Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 967
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 890
Имам удоволствието да споделям такива приятелско-токсични отношения по роднинска линия. Да четеш е едно, да си участник не е особено приятно и е изморително. Иначе мястото, където се развива всичко това, е великолепно описано.

С девойката имаме идея за пътуване някъде в Европа по женски догодина. Трябва да решим къде, тя избира.

# 1 891
  • София
КЪДЕ са новите серии на "Гениалната приятлека"? За мен това е велика поредица книги, направо не мога да се побера от яд, че няма повече...освен пък да размисли писателката и да допише още няколко тома. Месеци наред живят с тези персони в главата си и мислех какво, как, все едно са част от моя живот. Сюрреалистично беше.

# 1 892
  • Ямбол

Майолче, едва ли ще ти кажа нещо ново, но обичам да си каканижа по темата - екранът на ел. четци няма нищо общо с този на таблетите и телефоните, и това е голямото им предимство - не натоварват и изморяват очите и усещането е като да четеш хартиена книга. Освен и по-дългият живот на батерията, разбира се.

Даа, наясно съм с предимствата, просто аз не се спогодих с тях. Четенето ме затормозяваше, екранът също, прелистването беше бавно и кофти. Но беше преди 7-8 години и може просто моделът да е бил стар, помня само, че беше някакъв Киндъл.

Лино, съчувствам ти.

# 1 893
Клеми, в НВО.Засега да три или четири епизода, забравих, всяка седмица излиза нов.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:30 от ДХ3

# 1 894
  • тук-там
Катания има страхотен дух! Аз умирам за градове с история и малко упадъчен вайб. Ще пусна по-късно снимки. И ще ви изчета.
Добавям се - чела съм всичко на Елена Феранте. Последната и книга я четох на италиански. Сериалът “Гениалната приятелка” както обичайно ми бледнее спрямо книгите и не знам дали ще му дам шанс с новите епизоди.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:33 от mtz

# 1 895
  • София
Клеми, в НВО.Засега да три или четири, забравих, всяка седмица излиза нова.
Превъртях и трите HBO-та, не го видях. Ще ми подскажеш ли кое HBO и кой ден?

# 1 896
То вече е MAX , забравих.

Аз го гледам на тв, случайно някъде видях, че има нов сезон и бяха излязли 2 серии, другите просто проверявах дали са налични като се сетя, така че не знам кой ден ги пускат.

# 1 897
По МАХ е, Клеми.

# 1 898
  • София
Благодаря, нямам MAX. Ще чакам да пуснат в замунда.

# 1 899
Hedi Slimane напуска модната къща Celine. Толкова ще се радвам да го видя като креативен директор на Chanel! 😍
След смъртта на Карл Лагерфелд, той беше логичният избор на дизайнер, но нямаха желание да му дадат пълна креативна свобода. Гледайки последното ревю на Celine, е просто перфектно за Шанел.
Очаквам последните да го грабнат.

Пиша през телефон и е по- сложно да слагам снимки.

Връщам се да ви чета.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 16:52 от cloè

# 1 900
НВО е Мах вече, едно и също е.Поне за Тв при мен си остана същото.

# 1 901
  • София
НВО е Мах вече, едно и също е.Поне за Тв при мен си остана същото.
При мен си е HBO. И няма "Гениалната приятелка". Към Виваком сме.
Скрит текст:

# 1 902
Великолепна коса на Аса видях снощи! И стилизирана страхотно!

Майолче, едва ли ще ти кажа нещо ново, но обичам да си каканижа по темата - екранът на ел. четци няма нищо общо с този на таблетите и телефоните, и това е голямото им предимство - не натоварват и изморяват очите и усещането е като да четеш хартиена книга. Освен и по-дългият живот на батерията, разбира се.
Подкрепям с 2 ръце и 2 крака Момето и да добавя най-якото - можеш да си четеш в леглото с регулируемата подсветка цяла нощ без да будиш милото, което с телефон и таблет не става! Напрежението в очите е много, много по слабо също!
Аз съм с Киндъл.
Скрит текст:
Преформатирането и свалянето на защитите никога не ме е спирало. Препоръчвам силно и https://calibre-ebook.com/

# 1 903
  • тук-там
Hbo go стана hbo max.

# 1 904
МАХ не е ли само за телефон? И ние сме на Виваком, имаме 3 обикновени НВО-та и МАХ на телефона, където си гледам филми. Мога да ги пусна и на тв през телефона.

Общи условия

Активация на акаунт