Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 029
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 800
Гери,няма да влизам в полемика,знаеш,че не това имам предвид.
НО! В масовите марки доста от дрехите са аналози или дори в колаборация с известни такива.И спирам дотук.

# 1 801
Ама то в полемиката се ражда истината.
Всеки да си знае мястото.
На Valentino не е в H&M.
Не само смешно, не само не нормално, ами и абсурдно.

# 1 802
ДХЗ, прекрасно ти е момчето, да е здрав, щастлив и късметлия. Много да те радва! Flowers Rose

Щях да пиша нещо за еклектиката, но май ще изчакам друга фаза на луната....

# 1 803
  • Ямбол
Деси, да ти е честит младежът!

На мен ми е студено и минорно, половинката ми е в Бургас и ми липсва брутално 🫤. Всеки път е така.

Пускам ви и аз един аналог на нещо световно известно:
Скрит текст:

Ни Валентиното ще разпозная на улицата, ни H&M-a  като марка 😅. Виж, ако се появя с жълтото от снимката ми 😂…

# 1 804
Гери, явно не си много удведомена, но и Кавали е правил колаборация с Н&М. 😉
Могла си от там да си купиш нещо, а не копие!
https://www.gettyimages.it/immagine/roberto-cavalli-for-h&m
Спирам вече да се занимавам с теб! Даже твърде много време ти отделих!

# 1 805
Хахах, Майолче, накара ме да се развеселя!!!🐥

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:12 от ДХ3

# 1 806
Да, това е разликата: табелката на Roberto Cavalli Joy
А не рокле с "вайб" Valentino.

# 1 807
Ама то не е копие роклята на НМ, нито Валентино е измислил колелото.Така че…

# 1 808
А, бе, то да продължава да си рови да търси аналози момичето щом му е кеф; ако роклята си имаше табелка колко труд щеше да му спести Joy

# 1 809
Рокле с вайб Валентино,пак по-добре от фалшива табела.
Сървеменните интелигентни хора гледат да не крещят с табели,логата да ги няма или да са максимално незабележими.

# 1 810
  • Ямбол
Охх, Гери, като те чета и звучиш с гласа на майка ми в главата ми 😂.

Дхз, малкото ни куфарче събра точно един такъв Куки монстър, два салама и три пакетчета пипер 😂😆 на връщане от Будапеща.

# 1 811
Не мога да си купя сако Шанел, но пък обожавам къси буклени "шанелчета"... Които се шият от всяка фирма, сега особено актуални (отново и май завинаги)... Гледам шевове, материя, меря и купувам... Нито себе си лъжа, нито околните, че съм със сако на марката Шанел.
Както си говорихме за костюми тип Диор, така сега и за рокля вайб Валентино...
Моля да не ставаме сноби Hands V H&M и в редовната си колекция имат доста прилични неща, а имат и Premium серия, а и "извънредни" колекции с някой дизайнер.
Чакам си един пуловер тъмно морско синьо с бяло рае, вискоза с памук. За офиса есен ми е перфектно.

ПП: поръчах и върнах онези ширококрачолени дънки в два поредни размера, едното тъмно мастилено синьо с оранжев шев, другото тъмносин деним с по-кафеникав шев. Двата номера бяха с минимална разлика, и в двата влизах нормално. Дължината ме втрещи - до над глезена, ама точно като на моделките по 178 (в размер 36) и 180 (в 38). На мен 38 и 40 ми бяха с такава дължина... На моите 160 явно съм дългокрака Smiling Imp Smile Талия и ханш стояха добре, крачолите правеха много странна чупка с прибиране към коляното...  явно са за съвсем без дупе и ханш... За девойки кльощавелки, не за сочни лели Sweat Smile

ПП2:GeryGG, спри се. Стана досадно, а и много грубо вече.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:02 от peneva_a

# 1 812
ДХЗ, жив и здрав да ти е хубавеца!

На тази червена скейтър рокля, много ще отиват ето тези фенси чехлички Heart Eyes Или пък не ...

От колаборация между Dr. Scholl's и Iris Apfel. Щампата е велика!

Гери, много си забавна Sweat Smile

# 1 813
Охх, Гери, като те чета и звучиш с гласа на майка ми в главата ми 😂.

Дхз, малкото ни куфарче събра точно един такъв Куки монстър, два салама и три пакетчета пипер 😂😆 на връщане от Будапеща.
Като мен и ММ едно време в Италия- тръгнахме за плочки и обзавеждане, дойдохме си с няколко торби дрехи!!!Всички ни се смяха.😅
Благодаря, мили момичета, за всички ваши хубави думи!🌹

# 1 814
Пенева, добре си ги върнала. Виж в Зара, има хубави дънки с широки крачоли - дълги и от мек плат /падат красиво. За мен това са двете условия за хубаво стоящи дънки с широки крачоли - достатъчна дължина и мек плат.
Сака букле много харесвам имам и нося.

Общи условия

Активация на акаунт