Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 928
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 920
Cloe, права е жената!

PS Как посмя да се усъмниш в уменията ми, а Wink

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:08 от Agent Provocateur

# 1 921
Кло, така е. Специално сешуара, не машите нямат никакво такова невиждано превъзходство. Но моята коса е къдрава, за това не мога да ти дам съвет. Сушена с дайсъна няма пресушени краища, но е по разпиляна и става не толкова къдрава, което аз НЕ искам. Сушена с обикновен сешуар косата си застава на много по оформени букли при мен. С този ми се налага да плескам продукти за къдрава коса и фиксиране на къдриците.

# 1 922
Моето мнение, че всички сешоари, които сушат с въздушна струя отвътре навън разпиляват косата и не могат да запечатат косъма, съответно прическата е нетрайна.
Абсолютно недолюбвани са от профи фризьорите (не махленските).
Освен това логиката е, че нагряването при тях е най-близо до косъма и би трябвало да уврежда в най-голяма степен (като машите) и за да го избегнат ги правят маломощни.

# 1 923
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Мисля, че всичко прочетох, но със сигурност ще забравя какво точно съм искала да напиша.

За Дайсън-чудесна придобивка за сръчни дами/това за букли и къдрици/.

Аса, прелестна коса, но и ти си такава!
Видях и една снимка на Харпи, страхотна си!
Све, много ти е хубав аутфита!

Аз мисля, че в този живот приключих с кожените якета.
Скрит текст:
След това и онова на Елизабетка други не искам.

Копче, страхотно сте го планирали.Видях и твоите снимки от морето и една с рокля-чудна си!

mtz, приятна почивка!Много красиви снимки!Ще чакам още с нетърпение.

Слушалки никога не съм имала и не ми представляват интерес.Голямата ми дъщеря купи някакви, които аз не мога да оценя.Звукът бил кристален, не знам колко още преимущества изтъкна, но в моето ежедневие са неприложими.

Отивам да гладя и да лягам, че утре съм на кросфит от 6.

# 1 924
Права е фризьорката, пробвах Дайсъна на щерката на моята къса коса не видях особена разлика. Пък и тя се суши за нула време. Слагам едно Лакме, 2-3 минути я духна, пооправя с пръсти и готово.

Да дам отчет, поръчах първия дъждобран, но май не го уцелих, от онези waterproof, вероятно ще е и с подплата.

Вдъхновена от Агента и нейния светлосин дъждобран, харесах това, но то си е яке.

С галошките не съм напреднала, влязох в цветна фаза и ако си намеря в това зелено може да си поръчам и лилавия дъждобран.

На първия дъждобран се чудя какъв цвят ботушки да му взема. Имаше показани едни зелено-сиво в темата, но нещо не е моят цвят.

# 1 925
  • София
Сиска, уникално кожено яке!!!

Mtz, много тежкарски тоз хотел! Като филмов декор!

Като говорите за Дайсън, моля уточнявайте за какво говорите! За сешоара с приставките? За машата с въздушно навиване? За прахосмукачката? Smiley Получи се мусака от различни мнения!
За себе си - сешоара ми върши идеална работа за сушене и ще ползвам основно приставка за изправяне и Коанда ефект. Демек, тази за изглаждане.
За навиване- не заменям Бамба автоматичната ми Маша за никой друг стилизиращ уред! За навиване говоря.

Изпича си кичура, колкото е необходимо. Безшумна почти- много ми в важно да нямам шум край ушите! Издържа до следващо измиване косата с тия букли. Правих ги вчера сутринта преди работа. И след фитнеса днес са си на място.

# 1 926
Каква е тая Бамба, Копче?
Не мога да не спомена, че на живо косата на Копче е перфектна. Здрава, с блясък и буклите и стояха много хубаво.

# 1 927
Да, точно тази Бамба искам да си купя. На суха или мокра коса прави букли?

# 1 928
Вероятно е тази

# 1 929
  • София
И аз потвърждавам за хубавата коса на Копче Heartpulse
Ааа, китайският Дайсън ще го боря в неделя Smiley

Сиска, ама как така нямаш нужда от още кожени якета? Още колко много ще те чакат занапред. Това последното е върхЪ.

Зари, ти за петанк ли търсиш дъждобран и гумени ботушки? Или ще ги носиш и на други места? Ако е за спорта, мисля, че трябва да ти е по-широчко в раменете и с реглан ръкав - да са ти свободни ръцете. И ботушките, дори боти - да ти е удобно да клякаш и навеждаш - да са меки. Някъде гледах гумирани парки пролетта с хастар бяха. Но къде, нямам спомен.

Малкия ми син чете на някакъв четец марка на Амазон. Харесва си го, той си го избра. Мога да го питам утре за линк.

Мацки, пийнете едно питие днес за мен. 30 години брачен живот. Нямам подарък днес, но ще го измисля... Ще крада идеи от МТЗ и Копче Smiley

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 22:43 от asa

# 1 930
Mtz-
и много каноли в Таормина
Скрит текст:

# 1 931
Дойдоха обувките на Казар, перфектни са, оставям си ги.
На Аса и Копче косите прекрасни, особено така стилизирани!

# 1 932
Аса, още поне 30 заедно!!!❤Питай за четеца.
Мими, чудесни са.
сиси, якето е много яко.
Копче, с слагаш ли стилизант, за да ти държи буклите?

# 1 933
Asa, честита годишнина и още много дълги години щастлив семеен живот ти пожелавам

Дъждовното облекло за всичко си търся, играем на дъжд само на турнир иначе не. Пешеходка съм и мисля да си ги нося и в града, особено ботушките.

Преди години разхождах кучето с гумени ботуши и беше супер, изхвърлих ги, защото ми напомняха за него, сега май съм готова отново да обуя, макар че както реших и само за него се сещам.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 09:35 от zari65

# 1 934
Честита годишнина, Аса! 🌹

Мими, точно този модел го бях загледала - изглеждат хем много елегантни, хем удобни! Да кажеш как са като ги разходиш.

По темата за четците - имам киндъл от мноого време и почти не го ползвам, не ме кефи идеята да чета от устройство, губи ми се удоволствието от прелистването на хартията. Продължавам да купувам книги, скоро ще трябва да даря някаква част и да освободя място за нови. Това с взимането от библиотека е добра идея, обаче ме е гнус да разлиствам книги, които са били в чужди ръце - ще  трябва да се дезинфекцирам след всяко четене… дева, какво да се прави 😄
Понякога и на таблета свалям чета, но това е когато не съм сигурна дали книгата си заслужава да я купувам.

Дайсън сешоара и преди го похвалих, Копче на теб съм благодарна за офертата която изнамери, наистина има огромна разлика - поне за моята дълга и къдрава коса, която непрекъснато изправям. Въобще не съжалявам за покупката.  За по-бързо не мога да преценя, все 30 мин заминават, но го няма онова неприятно пресушаване и изпръхване на косата от топлината, много мека, гладка и жива е след това. Чакам да намалят някъде и машата, ще се науча на техника, колко му е 😉

Общи условия

Активация на акаунт