Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 941
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 935
No frame, Agent - какво е "VK"? Записах децата в библиотека още като бяха на 2 и 4 години, но вече не смогвам да подновявам книгите на големия, чете страшно бързо и много, та обзаведох и него с Киндъл.
Asa, честита годишнина, поне още толкова години да отпразнувате заедно!
Ако помните, бях ви помолила за идеи за миди дънкова пола, която купих под ваше влияние, изобщо не бих си и помислила за такава Simple Smile Благодаря за идеите и клипчетата, сега умувам с кое е по-добре да я съчетая - маратонките или лоуфърите, прилагам снимка.
Скрит текст:
Имам и черни обемни маратонки, и тъмносини по-спортни, и черни лоуфъри, но не ми стигна времето, за да пробвам с тях.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 10:06 от Mometo*

# 1 936
Честита годишнина, Аса! 🌹

Мими, точно този модел го бях загледала - изглеждат хем много елегантни, хем удобни! Да кажеш как са като ги разходиш.

Това с взимането от библиотека е добра идея, обаче ме е гнус да разлиствам книги, които са били в чужди ръце - ще  трябва да се дезинфекцирам след всяко четене… дева, какво да се прави 😄
Понякога и на таблета свалям чета, но това е когато не съм сигурна дали книгата си заслужава да я купувам.

Марунка на първо четене са удобни, никъде не притискат, кожата е хубава. Казар май бяха унгарски или там ги произвеждат не знам точно.
Хаха, това все едно съм го писала аз, това е една от причините да ме спира библиотеката, от приятелки взимам да чета, но от там са минали през множество ръце и едни такова омазнени ми изглеждат. Дева какво да правиш Flushed

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 09:49 от mimi.7299

# 1 937
  • Русе
Ей, така сега като го написахте и май още ще позабавя записването в библиотеката. От дъщеря ми и от приятелка вземам, и аз също купувам.

# 1 938
  • ново
Mometo, същата само че черна имам и с лоуфъри ми допадна най-много. Сега чакам велурени боти, мисля, че също ще са ок!

# 1 939
  • София
Каква е тая Бамба, Копче?
Не мога да не спомена, че на живо косата на Копче е перфектна. Здрава, с блясък и буклите и стояха много хубаво.
Много благодаря! Hug
Ето я Бамбата! Още веднъж благодаря на съфорумката, която я препоръча -sl! Защо не пише вече тук, не знам...
Маша за коса Bamba SurfCare 800 Magic wave pro   

Автоматична е и се ползва само на суха коса.

По повод роклята от HM, показана тук наскоро от cloe, се заглеждам сега в тази.....
https://answear.bg/p/roklya-answear-lab-v-kafyavo-kasa-razkroena-1364266

Честита годишнина на Аса! Още дълги години заедно - щастливи и подкрепящи се един друг! Hug

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 12:21 от kopche

# 1 940
Същата дето съм показала значи е Бамбата, има я в Емаг. Действайте! Аз ще я взема за малката, за РД й подарих маша на Филипс, но много ми се ще и тази да има. Косата и е толкова плътна и красива, а на букли е супер.
В интерес на истината и фризьорката каза, че косата ми е много жива и непресушена, а мъжа ми, че е много мека. Това след Дайсъна! Wink

# 1 941
Копче, роклята много ми харесва.
За мен е къса, но това няма значение в случая.
Завиждам на момата-манекенка, че на гърдите й стои като залепена и не мърда.
Имам няколко подобни модела, що пари съм дала да ремонтират деколтетата, за да ми застанат като залепени.
Иначе все ми се отварят, все не ми е комфортно.
От всички цветове най ми харесва сивия.

# 1 942
VK е руският фейсбук .Абсурд да разчитам на заемни книги ,няма хора около мен да четат каквото чета аз ,малко съм интелектуален сноб 😂 Плюс това не чета на български почти ,това допълнително ограничава възможностите ми.
Поръчах розовото палто -един път се живеЙ🙄

# 1 943
  • тук-там
Maroonka, следи я тук машата:
https://www.emag.bg/masha-za-kosa-multistyler-dyson-hs05-airwrap … -01/pd/DSXZWSYBM/
Преди няколко дни беше намалена на 750 и я взех за дъщеря ми.

# 1 944
Cloè, много шик ревюто Heart Eyes Heart

Мими, новите ти обувки са суперски Heart Eyes
Имам такива на ....5+ години, смятай, но нали са лачени си имат вид като нови и са ми едни от най-любимите обувки евър

Mometo*, нещо не ми допада така
Може би лоуфъри  на ток или по-скоро гуменки.

Копче, косата ти е много хубава на леки букли

Книги купувам много, от библиотека съм взимала само като не мога да намеря да си го купя.
После се четат от хора около мен, някои си хващат пътя, други се връщат и накрая което не искам да пазя даравям на Читалището, Читалнята и няколко библиотеки из България

# 1 945
Страхотно е, че четете хартиени книги, и аз много обичам, но не мога вече,  с 5 диоптъра за близо, дори с корекцията на очилата или лещите.Затова съм спряла, а искам пак да чета, и събирам мнения за устройство.Намерих тема в Бг мамма и там ще се информирам за тях.Преди четях на телефона, но вече и така не ми е удобно, а и е вредно з очите.

# 1 946
Честита годишнина asa! Време е за перли Simple Smile.

Mometo*, бих избрала по - светли плътни чорапи максимално близки до цвета на обувките.  Или някакви  светло сини. Абе, обичам чорапите да са в еднакъв цвят с  обувките  или полата.

# 1 947
  • София
Не обичам библиотеки. Искам книгата да си е моя, да не я мисля, ще я загубя ли, няма ли, ще я повредя ли, няма ли. И най-вече обичам да си имам книгата вкъщи. Освен това ми губи време обществената библиотека.
Но пък вече започнах да се затрупвам с книги и няма къде да ги трупам, нищо че имам голяма библиотека вкъщи. А дори не съм си прибрала книгите от библиотеката на баба и дядо, които ми завещаха.
По темата със сушоарите, ползвам някакъв обикновен Remington, важното ми е да е силен, за да суши бързо. Нямам нито нерви, нито нужда или желание да ползвам маши, преси и всякакви приставки. Но ми е интересно да чета за новостите.
Дойде времето на миди дънковите поли, аз моите ги нося с тениска и кожени кецове. За зикламената взех едни сникърси в същия цвят. И малко блокирах нагоре с какво да разнообразя, за да не стана Барби. Може би нещо съвсем контрастно - зелено?

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:22 от Klemy

# 1 948
  • София
Сиска, якето ти е жестоко! Много ми харесва линията на раменете, много е смело и запомнящо се.
Копче, роклята хваща окото, но тази висока талия и плисетата от тази материя... не знам все си мисля, че ще подчертават я ханш, я дупе.
С книжните книги го давам много икономично като за мен, но има моменти, в които изпускам края и купувам по много наведнъж. Четци не ползвам, но чета понякога от компютъра, което не е хубаво, знам.
Днес се напръсках с Portrait of a Lady на  Frederic Malle. Безобразно ми харесва! Дори и ретро отварянето на карамфила ме размаза, за розата вече като излязох навън в този хубав ден да не говоря! Май това ще ми е коледният подарък, а не сешоар, защото много рядко суша косата със сешоар, дори и зимата.

# 1 949
  • София
O, забравих да кажа и аз за якето на Сиска! Жееестоко е!

Общи условия

Активация на акаунт