласна на 100% и аз така!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:30 от Sweta

# 1 790
И аз много обичам червено, а за предстоящия сезон си е направо класика в жанра....Дали да не се разходя до HM....но пък и аз едричка в подбедрици и в надбедреци, но пък банкети идват....Ох, не е лесно 😀
ДХЗ, да ти е радост и гордост този голяяям вече мъж!

# 1 791
Момичета, роклята е разкроена, ще подчертае талията и да имаш или нямаш едри бедра няма да се вижда.
Света, любопитна ми е да я видя и пробвам. 😁

# 1 792
  • София
Хич не си едричка ДХЗ. Нали те видях, колко си фина. Категория "комар" си Smiley

Днес много жени бяха с боти и ботуши. Чудя се още дали да вадя и аз моите. Клинч си беше днес.

# 1 793
О, да абсолютно - 13° и силен вятър. С една пола вискоза, хем плътна направо се изстудих. И аз ще вадя по дебели дрехи.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 23:12 от Sweta

# 1 794
  • тук-там
ДХЗ, да ти е честит и благословен красавецът! Дай да те видим и теб на празника Simple Smile

# 1 795
Да, това казвам, cloe, без да съм продавачка, да не станеш за резил с рокля от H&M - няма да може да мине нито за Marc Jacobs, нито за Michael Kors, нито за Valentino ако я представиш за такава.
Не съм писала отдавна,но това изказване много ме разсмя. Кой нормален човек обяваява от където мине каква марка му е дрехата или може би крачи с табела какво носи...,че и за резил да стане с ХМ

# 1 796
Той категорично отказва да се снима, този кадър малко по принуда за баба му беше 🙄.С мен  пък въобще.😆 Чакам да му мине тази анти вълна.Както каза Света” в тази интересна възраст е”.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 23:04 от ДХ3

# 1 797
Да, това казвам, cloe, без да съм продавачка, да не станеш за резил с рокля от H&M - няма да може да мине нито за Marc Jacobs, нито за Michael Kors, нито за Valentino ако я представиш за такава.
Не съм писала отдавна,но това изказване много ме разсмя. Кой нормален човек обяваява от където мине каква марка му е дрехата или може би крачи с табела какво носи...,че и за резил да стане с ХМ
Съгласна съм. Никой нормален човек не търси аналог на Valentino в H&M.

# 1 798
Честит да е младежът ти ДХЗ!
Е, много се е разхубавил.

# 1 799
  • Сливен
ДХЗ, да ти е здрав и щастлив рожденика! Освен симпатяга, нека е и късметлия!
Аз също не мога да снимам малката / на същата възраст - само след обещание, че никъде, ама никъде няма да я изпращам освен на баба й и дядо й, даже и в семейни групи не може.  А аз по принцип не пускам лични снимки никъде.
Тази вечер ще последвам съвета на Мими - залагам на сън за разхубавяване Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт