Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 932
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Да, аз имам абонамент за MAX и гледам и на телефона и на телевизора.
Досега изгледахме с щерката заедно Хитринки, Убивайки Ийв, Ривиера (тя не го хареса особено), Белият Лотос. Давайте идеи за други готини сериалчета! Heart Eyes

Аз отделно си имам списък с нещата, които аз си гледам самостоятелно.

Относно Киндълите и подобни.
Скрит текст:
Аз съм си консерва. Няма още устройство, което да замени удоволствието ми да държа книга в ръцете си! Да помириша нова книга. Да я разлиствам. Да я нося със себе си.
Израснала съм сред голяма семейна и отделно детска подбрана библиотека! Баща ми си имаше, дори печат на семейната библиотека, защото той купуваше много и раздаваше книги на цялата махала. Някои така и не се върнаха повече в къщи, уви!
Книги купувах само за децата ми от задължителната литература. За себе си - купувах преди, но няколко. Но, от години съм член на Столична библиотека и си вземам по 4 книги на ходене. Държа ги към 3 месеца и връщам. Вземам нови. Много книги съм дарила там самата аз.
Нови книги купувам само на немски, на всяко пътуване до немскоговоряща държава. Нямам място за книги у нас. Поднових си специално очилата за четене наскоро. За да е изживяването напълно приятно!

# 1 906
Ох, Копче и аз съм така, няма кеф като да разлистиш книжка на дивана с мекото одеялце завит и чаша лате до мен. Аз купувам много и нямам място никакво вече. През болничния си прочетох 5те нови книги, за които все нямах време.
Вече имаме нова градска библиотека, която работи до 10 вечерта. Преди другите бяха с моето работно време...

# 1 907
  • София
Столична работи и в събота. До 15,30. Иначе, до 19,45 през седмицата. Има един образ там, като ме види - какви книги връщам, моментално ми носи най-новите идентични по сюжет заглавия. Innocent Спестява ми много време човекът!

# 1 908
Kind-ъла с просветка е нова епоха за мен ,от година -две киндълите четат epub format,така,че вече не преформатирам,въпреки,че никога не е било проблем.Спестила съм хиляди,хиляди левове от книги,да не говорим ,че вероятно нямаше и да ги прочета...Във VK качват почти всичко на английски...изобщо несравнимо...

# 1 909
  • Русе
Като ви изпусна и после докато наваксам вие преминавате от тема в тема и аз забравям, какво съм искала да пиша. Видях някои снимки и всички ми харесаха.
    И аз съм от консервите, чета на хартия. Обмислям да се запиша в градската библиотека.
    Копче, много хубава идея за екскурзия с дъщеря ти по женски. Ние направихме такава екскурзия с моята дъщеря точно във Виена преди доста години и си остана много хубаво преживяване.
    Вчера колежките говориха, че са пуснали нов сезон на "Гениалната приятелка" и ето сега и вие сте се разговорили. Гледала съм сезоните досега, ще изгледам и този.
    Аса, хубава коса!
    Ааа за Деси щях да пиша, жалко че не са те приели за магистратурата, но мисля че ще си поставиш нова цел.
    За черно сте поговорили доста. Не нося много последните години, но харесвам. Лятото на една разпродажба в Манго си купих едно пухкаво черно нещо между жилетка и яке и го разходих вчера. Ще търся и нови дънки да си купя.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:26 от *sve*

# 1 910

Темата нали е за стил, та аз си изработих това колиенце за една дънкова ризка, че се чудех с какво да си я съчетая като бижу 😃🫣
Ще снимам и как седи 😊

# 1 911
Забравих да кажа, че видях страхотна прическа и цвят на Аса! 🤗
Вчера се подстригах и разпитвах фризьорката за Дайсън дали ще е подходяща за мен, че съм с две леви ръце. Каза ми, че си трябва опитна ръка и преди да ги купя да пробвам. 😆

Мтз, да си изкараш страхотно! 🤗

Нито дъждобран, нито гумени ботуши нося. Просто при мен климатът е друг.

Мими да не са били такива ботушите, които си видяла в Лондон.

Мъжът ми е с Kindle, aз обичам да усещам книгата и да ми мирише на хартия и мастило.
Подари ми някакъв четец и на мен, но не помня марката.

Слушалки не нося и не си слагам нищо в ушите. След като имах ядове с ушите не ползвам такива неща. УНГ ми каза, че се очаква много хора да имат проблем със слуха, заради нон стоп носенето на слушалки.

Силвър, обичам бяла пола за зимата. Какъв модел е твоята? 🤗

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:49 от cloè

# 1 912
Не, Кло, не са такива! Wink
По красиви бяха...

# 1 913
Аз не виждам добре, затова не мога да чета вече на хартия.Не е свързано с технологиите, трябва да чета със силна лампа, лупа и да държа книга- абсурд.
Клеми, това са канали, което имаш на НВО, а НВО приложението стана Мах и там са сериалите.Не се сетих, че
има канали.

# 1 914
  • тук-там
Копче, това е хотелът:
https://www.booking.com/Share-2Y3PQV
Нямам никакви забележки.
Програмата е 2 дни Катания, 2 Сиракуза и 1 Таормина. Жега е. Дори обядвахме вътре, защото навън беше доста топло за сезона. Изненадана съм, тъй като в северна Сардиния е поне 5 градуса по-студено.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:32 от mtz

# 1 915
  • София
Оле,  mtz, завиждам тежко! Рисувам Сицилия тези дни и така съм се размечтала...Моля те, пускай повече снимки!!!

# 1 916
Майола, благодаря за съчувствието Simple Smile много е натоварващо и пасивно-агресивно.

cloe, споменавала съм, че моята фризьорка ме отказа от Дайсъна. Аз й имам доверие, защото ходя само за постригване и боя, не съм редовен клиент за сешоар, изправяне и по-специални прически, и няма причина да ме подвежда.
Тя е на мнение, че ако нямам техника и сръчност, сешоарът е без значение. Относно защитата на косата също изтъкна други фактори, които всички знаем какви са.
Работи с Дайсън и го е взела, само защото е много лек, а това е от голямо значение, ако по цял ден е в ръката ти.

mtz, имам дежа вю от снимката с чадърите Grinning

# 1 917
  • тук-там
Ами той Дайсъна не е за професионална употреба и фризьорите не го предпочитат. Защото не им издържа колкото професионалните. При тях натоварването е различно. А и аз пак ще се повторя, но голямото предимство на Дайсън за мен е, че не уврежда косата.

# 1 918
Ами той Дайсъна не е за професионална употреба и фризьорите не го предпочитат. Защото не им издържа колкото професионалните.
Не е съвсем така - има си и професионален модел Дайсън освен потребителски!
https://www.dyson.com/commercial/hair-care/supersonic-professional
Люто ти завидях, MTZ! Enjoy!

Копче, то наличието на четец не отменя кефа от хартиена книга изобщо и ходене по библиотеки и купуване на книги и поддържането на мини библиотека пред къщата ни! Но ми дава доста флексибилити, когато не мога да спя и искам да чета в леглото, а не на дивана в хола или в спалнята за гости и на път и на плажа (мразя да си съсипя книгата с пръски вода и петна от сънскрийн!).

Kind-ъла с просветка е нова епоха за мен ,от година -две киндълите четат epub format,така,че вече не преформатирам,въпреки,че никога не е било проблем.Спестила съм хиляди,хиляди левове от книги,да не говорим ,че вероятно нямаше и да ги прочета...Във VK качват почти всичко на английски...изобщо несравнимо...
Във VK можеш да намериш буквално всичко и в оригинал и преводно и помня какъв смях предизвиках преди войната, когато съседите ми по полет се оказаха украински айтишники, които с изключително любопитство наблюдаваха как се разходих и по ВК и по още няколко сървера от тази част на света за да си събера четиво по вкус за полета. В знак на уважение към моята любознателност след това и тримата ми подариха... салатите си! Grinning

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:00 от Agent Provocateur

# 1 919
Трябва да направя една анкета на притежателките на Дайсън с каква коса са и какви умения имат!  😁

Фризьорката ми е готина и вчера ми каза “ Косата ти е права с пръсти да я изсушиш застава! Поддържаш къс боб, букли не може да правиш, че нямаш дължина. Едно небрежно wave да правиш, пак с ръце ще стане! За Дайсън си трябва тренирана ръка! За мен не купувай, ако не може да пробваш от приятелка! Всеки  професионален сешоар ще ти върши работа “ 😂
Спомена, че клиентите ѝ, които го имат са доволни.
Ще го мисля да не ми стои като конусовидната маша.

Общи условия

Активация на акаунт