Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 984
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 875
Отношенията им са много интересни- токсични, но са сал една за друга.Ще видим как ще се развият.Не съм чела книгата.В тази връзка някой да препоръча ел. четец, нещо дето е на нормална цена, а върши работа?Нещо като китайски Дайсън😀.

# 1 876
Аса, страхотна коса и прическа!
Прекрасни снимки на всички - няма да изреждам, че съм разсеяна и ще забравя някого.
Малката тръгна на лекции днес, вълнувам се повече от нея.
Сицилия е прекрасна, много ми се ходи пак. mtz, да си прекарате хубаво и да ни радваш със снимки!  
Аз гледах наскоро и "Изгубената дъщеря"- също ми остави извънредно тягостно чувство.

# 1 877
ДХЗ, аз имам и Киндъл, и Кобо - и двата са чудесни, Кобо е една идея по-лесен за употреба. Каквато и марка да вземеш, важното е да има подсветка.
Присъединявам се към аплодисментите за asa - и цветът, и формата са разкошни!
И в Будапеща, и във Виена съм била - чудесни са и двата града, успях повече да се разходя във Виена - метрото им е безумно лесно, даже и за мен Grinning
Може би съм единствената, която не успя да хареса "Гениалната приятелка" - само книгата се опитах да прочета, но се загубих в безбройните имена, съперничещи единствено според мен на "Песен за огън и лед", която четях с лист и химикал Grinning

# 1 878
  • Ямбол
Аз не мога да препоръчам четец 😅. Чета на телефона и на таблета, вградените приложения ми служат идеално. Пробвала съм Киндъл, не беше моето нещо.

Момето, направо ме обнадеждаваш с това за виенското метро. Аз тотално губя ориентация под земята.

Като гледам змийските ви тоалети и се присещам за тази статуя на египетска богиня, която снимах в единия музей:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 13:32 от Майола Бени

# 1 879
Виена е приказна и много лесна за ориентиране.
Вчера на Марджи видях един есенен сет с бяла пола - честит! Канех се да питам надолу как ще се носи това, с какви обувки и чорапи?
Имам бяла есенно-зимна пола и въобще не мога да и измисля комбинации. Моята е дълга. Бях решила с ботуши, но и връхно нищо не измислих подходящо и така си седи.

# 1 880
  • София
Виена е голяма и е смислена покупката на комби билет за градски транспорт и отстъпки в музеите. Супер уреден е и наземният транспорт. Ух, много хубав град е!

# 1 881
mtz,италианците си го умеят туризма - визирам домакина, който се е опитал да заличи неразбориите Grinning аз обичам такива по-различни градове и места, приковават вниманието, до края на пътуването ще сте забравили какво ви е издразнило и ще си прекарате приятно.

Тъкмо си търсех нещо за гледане - "Гениалната приятелка" ми идва тъкмо навреме.

Будапеща така и не можах да оценя красотите й, толкова студ колкото съм брала там всеки път когато съм ходила с онзи гаден режещ вятър и по планините не помня, може би затова не я оцених.
Виена си е Виена, там винаги се връщам с удоволствие.

Винаги съм ходила с кола във Виена, скъпички са паркингите, но няма шанс да ме накарат да  отида със самолет, ще ми замине шопинга в Пандорф.

Слушалки не си купувам - карам със старите на децата, голямата е маниак и постоянно нещо купува.

# 1 882
  • София
Да, Харпи! Виена ми е много на сърце! Ще бъда за 3-ти пореден път там. Но, сега е по специално. Ще сме си само двенките. По женски. Heart Eyes На нея и е за пръв път. Искам най-хубавото на бюджетна цена. Искаме концерт на Моцарт. Искаме виенски сладкарници...Искаме вкусно хапване! Хубав апартамент! Искаме, искаме......много! Blush
Аз говоря свободно немски език (той ми е и работен, освен английският) и затова държахме да е немскоговоряща държава като първо самостоятелно пътуване двенките. За да се чувстваме в своите води с местните. То, пък те къде ли са?!

Синът ми започва да ревнува. Иска и той да си вземе билет с нас. Smiley мдаа...

# 1 883
Kopche, ти така го описа, че и аз искам билет с вас Grinning
Майолче, едва ли ще ти кажа нещо ново, но обичам да си каканижа по темата - екранът на ел. четци няма нищо общо с този на таблетите и телефоните, и това е голямото им предимство - не натоварват и изморяват очите и усещането е като да четеш хартиена книга. Освен и по-дългият живот на батерията, разбира се.

# 1 884
И аз искам киндъл, ще следя препоръките. Обичам книжки да разгръщам, но вече у нас място няма...

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:25 от mimi.7299

# 1 885
Здравейте дами! От няколко дни надничам в темата, но още не съм се престрашила да пиша. Дано не се сметне за реклама, но като човек, който не се разделя с киндела си реших да споделя, че в немския Амазон има на доста прилична цена. Ако решите мога да дам линк.

# 1 886
  • София
kopche, толкова е хубаво, че го планирате! Ще се получи Simple Smile, защото градът предлага много възможности за настаняване и културен живот кипи!

# 1 887
В тази връзка някой да препоръча ел. четец, нещо дето е на нормална цена, а върши работа?Нещо като китайски Дайсън😀.
Препоръчвам Pocketbook, вече модел ще си избереш, ако те заинтересува. Защо него - защото чете всякакви файлове.

# 1 888
Още един глас за Pocketbooк, при тях цените са по- височки. Но си заслужават.

# 1 889
В тази връзка някой да препоръча ел. четец, нещо дето е на нормална цена, а върши работа?Нещо като китайски Дайсън😀.
Препоръчвам Pocketbook, вече модел ще си избереш, ако те заинтересува. Защо него - защото чете всякакви файлове.
и защото е доста по-издръжлив, и защото можеш много по-лесно да качваш книгите , и защото не признава защити на файловете
3 броя вкъщи- моят е на 15 години вече
и 4 или 5 съм подарила през годините

Общи условия

Активация на акаунт