Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 366
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 765
Vetrena, модерни са по-широки дънки. Да не описват секси извивки

# 766
Vetrena, аз като горещ фен на дънки следя настроенията Smiley
Широки, широки, широки, свлечени, wide legs, дори любимите ми bootcut не са на мода, въпреки че имам 5-6 такива.
Имам и много широки де.
Вчера превъртях 150 снимки на тенденции в дънките. Ами, дума да не става за тесни, дори за прави.

# 767
G&B Praia da Rocha ?,  един от любимите ми Heart за лятно плажуване
последната снимка, май е от Албуфейра Heart Praia da Falésia
но, сега започва сърф сезона , и се мятаме по по- дивите плажове , а и приключва животът на каишка за куч Laughing

ако не сте по масовия туризъм- септември и октомври е топло като лято, декември е циганско лято, от края на януари започва сезона на  добрите вълни, а световния шампионат ще е тук в следващите 5г
2024 бяхме аз и една от дъщерите ми с ковид, надявам се догодина да идем- ще гледам да  буквам до края на октомври

мими, на Мадейра - през лятото, ветровете са убийствени иначе

# 768
Значи смело да купувам ей такива (сложила съм ги в кошницата, но много им се чудех)

Модела е висок 178, аз 160... ще ми покриват обувката и може би 1см от тока (ако съм с такъв висок, а аз няма да съм, че крачетата и таза в момента са чувствителна зона)
Скрит текст:

Тази мацка е 180 в размер 38... аз май ще взема 40.
Няма нито тъмно синьо, нито такова графитено, само светлото...
Но на него не пише модела колко е висок, та се ориентирах по другите цветове

Или ще взема тъмо 38, светло 40 и като премеря, ще върна, което не става...
Wink

# 769
Пепа, много си наблюдателна 🙂
Така е, и любимите буткът стоят ретро
(днес съм с тесни, ММ е във възторг, но аз знам че съм извън модата 😂

Пенева, смело купувай!
Супер е модела

# 770
За дънките не знам ама ботите са убийствени. Щом са модерни широки 11 година ще остана без дънки! 🤣
Мамагемелар, а май става ли за Мадейра, нас лятото не ни пускат отпуска. 😭
Днес изпрах 5 панталона, все различни номера, да видим кой ще ми стане. Най големия го премерих, широк ми е, слава на бога. 🤣
Ааа и да кажа червения крем от серията на Шисейдо не ми харесва, мазен е и трудно попива.
Ей този

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 18:12 от mimi.7299

# 771
Благодаря, момичета Blush
Ще разгледам за широки, че само летни имам такива.
Зимните са ми прави и bootcut, като вторите наистина обожавам, това си е моята кройка. Явно ще ги нося рядко, само в ретро настроение.
Единственото, което няма да сложа, колкото и модерно да е, е свлечено дъно. Отвъд границите ми е.

# 772
Мамагемелар, а май става ли за Мадейра, нас лятото не ни пускат отпуска. 😭
Била съм в Мадейра 10 дни, средата на октомври месец. Перфектно време - температура 24-25 градуса. Променливо, в един ден може да е облачно сутринта, да завали, да изгрее слънце, да духа вятър, но температурите са много приятни, без големи амплитуди денем/нощем. Неслучайно я наричат островът на вечната пролет. Сърцето ми остана там! Много ми хареса!

# 773
Мерси Ели!

# 774
Мими, резервирах 5 нощувки в средата на Май ‘25 за фестивала на цветята. Ще споделя, ако не ти е късно и ако ти е интересно, разбира се.

# 775
  • Sofia
Не успях да видя начина на навиване на Ал. Може ли пак?
Широки дънки не си и помислям да обуя,  ще изглеждам двойна, оставам си out of date.
Бетонираните изрядно подредени прически винаги са ми изглеждали лелски, извинявам се на който ги предпочита.
Мия косата през два дни и менюто на домочадието е свързано с това. Смеят се, че отказвам да готвя нещо, което ще вмирише измитата ми коса.

# 776
Карън, и аз така.
Пържа кюфтета само след спорт и после се мятам в банята 😃

Мими, аз вечер го слагам, след Ultimune, не мога да кажа добре или зле е
опаковката ми е тази
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:54 от Al Georgieva

# 777
  • тук-там
Мими, този крем на Шисейдо е нищо особено. Що не пита, да ти кажа. Или е част от комплекта? Аз съм фен на дневния и нощния от серията Vital Perfection.
Ей ви широки дънки от днес:

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 20:34 от mtz

# 778
МТЗ чудни сте. За кремът - мостра е!

# 779
Да, Vital Perfection има ефект.

Много сте готини Мтз 🙂

Общи условия

Активация на акаунт