Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 994
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 845
Съгласна, BOSE, също са с много добри характеристики. Преди няколко години посетихме едно High End изложение, заедно със специалист по акустика (много чуват тези хора бе Simple Smile).
Аз си признавам, че трудно ще различа звука от  различните видове тонколони и др. от приблизително еднакъв клас. И типично по женски ще си избера нещо по цвят и форма Simple Smile.

# 1 846
Аз ползвам Bose. Преди 5 год бяха на цена подобна на тези на Дайсън и не мислех, че са добра идея, но не ги върнах като ми ги подари ММ. Аз обичам да работя със слушалки пеърнати едновременно със телефона и лаптопа ми, та при входящи обаждания музиката или там каквото си слушам докато работя спира автоматично и прехвърля към телефона без да си мръдна пръста - всеки ден са на главата ми. Noise cancellation-ът им е много добър, кейсът им действа като екстра батерия, та и за път са безценни! И докато ходя/спортувам ги ползвам много. 2 пъти им сменях гумите и стават като нови. Ето този модел и цвят имам аз - разбира се, избрах си гo сама, но Bose имат и по-нов и фенси модел вече:

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 20:24 от Agent Provocateur

# 1 847
  • Ямбол
И моите слушалки са Bose, постоянно са ми на врата или на ушите 😅. Много си ги обичам, ето това са като модел:

https://www.technomarket.bg/slushalki/bose-quietcomfort-45-white … adphones-09211667

# 1 848
  • София
Днес с боди и вълнен пуловер под сакото рано сутринта. После стана топло, пък. 3 сезона дрехи смених!

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 10:44 от kopche

# 1 849
Вчера в този студ спешно ми затрябва подплата за полата. Влизах в няколко магазина да търся готова моя размер - няма, плат вискоза /полиестер лепне/ да занеса на шивачка - няма. Снощи търсих онлайн и ми излезе един магазин, за който знам отдавна, но съм забравила - магазин за маркови платове Texhouse - хастар Max Mara телесен цвят - вискоза /коприна - 90%/10% - на цена стандартен хастар.
https://texhouse.bg/hastari/9352
Покрай него разгледах и останалите платове - вълна, кашмир, коприна, букле на производители от висшата мода и естествено Simple Smile на вчера обсъждания Валентино.
Много платове са Out Of Stock, но има и налични с хубав състав и цвят.

От днес нещо странно - влизам за витамин Ц /CeTeBe/в Ремедиум на Денкоглу - обикновено е навсякъде в аптеката, днес няма. Питах на касите в дъното - само от там можело да се взема.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 21:38 от Sweta

# 1 850
Аз днес така, щракнах се набързо, че
пак закъснявах.Заради панталона  се снимах.😀
[

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 09:42 от ДХ3

# 1 851
Снощи търсих онлайн и ми излезе един магазин, за който знам отдавна, но съм забравила - магазин за маркови платове Texhouse...

Наистина страхотен магазин! Само от там купувам платове за специални поводи - например за абитуриентските рокли на дъщерите ми, за роклята за сватбата с ММ, както и за различни други случаи.

А за "Ремедиум" и Цетебе - явно доставчикът е спрял да плаща за допълнителното позициониране. 90+% от продуктите на свободен достъп в която и да е добра аптека са с платено позициониране и през последните години някои от аптечните вериги се самозабравиха. Буквално преотдават площта в аптеките под наем. Цените обикновено са на сантиметър рафт (да, така ги смятат) и са потресаващи. Да не говорим за т.нар. "стимулиране" на фармацевтите да предлагат определен продукт. Като започне да не излиза сметката, доставчикът трябва да направи избор - или поредно вдигане на цените, или отказ от някои "маркетингови активности". Което обаче неминуемо значи и загуба на продажби, защото има фирми, които нямат против да плащат каквато и да е цена.

# 1 852
Днес, аз бях в синьо, оранжево и 3 вида черно-бял принт ( 2 вида карета + ретро велосипеди по шалчето) - лудница Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 09:35 от pep_si

# 1 853
  • София
Пепси, пупу за фигурата! Полата е много интересна и мисля, че на много малко жени би стояла така добре като на теб.

И аз бях шарено с шарено - добре познатият тренч с патета и леопардов панталон. Чорапите и обувките не ги коментирам - със сина ми бяхме единствените посетители в парка (болнави отново) и исках да ми е удобно и топло на краката. Заведе ме на любимото му място край реката, което Реките на София разчистиха и беше много хубаво Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 10:03 от Harpalike

# 1 854
Цитат
А за "Ремедиум" и Цетебе - явно доставчикът е спрял да плаща за допълнителното позициониране. 90+% от продуктите на свободен достъп в която и да е добра аптека са с платено позициониране и през последните години някои от аптечните вериги се самозабравиха.
Веси, вярно това ще да е причината. Запозната съм от първа ръка с платеното позициониране в подробности, но изобщо не се сетих, че може в това да е проблема.

Пепси, много хубава пола!:plus1:

# 1 855
  • София

Новата ми прическа. До първото измиване. Заоблена и плитки пластове - така каза фризьорът Smile

# 1 856
Ауууу Аса топ еее ! ❤️

# 1 857
Прекрасна!

# 1 858
Аsa, такава прическа исках и аз, фризьорката каза, стил Пеперуда, добре изглеждаше като излязох от салона. Но я измих и ми се реве, едно дълго, едно късо, сякаш патки са ме дърпали! А имах коса до лактите! Сега е до раменете и изобщо не се харесвам, пия уж биотин, за да порасне.
Pep-si, полата откъде е?

# 1 859
  • София
Аса, и цветът и оформянето са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт