Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 972
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Аз сама си правя корените. През уикенда бяхме на вилата и си забравих боята в къщи. Наложи се да си купя от смесения магазин тип МОЛ Smiley българска. Уцелих й цвета и дори ми хареса. На Арома. Много лесно я нанесах и хвана. Е малко по-тьмни се получиха корените и отнесох малко критика от професионалиста Smile, но мисля, че ще се отмият.

# 1 861
  • София
Pepsi, дай пак снимката!

# 1 862
Asa, и цвят и прическа всичко ти е прекрасно, имаш разкошна коса.

Пепси, ДХ3 и Harpa, както винаги в топ форма и с готин аутфит, респект към постоянството, с което го правите.

П.с. ако съм пропуснала някой е неволно, но всички, които видях на последните страница са страхотни.

# 1 863
asa много хубава прическа. С твоята гъста коса сигурно си радост за фризьорите.
Elizabeth_, заповядай Пола Julina . Странно аз я поръчах преди повече от година на разпродажба на 3 пъти по - ниска цена.
Harpalike, мисля че полата е много благоприятен модел - романтична в известен смисъл, без да придава излишен обем в ханша. Но си е за по - високи жени или за такива можещи да ходят на високи токчета Simple Smile.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 10:14 от pep_si

# 1 864
  • София
Пепси, благодаря ти!
Ако някой мерне макси пола, но десен джипси, да сигнализира. От няколко години търся и не намирам. Подксазаха ми за индийските магазини, но и там няма това, което търся. Подобна, но малко по-свежа като цветове.

# 1 865
  • София
На мен ми откраднаха слушалките и някак случката ми остави толкова гаден привкус, че още не съм в настроение да си купя нови.
А онези си ги взех със страшен мерак, за повод.

# 1 866
  • София
Asa, чудна прическа! Много хубаво оформяне е станало!
В първият момент, реших, че сама си успяла да постигнеш този ефект с китайският Дайсън.Laughing

# 1 867
  • тук-там
Ние снощи пристигнахме на летището в Катания. Чакахме повече от час, за да ни дадат един пластмасов таралясник с половин резервоар, уж измит, ама не баш. Нямало друг. ММ много се изнерви и щеше да се откаже, но се оказа сложно, защото сме през брокер. Уж за по-сигурно. После от летището до хотела минахме през мръсни гета, боклукът преливаше директно от пликове и чували, дори не беше в контейнери. Странни улици, без никаква логика, добре че имахме навигация (на телефона, не на колата). Ако някой е гледал “Гениалната приятелка” и Неапол, може да си представи по-живо картината. Хотелът обаче се оказа една приятна изненада. Доста време го избирах и държах да е най-добрия в града. В стар стил, луксозен, с малко арабски вайб. Салваторе от регистратурата ни почерпи щедро (съжали ни, защото приличахме на изпаднали германци).  Сипа ни като за руснаци по 100 грама и отгоре. На ММ скъп лагавулин, на мен тяхно портокалово амаро с типичните билки. Много вкусно нещо. Тази сутрин обясних на ММ точно къде ме боли главата, разбуждайки го настоятелно, за да се хвърлим в по-красивата част на Катания. Така че се надявам да се включа с повече стил и красив сицилиански декор Simple Smile

# 1 868
  • София
mtz, дано останалата част от престоя е приятна изненада.
Много обичам Сицилия и мисля, че там живеят най-готините хора в Италия. Но има и мизернички места, разбира се. Според мен са част от чара на юга. Нямам търпение за последната за годината доза Италия в края на месеца.

Малко претоплена манджа показвам - змийският тренч с велурените ми панталони. Светлината в асансьора на работа е ужасна, но вайбът е важен.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:02 от Harpalike

# 1 869
О  Харпи страхотна си!

# 1 870
Има нови серии на Гениалната приятелка, за съжаление са сменили актьорите.Толкова време го чаках, че вече
позабравих какво беше преди.
МТZ, незабравимо прекарване да имате!

# 1 871
  • тук-там
Харпи, в тези нюанси си неотразима!
Как така са сменили актьорите? Доста глупаво!

# 1 872
  • София
Ние снощи пристигнахме на летището в Катания. Чакахме повече от час, за да ни дадат един пластмасов таралясник с половин резервоар, уж измит, ама не баш. Нямало друг. ММ много се изнерви и щеше да се откаже, но се оказа сложно, защото сме през брокер. Уж за по-сигурно. После от летището до хотела минахме през мръсни гета, боклукът преливаше директно от пликове и чували, дори не беше в контейнери. Странни улици, без никаква логика, добре че имахме навигация (на телефона, не на колата). Ако някой е гледал “Гениалната приятелка” и Неапол, може да си представи по-живо картината. ....
mtz, точно този сериал сме захванали сега с щерката да гледаме. Вече изгледахме сезон 1. Та точно си го представям къде сте се натресли снощи. Дай, линк да видим хотела! Какво сте предвидили в програмата.

Аз в момента търся хубав хотел в центъра на Виена. Намерих един за 328  евра за 4 нощувки. Но, се оглеждам още.

# 1 873
  • Ямбол
"Гениалната приятелка" го гледах като лежах първият път в болницата : )), страхотен сериал е, а книгите са още по-страхотни, макар че, mtz, мога да си представя какво сте видели.

Копче, на мен ми пуснаха мухата да посетим Виена и да търсим прилики и разлики с Будапеща SmileSmileSmile

Харпи, чудесна си!

На asa косата е разкошна. Много искам да си пусна моята пак дълга и много упорито ме разубеждават 😅.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 13:01 от Майола Бени

# 1 874
Книгата ми остави тягостно и тъжно чувство, заради отношенията между двете приятелки и не я довърших. Може би аз се вторачвам прекалено, знам ли.

mtz, пускай снимки, моля Simple Smile

Слушалки рядко слагам, заради мои си особености. Имам малки beats by Dre и понякога ги ползвам за музика в тиха обстановка. Bang & Olufsen и JBL вкъщи и Harman Kardon в колата ми вършат отлична работа.

Общи условия

Активация на акаунт