Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 146 573
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 855
  • тук-там
Иваничка, и аз съм като теб - винаги съм по-леко облечена от останалите. Но аз си знам, че съм калена. Предполагам и при теб е това.
Мариат, с ролките на Дайсън ще постигнеш много лесно букли - с магнита дори няма да разбереш кога си ги направила. И няма да са “изпечени” и “препечени”. Пробвай го, ако можеш.

# 856
Органайзерите за чанта са ок, но са за малко чанти Simple Smile
Русите букли много ми харесаха. Как се задържат през деня? Във влажно време?

# 857
Органайзерите за чанта са ок, но са за малко чанти Simple Smile
На гърба на показаното има същите джобчета. В два органайзера се побират 12 чанти. Не, че не изхвърлих 2-3 днес, а и доста останаха извън тях! Wink

# 858
Държат 1 седмица (именно защото са "изпечени"), независимо от климата. Аз живея във Варна, където влажността е висока и целогодишна.

# 859
  • Sofia
Моите малки чанти висят в такова от икеа, събират се по 3 на рафтче.

# 860
Много ми харесаха и на мен 2те рокли за сватбата.
2 снимки са вдъхновение от мултикултурното събитие на което бяхме в носии.

А иначе морски поздрав от близка Гърция, този аутфит много го харесвам.

# 861
Мими, изглеждат ми огромни. И не мога да си представя, че ще ги виждам преди да отворя някой гардероб.
Мтз, едва ли ще пробвам някога роклите. Предпочитам комфорта на правата коса.

# 862
ТиЛи, палтото съм го показвала, много си го обичам и е 5 пъти по-ярко от снимката.Има вълна, но е тънко и меко, не е твърдо и плътно.Преходно е, затова не мога много да го нося. Sad

# 863
ДХЗ, с един слой body warmer ще можеш да го носиш и в по-студено време.
При мен този метод работи, а сигурно съм най-зиморничавата тук.

# 864
Мими, изглеждат ми огромни. И не мога да си представя, че ще ги виждам преди да отворя някой гардероб.
Няма място в гардероба...сега и на мама багажа е тук и на малката, която се завърна. Вече тотално се затрупах. Ще са на закачалка откъм страната на стената, да не се виждат много, много 🤣

# 865
MarietaYo, страхотно да си изкараш в Гърция!
Полата от първата снимка е прекрасна!
Я да видя дали мога да публикувам снимка.
Ако бях сложила колан, цена нямаше да имам. 😆

# 866
  • тук-там
Дез, супер стилна, както винаги!
Абе Радина Карджилова да не е лице на новото Chloe?

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 19:48 от mtz

# 867
Деси, хареса ми палтото ти и цветовото съчетание и всичко - много мое! А котето е голям сладур!
Мариета, много красиви носии - събитието е било приказно!

Цитат
От мен не за роклята за Мадейра, единствено заради материята, ако беше памук вече щеше да ми е друго мнението, ама то това с метерията си е мой проблем.
+1

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 22:25 от Sweta

# 868
  • София/Севлиево
На мен много ми хареса първата рокля за индийската сватба...Преди години се влюбих на една витрина в индийска рокля,влязох,премерих я,седеше ми добре и понеже наближаваше Нова година,а аз нямах тоалет ,си я купих.ММ беше малко шокиран като я видя,а аз я обожавах.После и на две сватби (български) ходих с нея(на едната ми беше за след обяда,че почна от рано в една юлска жега и до вечерта до ресторанта първият ми тоалет бе прилично изпотен)...Още си я пазя,но не мога да се пъхна в нея вече...
Много ми харесаха русите букли на Гери.Моята коса е много тежка и не подлежи на накъдряне(фризьор ми го е казвал,но пък каза,че е хубава и гъста,нищо че е ужасно права).

# 869
  • София
Mariat, може и да има някакви филтри, но не знам какви са и колко. ВВ го нанасям тъничко и не бих разчитала на него само, ако денят е слънчев. В облачно време - извеверявам само по него, но ако съм сигурна, че няма да блесне слънце.
Като бегач зимата съм ходила до аптеката до парка да мажа слънцезащита от мостра по лицето, което ненавиждам, само и само да имам някаква, изненадана от слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт