Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 365
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 750
Grinning във форума има дами, срещу които много фризьори да тичат нямат да ги стигнат и си правят сами всичко в къщи.  Косите, които съм виждала са в пъти по-добри от направените при фризьор, и много хубаво е, че имат индивидуалност, не са като излезли от матрицата. Младите също какви са вълшебници.
За мен не е важно да си личи, че съм била на фризьор, не ми е важно да ме отчитат, че давам Х месечно за фризьор, а косата ми да  е в добър естествен вид. Точно това ме дразни - била е на фризьор, та букли, та лак да издържи до другия фризьор и т.н. Като си правиш косата в къщи не е драма, че си се изпотил, навалял те дъжд или каквито се сетите ситуации, които постоянно възникват и налагат миене извън планираното.

Тези жени маски за лице не ползват ли, преди къпане, след къпане, пиша къпане, защото за мен са неразделна част, дори и да не мия косата с шампоан.

За статистиката, на фризьор ходя за боядисване и подстригване, сега с късата коса доста често се подстригвам, преди ходех чат-пат да ме сушат като бях с дълга коса.
Също имам приятелка, която 2-3 пъти седмично ходи сутрин на фризьор да я суши - в 7.30, за което плаща повече, тъй като е извънработно време.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 16:43 от zari65

# 751
Зари има жени за които това е важно или такива дето не работят / не че нямат сто задължения пак/. За такива като нас не е важно главата да е изпечена и циментирана до другото миене...аз като се завра в гората по работа или на разходка отиде тя косата. 🤣
Днес вадя по есенни дрехи, отделих за раздаване, отелих за изхвърляне. Така се изпотих и напраших, че ща не ща ще си мия главата Wink

# 752
Linofrina, хареса ли ти Лисабон?
кога беше? хвана ли затоплянето от този уикенд?

# 753
Ох, Лисабон, откога искам да го видя и все не стигам до него.

Grinning Мими, печенето и циментирането, не задължително да допринесат за добре изглеждаща глава.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 16:51 от zari65

# 754
Linofrina, хареса ли ти Лисабон?
кога беше? хвана ли затоплянето от този уикенд?
И аз мечтая да Португалия, дъщеря ми я харесва повече от Испания! Wink

# 755
Mamagemelar, много ми хареса тук. Хванах перфектната жега 💕💕

# 756
Много е красиво в Португалия, но Испания не отстъпва.

# 757
Португалия ми е любима. Планирала съм я за следващата година пак.

# 758
Супер организирана личност съм, но рядко  ми се е получавало с фризьор за прическа.
Времето до там и обратно все го нямам.
Често се лакирам в колата и съхне докато пътувам за някъде, също си правя и кок -  практично и спретнато е.
Боядисвам се на макс три седмици и се е случвало да си платя екстра, за да ме вземат в 7 сутринта, защото записания преди три седмици час е паднал поради ангажимент.
Не се оплаквам, аз съм си избрала този живот 🙂

И за Папурче
Скрит текст:
🙃

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 17:56 от Al Georgieva

# 759
Ал, с щипките ли спиш?
Аз мечтая за Мадейра, бяхме резервирали къща, но дойде Ковида! 😭

# 760
  • Берлин
Ал, благодаря, ще пробвам.
За прическите-не се мразя толкова, че да рискувам да ме пипне някой тук. Преди 10 години пробвах, не и не. В сектора на услугите тук е кошмар. Мм ме боядисва, режа смело сама или при пътуванията до Бг. Подстригването ми става добре,но в прическите не съм много сръчна. А след юлските вливки и косата ми стана почти къдрава. А беше права и гладка преди терапиите. Иначе е гъста, жилава и много лъскава. Ако друго не помогне, небрежният кок ме спасява.

# 761
Аз съм с две леви ръце, ходя си гръмнал бойлер и така...!
Ал, ти имаш хубава коса и много добре ти стои.

# 762
Аз мечтая за Мадейра, бяхме резервирали къща, но дойде Ковида! 😭
И аз така, вече съм букнала полети и хотел, но трябва да е изненада за съпружието.

# 763
Мими, не, не спя с нищо.
Като се навие така почти суха коса и час стоене  е достатъчно. Няма ролки и не скубе, не тежи.
Сутринта рано го направих и като излезнах ги махнах.
И по друг начин я завивам и хващам и като я пусна след няколко часа имам прическа.

# 764
Ха, Мадейра ли ? Днес планувах за там, началото на Декември. Казват им >Европейските Хавай 🤣

Общи условия

Активация на акаунт