Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 346
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Агент, на   Гугъл снимки.

Вече няколко пъти започвам да чета за процедури, филъри и инжекции и се отказвам. А бих се отървала от гневните.

# 181
Аса, изглеждаш чудесно.

# 182
  • тук-там
Аса, хубави снимки!
Агент, благодаря! Аз се определям по-скоро към уморения тип, но може и да съм комбиниран с деформационен.

# 183
Агент, от всички илюстрации остаряването на Брижит Бардо ми се струва най-отчайващо. Тоест разширяването на лицето и падането надолу.
Не съм запозната с процедурите, но подходящ,  упорит,  десетилетен масаж няма ли мааалко да предотврати ситуацията?

# 184
Агент, истинска енциклопедия си!
За пръв път чувам за различните типове стареене, благодаря за информацията! Flowers Rose
Утрепах следобеда да се образовам по темата - много полезно с оглед избягване на неправилни процедури за който е склонен да си прави.
Заинтригувах се от неинвазивните такива и специално ще прочета допълнително за някои от тях.

Аса, много симпатични снимки! Flowers Hibiscus

# 185
Майко аз съм май уморения вид. При Бриджит Бардо е доста зле...! От слабо дълго лице сега съм придобила вид на ябълка...ма може да е и от килата!🙃

# 186
  • тук-там
Умореният е добре, деформационен е греда.

# 187
  • Бургас/Пз
Аса, много ми хареса идея ти за подобни снимки. Супер си ❤️
Агент, наистина си енциклопедия 😘
С беглите ми познания по руски, клоня към последния тип.

Моята отпуска свърши Sad От утре отново в джаза ...

# 188
Ох, Ани и аз след някой и друг ден се връщам. Не ми се мисли...

# 189
  • София
Агент, супер полезно инфо! От нещата, които споделяш обаче разбирам колко зле е руският ми.

Аз се надявам по азиатски да старея, но като нищо мога да кривна и към  подпухналото славянско лице.

# 190
Последния тип, малколицевия също е кофти, превръщаш се в стафида. Мама старее така!

# 191
Въх, и аз като Бриджит Бардо остарявам, ужас.Ето една неинвазивна процедура:

https://sunclinic.eu/services/endolift/

Мисля е нова и не съм чела по темата.

# 192
  • Бургас/Пз
Последния тип, малколицевия също е кофти, превръщаш се в стафида. Мама старее така!
А, баш, точно на там вървя 🤨
Имам приятелка пък казва, че като остарявала и заприличвала на кучетата шар пей 😂

# 193
Агент, нищо лично не го харесвам руският език и може би, е че насила ни караха да го учим. Ето този руснак ли е или украинец не зная много говори за типа остаряване.
В сторито му накрая оградено в синьо може да видите описаните типове на остаряване. Може и тест да си направите.

Аз почнах да правя доста масажи от видеата, които поства. Вечер пред телевизора да нямам извинение, че нямам време.

От доста време ме гложди следният въпрос и вече питах две приятелки и не намирам отговор.
България беше на опашката по поставени ваксини, защото не се знае какво ти вкарват. А се боцкат масово и да си вкарват вещества, за които не се знае какви последствия за в бъдеще ще имат?🙈

# 194
А, баш, точно на там вървя 🤨
Имам приятелка пък казва, че като остарявала и заприличвала на кучетата шар пей 😂
По добре стафида вместо шарпей. 🤣 Едно време имахме / вуйчо ми/ един Тибор, шарпей. Такава нежна душа беше. Малката се сърдеше, че не й носи топката. А него го мързи да гледа милия, и старичък беше.

Общи условия

Активация на акаунт